Cursus Thaise voet- & onderbeenmassage

Leer de voet- en onderbeenmassage geven door een topdocent!
€ 260
 • Les van een topdocent!
 • Les in een beperkte groep!
 • Gratis instructiefilm!
 • 40% korting via de KMO-portefeuille!
 • Met certificaat!
Schrijf je hier in!

Omschrijving

Vermoeide voeten en een zwaar gevoel in de benen; het zijn veelgehoorde klachten. Niet zo vreemd, want onze voeten en benen moeten voortdurend ons lichaam dragen. Als massagetherapeut gespecialiseerd in Thaise voet- & onderbeenmassage zul je veel mensen verlichting kunnen bieden. Het gaat hier bovendien om een energetische massage die op heel het lichaam en de geest effect heeft!

Lichtvoetig door het leven met Thaise voetmassage

Met Thaise voet- & onderbeenmassages kun je mensen helpen om weer lichtvoetig door het leven te gaan. Dit hoef je niet alleen letterlijk op te vatten, omdat je met je massages klachten als vermoeide, pijnlijke en zware voeten en benen kunt verhelpen, maar ook figuurlijk omdat de massage ook op energetisch niveau doorwerkt en zo het complete welzijn van de ontvanger bevordert. De Thaise voet- en onderbeenmassage is gebaseerd op ontspannende massagetechnieken gecombineerd met meridiaan- en reflexzonetherapie, waardoor de massage doorwerkt in het hele lichaam. De reflexzones in de voeten staan namelijk in verbinding met alle andere delen van het lichaam.

Met een cursus Thaise Voetmassage bevorder je het complete welzijn

Ontspannende en energetische massage

Tijdens de cursus Thaise voet- en onderbeenmassage leer je alles over de achtergronden, werking, indicaties en contra-indicaties van deze weldadige massagevorm. Uiteraard ga je ook veel zelf aan de slag om alle massagetechnieken meester te worden. Je wordt hierin begeleid door een gemotiveerde docent met jarenlange praktijkervaring in het geven van Thaise voet- en onderbeenmassages. Doordat de lessen worden gegeven in kleine groepen is er voor iedereen voldoende aandacht. Het massagestokje waar je mee leert werken en de aromatische massagecrème die wordt gebruikt, zijn bij de lesprijs inbegrepen.

BATC erkend certificaat

Na afloop van deze driedaagse cursus Thaise voet- en onderbeenmassage ben je in staat om zelfstandig een één-uur-durende volledige behandeling te geven. Deze voet- en onderbeenmassage is ook een ideale aanvulling op andere ontspannende massages. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat Thaise voet- en onderbeenmassage. De cursus wordt in Nederland erkend door het BATC als bijscholing. Nederlandse cursisten aangesloten bij het BATC verdienen met deze cursus studiepunten.

Indeling

Weekend (zaterdag & zondag) 10u tot 17u.

Inhoud


 • Achtergronden Thaise voet- en onderbeenmassage
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Massagetechnieken
 • Masseren met massagestokje
 • Aromatische massagecrème
 • Uitvoeren volledige Thaise voet- en onderbeenmassage

Prijs


260 euro

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

 

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 40% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

 

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info
 • UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden. Meer info

Opleidingsdata


Recensies

L. Olieslaeger (31-05)

Gevolgd in Hasselt

Super! Eindelijk een voet massage van een volledig uur! Zaaaalig!

Veelgestelde vragen

 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Ja, wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 10.000 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren