• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Thaise voet- & onderbeenmassageLeer de voet- en onderbeenmassage geven door een topdocent!

Cursus Thaise voet- & onderbeenmassage
Voordelen
€ 305
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Vermoeide voeten en een zwaar gevoel in de benen; het zijn veelgehoorde klachten! Niet zo vreemd, want onze voeten en benen moeten voortdurend ons lichaam dragen. In onze cursus Thaise voet- & onderbeenmassage leer je alle massagetechnieken om de voeten en onderbenen zalig te laten ontspannen. Hiermee zul je veel mensen verlichting kunnen bieden! Lees hier meer en schrijf je in!

Waarom een cursus Thaise voet- en onderbeenmassage?

Met Thaise voet- & onderbeenmassages kun je mensen helpen om weer lichtvoetig door het leven te gaan. Met deze massages kun je klachten als vermoeide, pijnlijke en zware voeten en benen verhelpen. De Thaise voet- en onderbeenmassage is gebaseerd op ontspannende massagetechnieken gecombineerd met meridiaan- en reflexzonetherapie, waardoor de massage doorwerkt in het hele lichaam. De reflexzones in de voeten staan namelijk in verbinding met alle andere delen van het lichaam. In onze cursus Thaise voetmassage leer je hier het fijne van! Een andere opleiding, die je mogelijk ook interesseert, is onze opleiding voetreflexologie (basis).

Leer in de cursus Thaise voetmassage verlichting bieden met ontspannende massages

Inhoud cursus Thaise voet- en onderbeenmassage

Tijdens de cursus Thaise voet- en onderbeenmassage leer je alles over de achtergronden, werking, indicaties en contra-indicaties van deze massagevorm. Uiteraard ga je ook veel zelf aan de slag, zodat je vlot alle massagetechnieken meester bent. Je wordt begeleid door een topdocent met jarenlange praktijkervaring met Thaise voet- en onderbeenmassages. Doordat de lessen worden gegeven in kleine groepen krijgt iedereen gegarandeerd voldoende aandacht. Het massagestokje en de aromatische massagecrème zijn bij de lesprijs inbegrepen.

Behaal je certificaat Thaise voetmassage

Na afloop van deze 3-daagse cursus Thaise voet- en onderbeenmassage ben je in staat om zelfstandig een 1-uur-durende en volledige behandeling te geven. Deze voet- en onderbeenmassage is ook een ideale aanvulling op andere ontspannende massages. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat Thaise voet- en onderbeenmassage.

Indeling

Weekend (zaterdag & zondag) 10u tot 17u.

Doelgroep

Iedereen die deze behandeling op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 14 contacturen en circa 7 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Achtergronden Thaise voet- en onderbeenmassage
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Massagetechnieken
 • Masseren met massagestokje
 • Aromatische massagecrème
 • Uitvoeren volledige Thaise voet- en onderbeenmassage

305 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Weekendreeks

Startdatum: 9 november 2024
Alle data: 09/11 & 10/11 2024
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Chris Vansant
Chris VansantDocent in Hasselt

Wat 20 jaar geleden voor Chris Vansant begon als een uitstapje naar de onbekende massagewereld via een korte cursus holistische massage is voor hem uitgegroeid tot een belangrijke missie; aan andere mensen zijn ervaring en kennis van de Thaise massage overbrengen.

Na zijn eerste massagecursus wilde Chris meer en volgde een cursus ayurvedische massage. Zijn interesse vlamde nog sterker op en hij volgde de 2-jarige opleiding Californische massage bij Ronald Bertels. Daarna zette hij een nog grotere stap; hij reisde af naar Thailand, naar de roots van de Thaise massage!

In Thailand leerde hij de Thaise lichaamsmassage (zuidelijke stijl) uit eerste hand van belangrijke massagemeesters aan de Thai Massage School of Chiang Mai. Daarna volgde hij de opleiding voetmassage aan de Wat Pho in Bangkok. Enkele jaren later keerde hij terug naar Chiang Mai voor de opleiding Thaise lichaamsmassage (noordelijke stijl).

Chris is niet alleen een ervaren massagetherapeut, maar ook een bevlogen trainer. Sinds 2006 werkt hij als docent en sinds 2011 als trainingsmanager in de IT-wereld. In 2009 behaalde hij zijn diploma van de lerarenopleiding. Als topexpert in Thaise massage én ervaren docent is Chris Vansant de aangewezen docent voor de Cursus Thaise Voet- en Onderbeenmassage van de Wellness Academie. Hij geeft deze cursus sinds 2005 als een van de eersten in België!

9,5

Super! Eindelijk een voet massage van een volledig uur! Zaaaalig!

LindaHasselt
Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie