Opleiding Schoonheidsspecialiste aan -15%! (meer info)
Opleiding Schoonheidsspecialiste aan -15%! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Een opleiding nagelstyliste, iets voor mij?

15 oktober 2015
Een opleiding nagelstyliste, iets voor mij?

Ben je gefascineerd door mooie nagels? Ga je regelmatig thuis aan de slag met het verzorgen en mooi maken van je nagels? Dan is het misschien wel iets voor jou om van je hobby nagelstyling je beroep te maken. Onze Opleiding Nagelstyliste stoomt je klaar voor een job binnen de boeiende nagelbranche!

Vind ik snel een baan na mijn opleiding nagelstyliste?

De belangstelling voor nagelstyling en kunstnagels is sterk toegenomen. Een bezoek aan de nagelsalon behoort net als het bezoek aan de kapsalon tot de beauty routine van veel mensen. Kijk maar eens om je heen; hoeveel vrouwen in je omgeving dragen kunstnagels? Er zijn talloze mogelijkheden, van subtiele kunstnagels tot extravagante kunstnagels met nail art. Vergeet ook de mannen niet, want zij stappen sneller een nagelsalon binnen voor handverzorging en manicure. De kans dat je een leuke job vindt in een nagelstudio is behoorlijk groot!

Voordelen van een opleiding nagelstyliste

Met een diploma nagelstyliste kun je veel kanten op. Je kunt op je eigen manier invulling geven aan je carrière. Behalve dat je goede kansen hebt op een baan in een nagelstudio, beautysalon of kuuroord, kun je ook als zelfstandig ondernemer beginnen. Je kunt vanuit huis gaan werken of een eigen nagelstudio starten. Of wat dacht je van een ambulante service door bij de mensen thuis langs te gaan? Als zelfstandig nagelstyliste kun je zelf je tijd indelen. Wil je fulltime of parttime aan de slag? Wil je overdag of ’s avonds werken? Nagelstyliste is een beroep dat goed te combineren is met kinderen of een parttime job. Een ander groot voordeel is dat je creatief bezig bent en veel klantencontact hebt.

Wat kan ik verwachten van de opleiding nagelstyliste?

De opleiding allround nagelstyliste behandelt alle aspecten van het vak. Het is een praktijkgerichte opleiding waarin je leert om zelf alle technieken goed in de vingers te krijgen. Tijdens de lesdagen ga je onder begeleiding van een topdocent veel oefenen. Maar ook de theorie moet bestudeerd worden. Je moet voldoende kennis opdoen van de anatomie van de nagel en de huid om op een veilige manier gelnagels te zetten. Ook het nabewerken en verwijderen van gelnagels behoort tot het lesprogramma. De opleiding bestaat uit twee onderdelen: de Cursus Nagelstyliste basis en de Cursus Nagelstyliste Gevorderden.

Onze voordelen op een rij:

 • Les van een topdocent
 • Les in een beperkte groep
 • Begrijpelijk, to-the-point en praktijkgericht
 • 50% korting via de KMO-portefeuille

Aan de slag als professionele nagelstyliste

Na de opleiding nagelstyliste kun je veel verschillende klanten bedienen. Je bent in staat om cosmetische manicure behandelingen te geven waarbij je ervoor zorgt dat handen zacht aanvoelen en de natuurlijke nagels mooi verzorgd worden. Verder kun je ook nagelbijters voorzien van gelnagels en hen helpen om van het nagelbijten af te komen. Je kunt eveneens mooie French manicure gelnagels plaatsen, prachtige full color gelnagels realiseren en creatief in de weer gaan met nail art. Ook het verzorgen van teennagels en het plaatsen van gelnagels op tenen behoort tot je dienstenpakket.

Is een Opleiding Nagelstyliste iets voor jou?

Zie je een carrière als allround nagelstyliste helemaal zitten? Aarzel dan niet langer en schrijf je in voor de eerst volgende opleiding nagelstyliste. Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! Neem hier contact met ons op!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie