• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Hoe creëer je de Adele make-up look?

10 mei 2016
Hoe creëer je de Adele make-up look?

Adele is beslist een van de populairste popsterren van het moment. Niet alleen haar prachtige stem wordt wereldwijd volop geprezen, ook haar typische make-up look wordt geroemd. Sinds haar videoclip ‘Hello’ wil elke make-up liefhebber wel haar iconische jaren ’60 look nadoen. Maar hoe doe je dit precies? Ontdek het hier!

Kenmerken van de Adele make-up look

Adele make-up look is een retro-look die verwijst naar de make-up van de jaren ‘60. Het is een elegante look met robuuste wenkbrauwen, opvallende en perfect aangebrachte ‘winged eyeliner’, die ook wel de ‘cat eye look’ wordt genoemd. Vervolgens maken de prachtige volle wimpers de oogmake-up helemaal af. Verder wordt deze look gekenmerkt door een mooie egale huid met een gezonde glans en een blush in een ingetogen kleur die heel natuurlijk oogt. Om de nadruk vooral op de ogen te leggen draagt Adele bij deze look over het algemeen een neutrale of nude-kleur lipstick.

Adele make-up look tutorial

Met een eerste blik op de make-up look van Adele, lijkt het helemaal niet zo’n moeilijke look, omdat het geen overdreven make-up look is en op het eerste gezicht redelijk natuurlijk oogt. Toch gaat er heel veel techniek en handigheid in zitten en er zijn ook heel wat beauty producten en make-up producten nodig om deze look te creëren. Ten minste, als je het echt goed wilt doen volgens de instructies van Adele’s eigen make-up artist Michael Ashton. Hij deelt zijn geheimen voor deze look met de wereld in een videoblog van de bekende make-up artist en vlogger Lisa Eldridge. Kijk hieronder de make-up technieken af van een echte expert:

Leer make-up technieken van de beste make-up artiesten

Ben je een perfectionist en wil je make-up leren aanbrengen als een professional? Laat je dan inspireren door beroemde make-up artists als Michael Ashton. Het is erg fijn dat hij zijn talent op deze manier met de wereld deelt. Je kunt aan de hand van dit soort video’s thuis oefenen en je eigen make-up vaardigheden verbeteren. Hier vind je nog meer make-up inspiratie om thuis mee aan de slag te gaan!

Toch mist er dan één belangrijk ding; die persoonlijke begeleiding van een docent die je net die praktische tip geeft die jij nodig hebt, of die je kan wijzen op hoe je een bepaalde techniek nog net iets beter kunt uitvoeren. Daarvoor kun je terecht bij onze Opleiding Make-up Artist. In deze opleiding word je begeleid door een ervaren en gerenommeerde make-up artist die je stap voor stap wegwijs maakt in de boeiende wereld van make-up met veel ruimte om je eigen weg te gaan!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie