Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Make-up artist tovert zich om tot Taylor Swift (video)

29 maart 2016
Make-up artist tovert zich om tot Taylor Swift (video)

Is make-up een tovermiddel? Als je de onderstaande make-up video bekijkt zou je het bijna denken! Het geheim zit hem echter niet alleen in de juiste producten, maar vooral ook in de skills van de make-up artist. In deze video zie je hoe de Koreaanse beauty vlogger en make-up artist Hye Min Park zichzelf met make-up omtovert tot Taylor Swift. Het verschil in etnische achtergrond blijkt geen enkel probleem te zijn om een treffend evenbeeld te creëren!

Complete transformatie met make-up

In deze make-up video van 6 minuten zien we hoe Hye Min Park zichzelf met make-up transformeert tot Taylor Swift. Het resultaat is verbluffend, want wie zou niet geloven dat dit de echte Taylor Swift is? Het is echter geen eenvoudige taak. De make-up artist gebruikt hiervoor maar liefst 24 make-up producten. Ze gebruikt onder meer veel foundation en verschillende concealers om haar gezicht te shapen in de katachtige trekken van Taylor Swift. Er gaat ook veel werk en nauwkeurigheid zitten in de details die de look helemaal afmaken, zoals het vormgeven van de ogen met make-up, het aanbrengen van twee paar valse wimpers voor het boven- en onderooglid en het intekenen van de typische Taylor Swift lippen.

Bekijk hier de video!

https://youtu.be/x9EF-r4LMUI

Wie is de make-up artist Hye Min Park?

Hye Min Park presenteert zichzelf onder de naam Pony Make-up. In Zuid-Korea staat ze bekend als een echte make-up goeroe. Haar Instagram account Ponysmakeup heeft 1.8 miljoen volgers en ook haar YouTube-kanaal Pony Make-up is ontzettend populair met meer dan een miljoen volgers. Haar Taylor Swift transformatie ging snel viraal op internet. Ze publiceerde de video op 21 maart 2016 en ondertussen hebben al bijna 3 miljoen mensen de video bekeken. Naast haar succesvolle make-up video’s heeft Hye Min Park ondertussen ook al haar eigen make-up lijn opgezet en ze heeft een boek geschreven.

Gefascineerd door de kracht van make-up?

Wil je zelf de wereld van de visagie gaan verkennen en gaan ‘toveren’ met make-up? Leer dan alle belangrijke make-up vaardigheden in onze Opleiding Make-up Artist en ontwikkel je eigen creativiteit. Uniek aan deze opleiding is dat je afsluit met een eigen creatie die wordt vastgelegd tijdens een professionele photoshoot. Ook ding je mee naar de Wellness Academie MUA Award met €1000 aan opleidingstegoed als hoofdprijs. Bovendien geldt je diploma allround make-up artist van Wellness academie als een belangrijke kwaliteitsgarantie binnen de beautysector.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie