Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Verslag: Wellness Academie MUA Award 2015!

5 januari 2016
Verslag: Wellness Academie MUA Award 2015!

Vol trots presenteerden we half december de genomineerden voor de Wellness Academie MUA Award 2015! Er werd door de fans volop gestemd via Facebook, maar natuurlijk vroegen we ook de mening van een deskundige vakjury. Op 30 december werd de winnaar bekendgemaakt. Caro Vanmol ging aan de haal met de Wellness Academie MUA Award 2015! Ulrike Loos eindigde op de tweede plaats en Dorien Nijsen werd derde. Lees hier het verslag van deze verkiezing!

De top 3 van de vakjury

De deskundige vakjury voor de uitreiking van de Wellness Academie MUA Award 2015 bestond uit het Belgische topmodel Elise Crombez, beauty blogger Kim Wuyckens en beauty fotograaf Veerle Van Look. Elk jurylid mocht zijn eigen top 3 samenstellen en zo 200 extra stemmen verdelen. Ze mochten 100 extra stemmen weggeven aan hun nummer 1, 70 stemmen aan hun nummer 2 en 30 stemmen aan hun nummer 3. Bekijk hier het werk van alle genomineerden voor de Wellness Academie MUA Award 2015

De top 3 van Elise Crombez

1. Ulrike Loos
2. Caro Vanmol
3. Celine Nelissen

[gallery link="file" ids="4495,3346,3343"]

Op nummer 3 plaatste Elise de make-up creatie van Celine Nelissen. Elise waardeert vooral de manier waarop Celine het geheel van de look niet uit het oog verliest en de juiste accenten legt. Op de 2de plaats staat voor Elise de look van Caro Vanmol en ze zegt hierover: “Een gezicht is een canvas en "opmaken" kan veel betekenen.” Elise vindt het bijzonder dat Caro voor deze ‘canvas look’ met witte make-up, die doorloopt tot in het haar en over het bovenlijf, een risico heeft genomen en er helemaal voor gaat. Het werk van Ulrike Loos eindigt in het juryrapport van Elise op de eerste plek. Ze houdt ervan als een make-up artist een duidelijke keuze maakt in de make-up. Ulrike doet dat door op vakkundige wijze de nadruk te leggen op de ogen met opvallende groene metallic oogmake-up. Volg Elise zeker ook op Instagram (@elisecrombez & @modelyourbody).

De top 3 van Kim Wuyckens

1. Caro Vanmol
2. Caro Vanmol
3. Haike Janssens

[gallery link="file" ids="3346,3340,4506"]

Kim Wuyckens werd betoverd door het werk van Haike Janssens. De donkere oogmake-up gaf het model volgens haar een mysterieuze uitstraling en ook de volle rode lippen spraken Kim aan. Het gebruik van juwelen gaven de make-up look iets extra’s. Haike verdiende volgens Kim daarom de 3de plek. Op de 2de plek zette Kim de ‘bladgoud look’ van Caro Vanmol. Kim stelt: “Wat Caro doet is van heel hoog niveau”. Het neigt volgens het jurylid naar een echte haute couture look of een high fashion shoot. Niet alleen deze look van Caro Vanmol maakte indruk op Kim. Ze was ook gefascineerd door de andere make-up creatie van Caro (de hierboven genoemde ‘canvas look’), die volgens haar zeer ‘catwalk proof’ is. Deze look stond voor haar dan ook op nummer 1!

De top 3 van Veerle van Look

1. Caro Vanmol
2. Celine Nelissen
3. Debbie Brouwers

[gallery link="file" ids="3346,3343,4507"]

Veerle zette Debbie Brouwers op de 3de plaats. Het werk van Debbie wekte vooral haar nieuwsgierigheid op naar de uitwerking van deze look. Ze waardeerde het krachtige en toch serene beeld dat deze make-up look uitstraalde. Het werk van Celine Nelissen staat voor Veerle op de 2de plek. Veerle vindt het knap hoe er met weinig make-up toch een mooi geheel en een geslaagd make-up concept gecreëerd kan worden. Voor Veerle is de ‘canvas look’ van Caro Vanmol de uitgesproken nummer 1! Ze prijst de knappe uitwerking op zowel het gelaat als in de haargrens. Veerle zegt: “Persoonlijk houd ik enorm van beelden waar je de structuur van de make-up kunt voelen.” Verder zijn het volgens haar ook de details die het totaalbeeld doen kloppen.

De winnaars!

1. Caro Vanmol
2. Ulrike Loos
3. Dorien Nijsen

[gallery link="file" ids="3340,4495,4508"]

Naast de stemmen van de vakjury, had het publiek ook een grote stem in deze verkiezing. Wie via Facebook de meeste ‘likes’ in de wacht wist te slepen in combinatie met de eventuele extra stemmen van de vakjury mocht zich de winnaar noemen. Caro Vanmol wist vol overtuiging te winnen met haar ‘bladgoud look’. Ze behaalde meer dan 2000 stemmen! De look van Ulrike Loos waarin ze volledig de nadruk legde op de ogen met groene metallic oogmake-up kreeg meer dan 1000 stemmen. Ook de make-up look van Dorien Nijsen was een echte liefhebber op Facebook. Dorien behaalde 540 stemmen, die haar een welverdiende derde plek bezorgden! Alle winnaars, genomineerden en geslaagde visagisten van de Opleiding Visagie van de Wellness Academie van harte gefeliciteerd! Uiteraard mogen we niet vergeten om Katrien Vandormael, de docente van de Opleiding Visagiste, te bedankten voor haar inzet en haar uitstekende begeleiding van de studenten!

Win jij de Wellness Academie MUA Award 2016?

Wil jij graag de Wellness Academie MUA Award 2016 in de wacht slepen? Schrijf je dan in voor de Opleiding Visagiste. Elk jaar reiken we aan een van onze visagie studenten de Wellness Academie MUA Award uit. In december van dit jaar zullen ook de campussen in Amsterdam & Antwerpen participeren aan de MUA Award 2016. De winnaar ontvangt een opleidingsbudget van maar liefst € 1000. Schrijf je op tijd in, want de plaatsen zijn beperkt! Hier vind je meer info: Opleiding Visagiste.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie