• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nieuw bij Wellness Academie: Opleiding Skin Expert

19 juli 2019
Nieuw bij Wellness Academie: Opleiding Skin Expert

De huid is ons grootste orgaan, daarom is het extra belangrijk om hier goed voor te zorgen. Een gezonde huid is een belangrijke waarborg voor een gezond lichaam en andersom! Daarnaast heeft een mooi verzorgde huid een esthetische functie. Wie wil er niet mooi uitzien? Een goed verzorgde huid helpt mensen om zich prettig en zelfverzekerd te voelen. Is het jouw roeping om daar een essentiële rol in te vervullen? Mis dan niet onze nieuwe opleiding skin expert!

Spring in op de groeiende anti-aging trend

Een van de goede redenen om onze opleiding skin expert te volgen, is de groeiende anti-aging trend. De toenemende vergrijzing vraagt om een aanpassing in je aanbod aan beauty behandelingen als je zoveel mogelijk succes wilt behalen. De ouder wordende bevolking gaat steeds meer op zoek naar manieren om het proces van huidveroudering te vertragen en de symptomen te verminderen. Vanuit de branche is op dit gebied de laatste jaren al een grote vlucht gemaakt door nieuwe apparatuur, behandelwijzen en producten te ontwikkelen. In de opleiding skin expert zullen we dieper ingaan op wat huidveroudering is, wat de interne en externe oorzaken zijn en hoe je hier als beauty professional op inspeelt.

Meer aandacht voor huidverbetering

Een andere opmerkelijke tendens in de beauty branche is ‘huidverbetering’! Op dit thema ligt binnen alle doelgroepen in de sector de nadruk. Mensen zijn zich steeds meer bewust van de schadelijke invloeden op de huid en willen op een gezonde manier mooi oud worden. De vraag naar huidverbeterende behandelingen neemt sterk toe. Belangrijk hierbij is dat het niet gaat om standaard adviezen, maar om een gepersonaliseerde aanpak, want elke huid en ieder mens is anders. Je leert in deze opleiding om de huid nauwkeurig te analyseren. Van daaruit kun je een gericht behandelplan opstellen. Je leert in onze opleiding skin expert alles over: huidanalyse, behandelplannen en de opvolging hiervan! Wil je je echter breder oriënteren binnen de beauty branche, dan kun je bij ons ook de Opleiding Schoonheidsspecialiste volgen.

Technologie en apparatuur in de moderne beauty salon

Een belangrijk uitgangspunt voor het ontwikkelen van deze opleiding huid expert is de toenemende technologie en apparatuur die er in de moderne beauty salon te vinden is. Deze opleiding neemt je mee op ontdekkingsreis binnen deze nieuwe ontwikkeling. Je leert meer over de moderne technologieën en apparaten die worden ingezet voor het bereiken van anti-aging effecten en huidverbetering. Denk bijvoorbeeld aan apparatuur en behandelwijzen als: microdermabrasie, microneedling (mesotherapie), cryo, mesogun, hyaluronpen, dermaplaning, etc. 

Ontdek wat de mogelijkheden zijn binnen de branche

De kracht van onze huidspecialist(e) opleiding is dat de opleiding voor iedereen toegankelijk is. Je groeit tijdens deze opleiding in het vak van huidspecialist(e). Je leert niet alleen de basis van huidverzorging, maar je leert ook gevorderden technieken. Maar zelfs daar blijft het niet bij, want we gaan nog verder kijken. Naast de klassieke benaderingswijzen en behandelingen, lichten we ook nieuwe trends uit en werpen we een blik op wat er allemaal nog meer mogelijk is. Je ontdekt wat alle mogelijkheden zijn binnen de branche. Zo kom je er gemakkelijker achter waar jouw grootste passie en interesse ligt, zodat je je na afloop van de opleiding kunt blijven ontplooien. Wat wordt jouw volgende stap? Een Cursus Microblading, een Cursus Microneedling of wat dacht je van een Cursus Huidverbeterende Massage? 

Schrijf je hier in voor onze Opleiding Skin Expert

Kortom, het gaat hier om een opleiding die direct aansluit op de actuele situatie binnen de moderne beauty salon. Met een diploma van deze opleiding heb je je toekomstige werkgever veel te bieden, maar met de opgedane kennis en vaardigheden kun je ook prima als zelfstandige aan de slag! Daarnaast biedt het eveneens een stevig fundament om je nog verder te verdiepen en specialiseren in huidverjonging en -verbetering. Mis deze kans niet! Bekijk hier onze nieuwe Opleiding Skin Expert en schrijf je op tijd in!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Bindweefselmassage specialisatie (Niveau 4) - Gelaat
Bindweefselmassage specialisatie (Niveau 4) - Gelaat
 • 6 dagen
 • € 695
Meer informatie
Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie