• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nieuwe cursus acrygel; ontdek alle voordelen!

23 april 2024 | Nagelstyling & Pedicure
Nieuwe cursus acrygel; ontdek alle voordelen!

Acrygel heeft een ware revolutie in de wereld van nagelstyling veroorzaakt. Het is een kunstnagelsysteem dat de harten van zowel nagelstylisten als klanten heeft veroverd. Deze innovatieve techniek combineert de beste eigenschappen van zowel gel- als acrylnagels en biedt een scala aan voordelen. Je kunt nu ook bij Wellness Academie de cursus acrygel volgen. Ontdek hier alle voordelen van acrygel en waarom het volgen van deze gloednieuwe cursus een slimme investering is in je carrière als nagelstyliste!

De kracht van acrygel: voordelen voor nagelstyliste en klant!

Het volgen van een cursus acrygel biedt een overvloed aan voordelen, zowel voor nagelstylisten als voor hun klanten. Doordat dit product de voordelen van gel en acryl combineert zijn de nagels sterker en minder vatbaar voor breken of chippen. Daarbij voelt acrygel licht en natuurlijk aan op de nagels, waardoor het draagcomfort hoog is.

Een ander voordeel van acrygel is de veelzijdigheid. Met dit product kunnen verschillende nagelstijlen worden gecreëerd, van de eenvoudige French manicure tot gedurfde 3D nail art. Dit maakt acrygel geschikt voor zowel dagelijkse looks als speciale gelegenheden. Bovendien heeft dit product een kortere uithardingstijd dan traditionele gels, waardoor je efficiënter kunt werken en klanten sneller van dienst kunt zijn.

Let op: voor deelname aan de cursus acrygel dien je enige ervaring te hebben met nagelstyling. Volg daarvoor bijvoorbeeld eerst onze cursus nagelstyling gelnagels.

Werkwijze van acrygel; leer onze stapsgewijze aanpak

Hoewel de werkwijze van acrygel enigszins verschilt van traditionele gel- of acrylnagels, behaal je met de juiste training prachtige resultaten. Daarvoor ben je bij onze praktijkgerichte acrygel cursus aan het juiste adres. Tijdens de lessen leer je stapsgewijs alles over het correct aanbrengen, vormgeven, uitharden, bijwerken en verwijderen van dit spectaculaire nagelproduct. Je gaat hier veel zelf mee oefenen, onder de begeleiding van een ervaren docente. Uniek aan acrygel is dat het een stevigere pasta is. Je hoeft geen ingrediënten te mengen, zoals bij acrylnagels wel het geval is. Bovendien loopt het product minder snel uit, in vergelijking met gel. Je kunt deze stevigere pasta in model brengen op de nagel door het als het ware te “boetseren”. Deze methode mag dan ook niet in jouw nagelsalon ontbreken!

Tip: neem hier eveneens een kijkje bij onze cursus gellak.

Met deze tips haal je het beste uit je cursus acrygel!

Om het maximale uit je acrygel opleiding te halen, zijn hier een paar handige tips:

 • Oefen regelmatig
  Zoals met elke nieuwe techniek, vergt het werken met acrygel oefening en geduld. Neem de tijd om te oefenen, ook buiten de lessen om. Experimenteer met verschillende technieken en stijlen. Vraag bijvoorbeeld ook eens aan vrienden of familieleden of je op hun nagels mag oefenen.
 • Investeer in kwaliteitsproducten
  Kies voor hoogwaardige acrygel producten van betrouwbare merken om de beste resultaten te behalen. Je docente zal hier tijdens de acrygel training veel goede tips over geven.
 • Blijf op de hoogte van de laatste trends
  Houd de laatste trends en technieken in de gaten en pas ze toe in je werk. Welke designs zijn hip? Welke kleuren zijn dit seizoen helemaal in de mode? Op deze manier blijf je je klanten verrassen, waardoor ze graag bij je terugkomen.
 • Wees creatief
  Laat je creativiteit op de vrije loop en experimenteer met verschillende kleuren, texturen en designs om unieke nagelkunst te creëren. Wil je leren werken met uiteenlopende kunstnagelsystemen? Dan is onze opleiding nail expert vast ook interessant voor jou!

Geniet van de vele voordelen van Wellness Academie

Bij Wellness Academie streven we ernaar om je de best mogelijke leerervaring te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom het volgen van een cursus acrygel bij ons een slimme keuze is:

 • Les van topdocenten
  Al onze cursussen worden geleid door ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.
 • Kleine lesgroepjes
  Om een persoonlijke leerervaring te garanderen, houden we onze lesgroepen klein. Dit betekent wel dat je je tijdig moet inschrijven, want de cursussen zitten snel vol!
 • Praktijkgericht
  Bij Wellness Academie geloven we in leren door te doen. Je krijgt tijdens de cursus acrygel dan ook volop de gelegenheid om de technieken te oefenen. Op de leslocaties is alles voorhanden wat je nodig hebt om deze kunstnagelmethode uit te voeren. Je hoeft vooraf geen grote investeringen te doen, maar je betaalt enkel een kleine bijdrage voor de verbruikskosten.
 • Opleidingslocaties in Nederland en België
  Een ander voordeel is dat onze opleidingslocaties verspreid liggen door Nederland en België. Daardoor is er altijd wel een Wellness Academie bij jou in de buurt.
 • Certificaat
  Na het afsluiten van je cursus acrygel ontvang je een certificaat van Wellness Academie. Dit is een bewijs naar je klanten toe dat je een professional bent in het werken met dit nagelstyling product.

Een cursus acrygel iets voor jou?

Door de cursus acrygel te volgen bij Wellness Academie krijg je hoogwaardig onderwijs van topdocenten, je geniet van een persoonlijke leerervaring en een praktijkgerichte training. Na afloop kun je het geleerde direct en vol zelfvertrouwen in de praktijk brengen. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor de cursus acrygel!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie