• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Opleidingskalender najaar 2018 staat online!

11 april 2018
Opleidingskalender najaar 2018 staat online!

De opleidingskalender Wellness Academie najaar 2018 staat online! We zijn verheugd om alvast enkele leuke nieuwtjes aan te kondigen die je dit najaar bij Wellness Academie kunt verwachten. We openen twee nieuwe campussen in Nederland, we breiden onze campus in Rotterdam uit en in zowel Hasselt als Rotterdam staan er nieuwe cursussen en opleidingen op de kalender! Kortom, nog meer goede redenen om snel een kijkje te nemen! Welke nieuwe opleiding, korte cursus of bijscholing wilde jij altijd nog volgen? Schrijf je op tijd in!

Nieuwe campussen in Apeldoorn en Nijmegen

Vanwege de flinke groei van Wellness Academie in Nederland, openen we in oktober 2018 twee nieuwe campussen in Apeldoorn en Nijmegen. Je kunt hier terecht voor een volwaardige opleiding massagetherapeut of voor een opleiding schoonheidsspecialiste met diploma. Of volg een cursus visagie, gelnagels, wimperextensions, wimperlifting, ontspanningsmassage of hot stone massage! Bekijk gauw onze nieuwe najaarskalender en schrijf je op tijd in voor de cursus die je wenst te volgen!

Uitbreiding: Campus Rotterdam barst uit zijn voegen!

Onze campus in Rotterdam is te klein geworden! Om onze cursisten steeds weer de beste kwaliteit en de beste leeromgeving te kunnen bieden, is het noodzaak om uit te breiden. Daarom verdubbelen we het aantal vierkante meters van onze campus in Rotterdam. Deze extra ruimte wordt gebruikt voor een extra kappers- en visagielokaal. Daarnaast komt er ook een nieuwe theorieruimte. We hopen ook jou hier binnenkort te mogen verwelkomen! Bekijk hier ons Opleidingsaanbod in Rotterdam.

Nieuw in het aanbod in Hasselt!

Goed nieuws voor liefhebbers van nagelstyling. In Hasselt kun je nu ook een Cursus Polygel volgen. We streven ernaar om voortdurend in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Een Cursus Polygel kon niet uitblijven. Dit is de nieuwste revelatie in nagelstyling. Het wordt door vele kenners de grootste doorbraak in kunstnagels genoemd. Polygel kunstnagels voelen vederlicht aan, zien er natuurlijk uit, zijn sterker dan gelnagels en flexibeler dan acrylnagels! 

Nieuw in het aanbod in Rotterdam!

Onze populaire vakopleidingen Kapper en Pedicure zijn in het najaar ook in Rotterdam te volgen. De Opleiding Kapper is een basisopleiding. Je kunt met dit diploma aan de slag als kapper in loondienst of als zelfstandige. Ook met het diploma van onze Opleiding Pedicure kun je direct in loondienst of als zelfstandige aan de slag.

Bekijk hier het volledige aanbod aan Wellness- en Beauty Opleidingen van Wellness Academie op onze campussen in Hasselt, Gent, Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn en Nijmegen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie