Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Tips beautybeurzen september/oktober 2016

3 september 2016 | Schoonheidszorg
Tips beautybeurzen september/oktober 2016

‘Tot volgend jaar augustus, hallo september!’ Uit onze enquête naar de drukke en rustige periodes in beauty salons, blijkt dat de zomermaanden vaak drukke periodes zijn. In de maanden na de zomer neemt de drukte af. Wat staat er voor jouw beauty salon voor komende periode op de planning? We geven hier enkele tips om deze rustige periode goed te gebruiken en je voor te bereiden op de drukkere periode tegen het einde van het jaar, zoals het bezoeken van toonaangevende beautybeurzen in Nederland en België!

Ontdek nieuwe producten voor je salon

De beautybranche is voortdurend in beweging. De wetenschap zit niet stil met onderzoeken naar producten voor huidverbetering en het ontwikkelen van nieuwe beautybehandelingen. Ook op het gebied van salonapparatuur en saloninrichting is er elk jaar iets nieuws te ontdekken. De rustigere periode na de zomer is ideaal om je hierin te verdiepen. Kijk eens naar de producten die je in je salon gebruikt; welk producten waren een succes, welke wat minder en wat mis je nog? Heb je misschien speciale verzoeken gekregen van klanten? Ga op zoek naar producten waarmee je jouw aanbod kunt verbeteren. Interesse in schoonheidsverzorging, maar nog geen diploma? Bekijk dan hier onze Opleiding Schoonheidsspecialiste!

Tips beautybeurzen september/oktober 2016

Een goede manier om nieuwe inspiratie op te doen en om bij te blijven in je vakgebied is het bezoeken van beautybeurzen. Komende tijd staan er enkele interessante beurzen op de kalender:

Beautyspot.nl Live Edition, 10-11-12 September 2016, Utrecht

Dit is de grootste beautybeurs voor professionals in Nederland in het najaar. Het is voor beauty professionals een ideale gelegenheid om inkopen te doen voor hun salon, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en de trends voor het komende seizoen te ontdekken. De beurs is niet alleen gericht op schoonheidsspecialisten, maar ook op huidtherapeuten, pedicures, wellness professionals, nagelstylisten en visagisten. Daarom is het ook een goede gelegenheid om aan je netwerk te bouwen. De beurs vindt plaats op 10, 11 en 12 september in de Jaarbeurs in Utrecht. Kijk op de website van Beautyspotlive.nl of neem alvast een voorproefje via onderstaande teaser:

https://youtu.be/p7O-6m7SOrk

Estetika, 8-9-10 oktober 2016, Brussel

Ook in België staat er binnenkort een grote beautybeurs op de kalender, namelijk de Estetika Vakbeurs op 8, 9 en 10 oktober in de Brussels Expo. Deze beurs is al meer dan 35 jaar een belangrijke ontmoetingsplaats voor beauty professionals in de Benelux, waaronder schoonheidsspecialisten, pedicures, nagelstylisten, dermatologen, etc. Ook hier ben je als professional op de juiste plek voor een goed overzicht van de laatste trends, nieuwe producten, behandelmethoden, technieken en apparatuur voor in je beautysalon. Bekijk hier de website van Estetika.

Tijd voor een bijscholing schoonheidszorg?

Naast het bezoeken van beautybeurzen, je voorraad aanvullen en je salon op orde maken, is het najaar misschien ook een goede tijd voor een bijscholing. Door je als schoonheidsspecialist regelmatige bij te scholen, blijf je bij de tijd, kun je je bestaande klanten verrassen en trek je mogelijk nieuwe klanten aan. Bekijk hier alle Opleidingen Schoonheidsverzorging van Wellness Academie! Onze campussen vind je in Hasselt, Antwerpen, Gent, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie