Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Ben jij verslaafd aan nagelstyling?

21 oktober 2016 | Nagelstyling & Pedicure
Ben jij verslaafd aan nagelstyling?

Hoeveel uur besteed jij elke week aan je nagels? Uit hoeveel potjes nagellak bestaat jouw verzameling? Jouw mooi verzorgde nagels worden regelmatig geprezen, niet alleen door vriendinnen, maar ook door mensen die je zomaar tegenkomt. En kijk je zelf niet stiekem altijd naar hoe goed of slecht anderen hun nagels verzorgen? Of hoe vaak krijg je niet de vraag van een vriendin om ook even haar nagels te doen? Er zijn heel wat signalen die erop wijzen dat je verslaafd bent aan nagelstyling!

Vraag 1: Hoe noem jij de nagellak kleuren die je gebruikt?

Spreek jij nog in termen van ‘rood’, ‘roze’, ‘geel’ en ‘groen’? Dan valt je nagelstyling verslaving nog wel mee. Maar spreek je ondertussen over kleuren als ‘Starrie Night Blue’, ‘Candy Apple Mint’, ‘Cherry d’ Amour’, ‘Liquid Sand Alcatraz Rocks’? En vind je het raar dat anderen dan vreemd opkijken en je niet begrijpen? Dan mag je op ons oordeel vertrouwen; je bent al heel ver heen met je nagellak verslaving!

Waar heb je het over?! Waar heb je het over?!

Vraag 2: Heb je weleens kleuren nagellak dubbel?

‘Ja af en toe, dan vergeet ik dat ik een bepaalde kleur al had, bijvoorbeeld van een ander merk.’ Geen probleem, dat overkomt iedereen weleens. Dit hoeft nog niet te betekenen dat je daadwerkelijk verslaafd bent aan nagellak. Moet je echter toegeven dat je bijna al je favoriete nagellakjes (en dat zijn er niet één of twee, maar misschien wel tientallen) dubbel hebt, dan wordt het een ander verhaal. Je bent er als de dood voor dat een van je favoriete nagellakjes opraakt en niet meer te krijgen is. Dat zou een grote ramp betekenen! 

Ik neem alles! Ik neem alles!

Vraag 3: Vertelt iemand anders je weleens wat de nieuwste nageltrends zijn?

Dat is niet nodig, want jij bent altijd de eerste die weet wat er speelt binnen de nagelstyling branche. Jij bent juist degene die de mensen in je omgeving adviseert over de nieuwe trends voor het komende seizoen. Welke nieuwe nagellak collecties worden er binnenkort gelanceerd? Je hebt vast al je bestellingen geplaatst om er als eerste bij te zijn. Heel wat vriendinnen zullen je regelmatig om raad vragen als ze aan een nieuwe look toe zijn. De nieuwste trendkleuren en nagelstyling technieken; jij weet er alles van. Bijvoorbeeld nail contouring, dat is voor jou niets nieuws!

Niemand die je nog iets nieuws kan vertellen! Niemand die je nog iets nieuws kan vertellen!

Vraag 4: Waar gebruik jij je nagellak voor?

Vind je dat maar een vreemde vraag en is je antwoord: ‘Om mijn nagels te lakken natuurlijk!’ Dan is je nagelstyling verslaving nog goed te overzien. Maar barst je los met een vloedgolf aan woorden over waar je nagellak nog meer voor kunt gebruiken? Dan is het goed mis! Je kunt met transparante nagellak snel een gaatje in je panty dichten, zodat deze niet nog verder laddert. Of je kunt met nagellak je sleutels of de achterkant van je mobiele telefoon versieren. Roestende sieraden? Neem een kleur nagellak in dezelfde kleur en verf er een laagje overheen. Datzelfde geldt voor schoenen waar de kleur van begint te slijten. Je kunt met nagellak ook kleurlabels maken, door nagellak op een etiket aan te brengen… en ga zo maar door. 

Dit kan natuurlijk ook nog! Dit kan natuurlijk ook nog!

Vraag 5: Ga je zelf weleens naar een nagelsalon?

‘Nee, eigenlijk niet, want ik kan alles prima zelf.’ Krijg je daarnaast ook wekelijks vele dames over de vloer wiens nagels je verzorgt en een mooi kleurtje geeft? Dan wil dit niets anders zeggen dan dat het serieus gesteld is met jouw nagelstyling verslaving. Wat kun je hieraan doen? Je nog verder bekwamen in het verzorgen van nagels en een professionele Opleiding Nagelstyliste volgen! Of bekijk ons volledige aanbod aan Nagelstyling Cursussen.

Schrijf je in! En maak je dromen waar! Schrijf je in! En maak je dromen waar!

Waarom zou je niet van je hobby je beroep maken? Een eigen nagelstudio is misschien echt iets voor jou! Met onze cursus maak je salon succesvol word je perfect op het ondernemerschap voorbereid!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie