Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus Wenkbrauw Lifting (Brow Lift / Brow Lamination)

Leer om wenkbrauwen te stylen met wekenlang resultaat!
Cursus Wenkbrauw Lifting (Brow Lift / Brow Lamination)
Voordelen
vanaf
€ 169
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

We hoeven niemand meer te vertellen dat mooi gestylede wenkbrauwen tot het schoonheidsideaal van nu behoren. Er worden steeds meer interessante brow behandelingen ontwikkeld om in te spelen op deze blijvende trend. Ben je op zoek naar een behandeling voor klanten die liever geen PMU willen? Of die van nature voldoende haartjes hebben, maar hun wenkbrauwen extra willen accentueren? Dan biedt een brow lift uitkomst. Schrijf je hier in voor onze cursus brow lift! 

Wenkbrauwen die wekenlang in model zitten

Een brow lift is een beauty behandeling die ervoor zorgt dat wenkbrauwen tot wel zes weken mooi in model blijven zitten. Het is vooral ideaal voor wie stugge, eigenwijze of gekrulde wenkbrauwhaartjes heeft. In deze cursus brow lift leer je om deze wenkbrauwen te slim af te zijn met een speciale lotion, waarmee je de haartjes perfect kunt stylen. Dit zorgt er meteen voor dat de wenkbrauwen er nog voller uitzien. Afhankelijk van de groeicyclus van de wenkbrauwen biedt een brow lift tot wel 6 weken een mooi resultaat. Nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet om je meteen in te schrijven voor deze cursus. De plaatsen zijn beperkt! Zijn naast mooie wenkbrauwen ook onweerstaandbare wimpers voor jou een topprioriteit? Dan mag je ook onze cursus wimperextensions niet missen!

Ben eigenwijze wenkbrauwen te slim af met onze cursus brow lift!

Inhoud cursus brow lift

Bij Wellness Academie kun je altijd rekenen op een praktijkgericht lesprogramma, zo ook voor de cursus brow lift. Voordat je zelf de behandeling gaat oefenen is het echter wel belangrijk om voldoende achtergrondkennis op te doen. Je docente legt je met veel plezier alles uit over de producten en materialen die je nodig hebt, over de indicaties en contra-indicaties van een brow lift en over hygiënisch werken. Daarnaast is het belangrijk dat je leert om bij elke nieuwe klant een goede anamnese (intake) uit te voeren. Tijdens de praktijklessen leer je wenkbrauwen reinigen, de vorm bepalen en aftekenen, het uitvoeren van de brow lift, de wenkbrauwen modelleren en de naverzorging.

Ontvang een certificaat brow lift

Een brow lift is een mooie aanvulling op de diensten van elke beauty salon en onmisbaar voor wie zich in het bijzonder wil profileren als wenkbrauwstyliste. Onze cursus brow lift is een to-the-point cursus, die wordt gegeven door een gedreven docente, die zelf een pionier is in wenkbrauwstyling. Door de beperkte lesgroepjes krijgt iedereen voldoende de mogelijkheid om onder goede begeleiding de brow lift te trainen. Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat brow lift. Bekijk hier ook eens onze volwaardige Opleiding Brow Expert.

Doelgroep

Iedereen die deze behandeling op een professionele manier wilt leren uitvoeren.

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van brow mapping & styling

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 7 contacturen en circa 4 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Wat is een brow lift?
 • Producten en materialen
 • Indicaties & contra-indicaties
 • Salonhygiëne
 • Intakegesprek (anamnese)
 • Wenkbrauwvormen
 • Wenkbrauwen reinigen en aftekenen
 • Uitvoeren brow lift
 • Epileren met hars of pincet
 • Nazorg

213 euro
(Online opleiding: € 169)

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Het gebruik van alle producten en materialen tijdens de les
 • Certificaat

Passen de opleidingsdata niet of wil je meteen starten? Dan kan onze online opleiding een goed alternatief bieden.

Online opleidingen stellen je in staat om waar en wanneer je wilt een nieuwe vaardigheid aan te leren (mits internetverbinding). Na aanmelding ontvang je van ons een login. Hiermee heb je directe toegang tot ons online opleidingsplatform, waar deze cursus voor je klaarstaat. Je kan duidelijk je voortgang bekijken, hoofdstuk per hoofdstuk. Is alles duidelijk en ben je klaar om je certificaat te behalen? Dan dien je enkel nog een digitaal eindexamen af te leggen. Gedurende de gehele opleiding staat je docent(e) klaar om je te begeleiden waar en wanneer nodig.

Je hebt 12 maanden de tijd om je online opleiding af te ronden.

Voordelen
 • Meteen starten
 • Lessen zelf indelen
 • Thuis studeren
Inbegrepen
 • Online opleidingsplatform
 • Begeleiding van docent
 • Online examen en certificaat
Inschrijven
Amsterdam

Schipluidenlaan 4, 1062HE Amsterdam (Nederland)

 • Parkeren op wandelafstand
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
 • Rolstoeltoegankelijk
Zondagreeks

Datum: zondag 9 maart 2025
Tijd: 10:00 tot 17:00

Inschrijven
Jelena Lesnik
Jelena LesnikDocent in Amsterdam

Jelena Lesnik was al sinds haar tienerjaren bezig met beauty en had vooral veel interesse in harsen. Haar vriendinnen wisten haar te vinden voor een mooie, gladde huid. Maar voordat haar professionele carrière in de beautybranche begon, maakte ze eerst enkele omwegen, die haar loopbaan uiteindelijk op bijzondere wijze hebben verrijkt.

Jelena werkte vele jaren in restaurants, voordat zij haar studie commerciële economie volgde aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze behaalde haar diploma en ging aan de slag als accountmanager, maar dit maakte haar niet helemaal gelukkig. Haar eerste grote liefde, de beautybranche, bleef roepen. Haar passie voor harsen werd alleen maar sterker. “Het geeft een goed gevoel als je merkt dat mensen na het harsen zoveel zelfverzekerder naar buiten lopen!”

Ze begon naast haar werk diverse beauty cursussen te volgen. Al gauw werd ze regelmatig ingehuurd door schoonheidssalons voor het verzorgen van Brazilian wax en body wax workshops. Ze ontdekte hoe leuk en inspirerend het was om haar kennis en vaardigheden over te dragen aan mensen met dezelfde interesses. Hier voelde ze zich helemaal in haar element en komt haar warme karakter helemaal tot zijn recht!

Binnen haar functie als docente bij Wellness Academie komen al haar skills samen, waardoor ze haar studenten een unieke leerervaring kan geven. Haar klantgerichtheid heeft zij verkregen in de horecabranche, haar marketing skills heeft zij geleerd tijdens haar opleiding en haar inspiratie en passie voor het onderwijs krijgt zij van haar leerlingen!

10,0

Leuke cursus om te volgen als je ook de cursus wimperlifting hebt gevolgd.

CharlotteAmsterdam
Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Moeten wij oefenmodellen voorzien of oefenen we op elkaar?

Nee, je hoeft geen model mee te brengen naar de academie. Je gaat aan de slag met een medestudent, dus jij werkt op iemand in de lesgroep, en iemand werkt op jou. Enkel bij de opleidingen Gespecialiseerd Voetverzorger (België), Pedicure (Nederland), Kapper/Kapster, Haarkleuren en Schoonheidsspecialiste dien je af en toe een model mee te brengen. Tijdens de eerste lesdag krijg je van je docent een overzicht zodat je weet op welke lesdag je een model dient mee te brengen. Bij de cursussen Acne specialisatie, Keratine behandeling, Airbrush brows, Permanente make-up manueel, Microblading en Ombre/Powder brows dien je ook zelf een model te voorzien. Deze informatie kan je steeds terugvinden in je bevestigingsmail na inschrijving via de website.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

Wat is de leeftijd van de studenten?

De leeftijden van onze studenten loopt erg uit elkaar. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Studenten ervaren deze variatie als een meerwaarde! Mits goedkeuring van ouders of voogd is het ook mogelijk om deel te nemen aan een opleiding vanaf 16 jaar (= geen alternatief voor reguliere schoolplicht).

Wat vereist de school van mij als student?

Als student dient je ook rekening te houden met enkele vereisten vanuit de school:

 • Je respecteert de aanvangs- en einduren van je opleiding.
 • Je tracht zo min mogelijk lessen te missen. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Het is dan ook belangrijk dat je zo min mogelijk lessen mist.
 • Indien je de opleiding betaald in schijven, is het vereist om de betaaldata te respecteren. Het volledig opleidingsbedrag dient ook steeds voldaan te zijn op het einde van je opleiding.
 • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken.
 • Als er bepaalde zaken in overtreding kunnen zijn met je geloofsovertuiging, neem dan vooraf contact op met het secretariaat. Dan kunnen wij samen zoeken naar een passende oplossing.
 • Draag zorg voor je persoonlijke hygiëne. Bij de meeste opleidingen oefenen de studenten op elkaar, dus uit respect voor je medestudenten vragen wij hier rekening mee te houden.
Zijn studenten tevreden over de Wellness Academie?

Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantenvertellen.nl. Wij zitten steevast boven 9 op 10! Lees hier alle recensies.

Wellness Academie investeert en innoveert dan ook voortdurend om het tevredenheidspercentage van haar cursisten hoog te houden. Wij hebben ook een klachtenprocedure. U mag er ook zeker van zijn dat wij elke klacht ernstig onderzoeken om u als klant tevreden te stellen.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie