Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Kijkje achter de schermen bij de cursus sugar waxing

22 januari 2024 | Schoonheidszorg
Kijkje achter de schermen bij de cursus sugar waxing

Een zijdezachte huid zonder overtollige haartjes en irritaties door het ontharen? Dat is zeker geen onmogelijke missie. Om dit te bereiken, is het een goede tip om kennis te maken met de cursus suikerharsen van Wellness Academie. Ben je daar ook benieuwd naar? Dan geven we je hier graag een kijkje achter de schermen bij de cursus sugar waxing. Ontdek hier waarom sugar waxing de nieuwe standaard is geworden in de wereld van ontharing!

Maak kennis met onze hands-on cursus sugar waxing!

De beauty cursussen van Wellness Academie staan bekend om hun praktijkgerichte benadering. Het is ons streven om je de betreffende professionele beauty behandelingen zo snel mogelijk perfect aan te leren. Het doel is immers dat je deze zelf vlot en probleemloos in de praktijk gaat uitvoeren, om aan je carrière als beauty professional te bouwen.

Dat geldt ook voor onze cursus sugar waxing. Dit is een to-the-point cursus, die bestaat uit twee lesdagen van 10h00 tot 17h00. Theorie en praktijk worden tijdens de lessen naadloos met elkaar verbonden, waardoor het van begin tot eind een inspirerende leerervaring belooft te worden.

Wat leer ik tijdens de lessen sugar waxing?

Je ontdekt tijdens de cursus sugar waxing de unieke samenstelling van de suikerhars. Hiermee kun je niet alleen effectief haartjes verwijderen, maar dit product is daarbij ook nog eens vriendelijk en zeer zacht voor de huid. De natuurlijke kracht van suiker zorgt voor een minder pijnlijke ontharing, zonder in te leveren op efficiëntie. Een van de opvallende kenmerken van sugar waxing is dat het geschikt is voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huidjes. Hierdoor kun je een breder scala aan klanten tevredenstellen. Onder de begeleiding van een deskundige docente leer je de kunst van het aanbrengen en verwijderen van suikerhars. Je leert essentiële technieken om doeltreffend te waxen. Hierbij ontdek je de subtiele kneepjes van het vak. Bovendien onthult je docente praktische tips en trucs om deze behandeling zo prettig mogelijk te maken voor je klanten.

Lees ook: Sugaring of harsen: wat is beter?

Aandacht voor jouw loopbaan als beauty professional

Het perfect leren uitvoeren van sugar waxing behandelingen is uiteraard het belangrijkste doel van deze cursus. Wat onze sugar wax opleiding extra interessant maakt, is dat je kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht en adviezen voor jouw loopbaan als beauty professional. Je krijgt tips mee over hoe je je kunt profileren als expert in sugar waxing, over klantenomgang, de nazorg en mogelijke problemen na het ontharen. Met deze extra informatie ben je nog beter voorbereid om na afloop zelf deze uitdaging aan te gaan in de praktijk.

Wist je dat je bij Wellness Academie nog verder kunt scholen?

De cursus sugar wax is een van de populaire beauty cursussen die je bij Wellness Academie kunt volgen. Heb je interesse? Schrijf je dan op tijd in, want de plaatsen zijn beperkt! Daarna liggen er nog veel meer kansen voor je klaar om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Wil je je specialiseren in ontharingsbehandelingen? Dan kun je ook nog de cursus harsen en epileren en de cursus threading volgen. Wil je graag je horizon verbreden en nog veel meer beauty behandelingen aanleren? Dan is het een goede zet om de volledige opleiding schoonheidsspecialist te volgen of eventueel een cursus gelaatsverzorging.

Neem een kijkje achter de schermen tijdens een info-avond

We nodigen je graag uit om nader kennis te maken met Wellness Academie. Regelmatig organiseren we info-avonden op onze opleidingslocaties door heel Nederland. De cursus sugar waxing wordt momenteel gegeven bij Wellness Academie in Amsterdam, Rotterdam, Hasselt en Antwerpen (Wilrijk). Bekijk hier wanneer er info-avonden op deze locaties worden gehouden, om letterlijk een kijkje achter de schermen te nemen en om een praatje te maken met onze werknemers en docenten. We hopen je gauw te mogen verwelkomen bij Wellness Academie!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie