* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nieuw bij Wellness Academie: Cursus Coolifting

22 juli 2019 | Schoonheidszorg
Nieuw bij Wellness Academie: Cursus Coolifting

Hoe cool is dat! Wellness Academie heeft weer een nieuwe beauty cursus voor je klaarstaan. Binnenkort kun je hier een cursus coolifting volgen! Een unieke cursus waarin je binnen een kleine lesgroep en onder de begeleiding van een topdocente en pionier in coolifting deze bijzondere beauty behandeling aanleert. Met deze supersnelle behandeling, waarbij gebruikgemaakt wordt van lage temperaturen (vandaar de naam!), kun je de huid effectief liften en verjongen! Er zijn veel goede redenen om je nu al voor deze cursus in te schrijven.

1. Coolifting lift en verbetert de huid

Coolifting houdt in dat je met een beauty gun een explosie van koolstofdioxide in de huid teweegbrengt onder hoge druk en onder een lage temperatuur van -20ºC. Op hetzelfde moment worden er actieve bestanddelen in de huid aangebracht, die een hydraterende, herstellende, verstevigende en liftende werking hebben. Coolifting zorgt ervoor dat de microcirculatie in de huid wordt bevorderd, waardoor deze beter voorzien wordt van zuurstof en voedingsstoffen. Daarnaast wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd. Dit zijn belangrijke proteïnen, die als bouwstoffen dienen voor de huid en die ervoor zorgen dat de huid veerkrachtig blijft.

2. Actieve werkstoffen dringen beter in de huid door

Met behulp van het coolifting pistool kunnen actieve werkstoffen beter doordringen in de huid om daar hun werk te doen. De actieve werkstoffen die hierbij gebruikt worden, zijn:

 • Gehydrolizeerde tarweproteïnen
  De aminozuren en eiwitten die hierin zitten dienen als bouwstenen van de huid, zodat de stevigheid en de soepelheid van de huid wordt verbeterd.
 • Hyaluronzuur
  Deze actieve werkstof staat bekend om zijn sterke vochtbindende eigenschap. Hierdoor wordt het vocht in de huid beter vastgehouden en worden rimpels en fijne lijntjes minder goed zichtbaar.
 • Dynalift
  Dit zorgt voor een veerkrachtig laagje op het huidoppervlak dat direct een duurzaam verstevigend effect geeft en zo voor microlifting van de huid zorgt.
 • Glycerine
  Dit ondersteunt de herstellende werking van de huid.

3. Supersnelle behandeling met direct zichtbaar resultaat

Wat het volgen van een cursus coolifting helemaal interessant maakt, is dat het gaat om een behandeling die maar 5 minuten in beslag neemt. Je kunt daarom straks in je salon binnen korte tijd veel mensen behandelen. Bovendien biedt de behandeling meteen zichtbaar resultaat. De huid voelt direct gladder, oppervlakkige lijntjes verdwijnen en diepere rimpels vallen minder op. De huidstructuur en de algehele conditie van de huid worden aanzienlijk verbeterd. Wil je een langdurig verjongend effect bereiken, dan kun je je klanten een kuur aanbieden van bijvoorbeeld 8 sessies verdeeld over 8 weken. Daarna volstaat 1 behandeling per 4 tot 6 weken om het mooie resultaat te behouden.

4. Kleine investering met gunstig winstmarge

Nog een goede reden voor een cursus coolifting is dat het hier gaat om een kleine investering met een mooi winstmarge. De behandeling is veilig en pijnloos en is geschikt voor vrijwel alle huidtypes en leeftijden. Vanwege het direct zichtbare resultaat en de korte behandelingsduur zullen veel klanten nieuwsgierig zijn naar coolifting. Omdat de behandeling maar 5 minuten in beslag neemt, kun je binnen korte tijd veel behandelingen uitvoeren. Daarnaast kun je coolifting ook integreren binnen uitgebreide gelaatsbehandelingen of anti-aging kuren. Al deze voordelen zorgen ervoor dat je met een kleine investering je klanten nog beter van dienst kunt zijn en tegelijkertijd een groot winstmarge kunt behalen.

5. Onderscheid je als pionier binnen de beauty branche

Om blijvende successen te behalen als beauty professional is het een aanrader om als eerste in te springen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Wil jij je profileren als een expert op het gebied van anti-aging en huidverbetering? Dan is het een ‘must’ om deze innovatieve techniek gauw in de vingers te krijgen. Zorg dat je de vraag van je klanten voor bent door je nu alvast bij te scholen. Door steeds voorop te lopen met de nieuwste behandelwijzen blijf je je bestaande klanten verrassen en trek je nieuwe klanten aan! Andere cursussen op het gebied van huidverbetering die je mogelijk interesseren, zijn: de Cursus Dermaplaning, de Cursus Microdermabrasie of de Cursus Huidverbeterende Massage!

Schrijf je hier in voor de Cursus Coolifting!

Overtuigd van de voordelen van coolifting? Schrijf je dan hier meteen online in voor onze Cursus Coolifting in Rotterdam of neem contact met ons op voor meer informatie. Let op: de plaatsen zijn beperkt! Verder dien je voor het volgen van deze cursus voorkennis te hebben van schoonheidszorg, bijvoorbeeld door eerst onze Opleiding Schoonheidsspecialist in Rotterdam te volgen. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op een van onze campussen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Bindweefselmassage specialisatie (Niveau 4) - Gelaat
Bindweefselmassage specialisatie (Niveau 4) - Gelaat
 • 6 dagen
 • € 695
Meer informatie
Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie