• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Perfecte brows? Ontdek onze cursus airbrush brows!

29 april 2024 | Schoonheidszorg
Perfecte brows? Ontdek onze cursus airbrush brows!

Wil je graag het grote geheim ontdekken achter perfecte wenkbrauwen? Dan kunnen we je alvast verklappen dat je daarvoor bij onze nieuwe cursus airbrush brows op de juiste plek bent. Het zal je als beauty liefhebber niet ontgaan zijn, dat wenkbrauwen in het middelpunt van de belangstelling staan. Ze vormen een belangrijk onderdeel van het gelaat en hebben een grote invloed op jouw expressie. Daarom is het een goed idee om ze te accentueren, voor een nog fraaiere look! Er bestaan diverse brow behandelingen. Een van de toppers is de airbrush brows behandeling. We leren je er bij Wellness Academie graag alles over! Lees hier meer en schrijf je in!

Wat zijn airbrush brows?

In onze nieuwe cursus airbrush brows leer je een geavanceerde techniek voor het kleuren van wenkbrauwen, waar je wekenlang plezier van hebt. Deze vorm van wenkbrauw make-up blijft in tegenstelling tot traditionele methoden, zoals potlood of poeder, veel langer mooi zitten. Je maakt bij deze techniek gebruik van een speciaal apparaatje om een zachte nevel van wenkbrauwverf aan te brengen op de wenkbrauwen. Het geeft een natuurlijk ogend resultaat, omdat het voor een zachte overgang zorgt tussen de wenkbrauwhaartjes. Het is belangrijk om deze techniek correct uit te voeren. Om dit perfect in de vingers te krijgen, ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres. Voor deelname aan deze cursus dien je wel eerst de cursus brow mapping & styling te volgen.

Wat komt er in onze cursus airbrush brows aan bod?

Je leert in de airbrush brows cursus van Wellness Academie het volledige proces: van de wenkbrauwen voorbereiden tot de airbrush techniek en de afwerking en nazorg. De behandeling begint met een grondige analyse van de natuurlijke wenkbrauwen en de gewenste look. Vervolgens wordt de huid voorbereid, door deze te reinigen en te exfoliëren, waardoor de pigmenten beter hechten. Het airbrush-pistool wordt vervolgens gebruikt om het pigment gelijkmatig over de wenkbrauwen aan te brengen. Hierbij is het belangrijk om veel aandacht te hebben voor de vorm en dichtheid om de gewenste uitstraling te creëren. Na het aanbrengen wordt de huid gereinigd en breng je een beschermende laag aan om de kleur te behouden. Spreekt deze werkwijze je aan? Meld je dan snel aan voor onze eerstvolgende training.

Tip: neem hier ook een kijkje bij de cursus microblading en de cursus ombre/ powder brows!

Welke resultaten bereik je met deze brow behandeling?

We geven je hier een overzicht van de geweldige resultaten, die je met deze wenkbrauwverf techniek kunt bereiken:

 • Natuurlijke uitstraling
  Door de fijne nevel van pigmenten creëer je met de airbrush brows methode een natuurlijk uitziende wenkbrauw, zonder dat de look te ‘zwaar’ wordt of dat je last hebt van het potlood-effect.
 • Langdurige resultaten
  De pigmenten van de wenkbrauwverf blijven tot 10 dagen op de huid zitten en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. Hiermee word je dagelijkse make-up routine aanzienlijk vereenvoudigd.
 • Aandacht voor individuele wensen
  Je kunt de behandeling gemakkelijk aanpassen aan de individuele kenmerken en voorkeuren van de klant, waardoor je een unieke look creëert, afgestemd op het individu. Er zijn uiteenlopende tinten mogelijk.
 • Veelzijdigheid
  Of je nu op zoek bent naar volle, strakke boogjes of subtiele definities, je kunt met de airbrush brows methode wenkbrauwen aanpassen aan de verschillende stijlvoorkeuren.

Wist je dat je bij Wellness Academie ook een complete opleiding brow expert kunt volgen?

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De airbrush brows behandeling is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing voor het verbeteren van hun wenkbrauwen. Het is met name een topbehandeling voor:

 • Personen met dunne of ongelijke wenkbrauwen, die op zoek zijn naar meer definitie en volheid.
 • Mensen met een actieve levensstijl, die behoefte hebben aan een waterdichte en veegvaste oplossing.
 • Klanten die hun dagelijkse make-uproutine willen vereenvoudigen en tijd willen besparen.
 • Iedereen die een natuurlijke uitstraling wil bereiken met wenkbrauwen, die perfect passen bij hun gezichtskenmerken.

Schrijf je op tijd in voor onze nieuwe cursus airbrush brows!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de werkwijze en mogelijkheden van de airbrush brows? Dan kun je bij deze nieuwe wenkbrauw opleiding van Wellness Academie hier alles over leren.  Deze cursus combineert theoretische kennis met praktische training onder begeleiding van ervaren professionals. Binnen korte tijd ben je deze methode helemaal meester en kun je je klanten voorzien van prachtig vormgegeven wenkbrauwen. Dus waar wacht je nog op? Laat je wenkbrauwen spreken door je aan te melden voor deze nieuwe cursus airbrush brows!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie