Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Verhoog je omzet met veelgevraagde behandelingen

25 oktober 2021
Verhoog je omzet met veelgevraagde behandelingen

Wat is een slimme zet om jouw salon succesvoller te maken? Wil je graag meer verdienen met je salon? Verhoog dan je omzet door je te scholen in onderstaande veelgevraagde behandelingen. We hebben een inventaris gemaakt van welke behandelingen momenteel heel populair zijn in beauty salons. Door ook een of meerdere van deze behandelingen aan je bestaande dienstenpakket toe te voegen, zul je nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten aangenaam verrassen.

Ga hot stone massage aanbieden

Als opleidingsinstituut hebben we een goed zicht op wat er speelt binnen de wellness en beauty branche. Uiteraard volgen we op de voet de nieuwe trends en ontwikkelingen. Daarnaast merken we ook aan de inschrijvingen voor onze cursussen wat veelgevraagde behandelingen zijn. Een van de toppers in ons opleidingsaanbod is de cursus hot stone massage en dat al jarenlang. Met deze massage zul je gemakkelijk bestaande klanten kunnen verleiden om nog vaker bij jou een afspraak te boeken en je zult ook nieuwe klanten aantrekken. Wil je snel een volle agenda? Neem dan hier een kijkje bij onze Cursus Hot Stone Massage en schrijf je meteen in!

Veelgevraagde behandelingen: Ontdek wimperlifting

Het zal je niet ontgaan zijn dat mooie wimpers een belangrijk onderdeel uitmaken van het heersende schoonheidsideaal. Lange, mooi gekrulde wimpers laten je ogen groter lijken en zorgen voor een frisse blik. Je zult in je salon misschien ook wel merken dat mascara en wimperkrullers niet ieders favoriet zijn; het kost elke dag veel tijd, mascara kan uitlopen en wimpers raken beschadigd. Deze problemen kun je moeiteloos vermijden door wimperlifting aan te bieden. Hiermee zitten de natuurlijke wimpers van je klanten wekenlang perfect in model. Ze hebben er al die tijd totaal geen omkijken naar. Perfect! Leer er snel alles over in onze Cursus Wimperlifting!

Steeds meer dames vragen naar microblading

Ook microblading behoort ongetwijfeld tot de meest gevraagde behandelingen van dit moment. Prachtig vormgegeven wenkbrauwen geven je klanten meteen extra uitstraling en ze kunnen er heel lang van genieten. De wenkbrauwpotloodjes en -poeder zijn niet meer nodig. Het is een verademing om elke dag met de perfecte wenkbrauwen op te staan. In onze cursus microblading word je van a tot z opgeleid tot microblading expert. Je gaat tijdens de lessen uitgebreid oefenen onder begeleiding van een microblading expert. Na afloop van deze 3-daagse cursus kun je vol vertrouwen de klanten in jouw salon van dienst zijn en meer omzet behalen. Kortom, dit is beslist een cursus die loont! Kijk gauw of er nog een plekje voor je vrij is in onze Cursus Microblading.

Gelnagels behoort tot de veelgevraagde behandelingen

Een andere gouden zet voor je beauty salon is je diensten uitbreiden met gelnagels. Nagellak begint snel te chippen, waardoor het er vlug onverzorgd uitziet. Bovendien is er op creatief vlak ook veel minder mogelijk met nagellak. Kortom, het is tijd om gelnagels te leren zetten. In onze Cursus Gelnagels leer je binnen twee lesdagen van 10:00 tot 17:00 alle basistechnieken om schitterende gelnagels te plaatsen. Bied je klant een klassieke French manicure met gel aan of een mooie full color gel! Dat valt vast in de smaak. Na enkele weken komen ze weer bij je terug om hun nagels bij te laten werken of voor een nieuwe set gelnagels!

Leer professionele gelaatsverzorging geven

Wie wil er geen stralende en egale huid? Om een professionele gelaatsverzorging aan te bieden, hoef je niet eerst een volledige schoonheidsspecialiste opleiding te doorlopen. Je kunt bij ons ook een korte Cursus Gelaatsverzorging volgen. Na afloop ontvang je een certificaat. Je kunt dan meteen aan de slag met het in de watten leggen van je klanten en het verhogen van je omzet. Wil je daarna nog veel meer leren? Dan kun je altijd nog de complete Opleiding Schoonheidsspecialiste volgen. Deze is ook modulair te volgen, zodat je de opleiding gemakkelijk aan je agenda kunt aanpassen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Schoonheidsspecialiste (modulair)
Schoonheidsspecialiste (modulair)
 • 15 - 17 dagen
 • € 2.325
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie