Inschrijven

Opleiding Schoonheidsspecialiste (modulair)

Leer naar gelang je agenda en op je eigen tempo!
Leer naar gelang je agenda en op je eigen tempo!

Voordelen

 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Diploma
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 2153

Beoordeling

Inschrijven voor deze Opleiding

Algemene informatie

Op zoek naar een volwaardige opleiding schoonheidsspecialiste, maar wel een opleiding die je gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen agenda? Dan ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres. Naast onze gewone Opleiding Schoonheidsspecialiste, bieden we dezelfde opleiding nu ook modulair aan. Op deze manier kunnen we nog meer mensen met interesse in dit fascinerende beroep de mogelijkheid geven om zich te scholen tot volwaardig schoonheidsspecialiste!

Wil je graag schoonheidsspecialiste worden?

Heb je altijd al een passie voor beauty en gezondheid gehad? En houd je ervan om ook andere mensen hierbij te helpen? Dan is een opleiding schoonheidsspecialiste op jouw lijf geschreven. ‘Het maakt me gelukkig om mijn klanten stralend en tevreden het salon uit te zien gaan.’ Dit horen we veel professionele schoonheidsspecialistes vaak zeggen als we vragen waarom ze van hun vak houden. In deze opleiding schoonheidsspecialiste leer je alles wat je nodig hebt om cosmetische, verzorgende en ontspannende behandelingen te geven, die mensen helpen om hun uiterlijk en gezondheid te bevorderen en om ze een heerlijk momentje voor zichzelf te bieden!

Studeer met deze opleiding schoonheidsspecialiste (modulair) wanneer jou dat het beste uitkomt!

Voordelen opleiding schoonheidsspecialiste (modulair)

Met deze modulaire opleiding schoonheidsspecialiste is het nog gemakkelijker geworden om je om te scholen tot schoonheidsspecialiste. Alle onderdelen van de opleiding zijn te volgen in aparte modules. Je kunt de opleiding daardoor in fases volgen. Daarnaast zijn de modules in het weekend te volgen. Je kunt de opleiding gemakkelijk volgen naast een eventuele baan of andere dagelijkse bezigheden. Studeer wanneer jou dat het beste uitkomt! Alle modules samen vormen de complete opleiding schoonheidsspecialiste. Na het volgen van alle modules doe je het examen. Hieronder vind je een overzicht van alle modules van de schoonheidsspecialiste opleiding.

Praktische informatie

Hoewel de opleiding voor een groot deel uit praktijklessen bestaat, is een degelijke theoretische basis eveneens onmisbaar. Naast het volgen van de modules dien je echter ook nog de syllabus voor de theoretische kennis aan te kopen (kostprijs: € 50). Dit kan pas nadat je je voor alle modules hebt aangemeld. Het is mogelijk om voor maximaal 2 van de 7 modules vrijstelling te krijgen wanneer je hiervoor relevante certificaten kunt voorleggen of eerder verworven competenties kunt aantonen.

Examen opleiding schoonheidsspecialiste

Tijdens de praktijklessen zal je docent erop toezien dat je alle praktijkvaardigheden goed beheerst en je waar nodig bijsturen. Een bijkomend praktijkexamen is dus niet van toepassing. Je legt enkel digitaal een theoretisch examen af. Dit doe je van thuis uit op je computer of tablet. Het examen bestaat uit een reeks meerkeuzevragen (met tijdsklok). Na afloop weet je meteen of je geslaagd bent of niet. Niet geslaagd? Geen probleem! Je mag ongelimiteerd en kosteloos herkansen met een wachttijd van 14 dagen tussen elke poging.

Welke diploma ontvang ik?

Geslaagd voor het examen? Dan ontvang je een diploma, waarmee je je kunt aansluiten bij de Belgische Beauty Federatie. Met dit diploma kun je in België aan het werk als volwaardig schoonheidsspecialiste in loondienst of op zelfstandige basis. Wil je schoonheidsspecialiste worden in Nederland? Dan kun je na het slagen voor ons examen aan de slag als schoonheidsspecialiste in loondienst of als zelfstandige.

Opgelet: deze modulaire opleiding is niet geschikt om een branche diploma te behalen, waarmee je je kan aansluiten bij ANBOS (Nederland). Hiervoor verwijzen wij je graag door naar onze reguliere opleiding Schoonheidsspecialiste, waarmee dit wel mogelijk is.

Heb je bepaalde modules al gevolgd? Geen probleem!

 • Als je deze modules binnen de Wellness Academie gevolgd hebt, moet je deze uiteraard niet opnieuw volgen.
 • Heb je deze modules elders gevolgd? Dan kan je een vrijstelling aanvragen. Dit is echter wel beperkt tot 30% van de totale opleiding (berekend op aantal opleidingsdagen). Vrijstelling kan je aanvragen per email (info@wellnessacademie.com).

Modules van de modulaire opleiding Schoonheidsspecialiste:

Doelgroep

Iedereen die professioneel in dit vak aan de slag wilt.

Verplichte voorkennis

Voor deze opleiding heb je geen voorkennis nodig.

Studiebelasting

Voor deze opleiding is er een studiebelasting van circa 105 contacturen en circa 53 uren zelfstudie.

Inhoud

Het leerdoel van deze opleiding is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Anatomie, pathologie & fysiologie
 • Gelaatsverzorging
 • Lichaamspakkingen
 • Cosmetische Manicure en Pedicure
 • Visagie (basis)
 • Harsen en Epileren
 • Ontspanningsmassage
 • Extra theoretische kennis
 • Productleer
 • Het salon
 • Veiligheid & hygiëne
 • Plastische chirurgie (introductie)

Prijs

2.153 euro (+ 19 euro verbruikskosten)

Studiebundel Schoonheidsspecialist(e) op aanvraag te verkrijgen voor wie zich heeft aangemeld voor mintens 3/4 van de modules. Deze studiebundel kost 50 euro en zit niet inbegrepen in bovenstaand lesgeld.


Inbegrepen:

 • Diploma
 • Online syllabussen per module

Recensies

A. Pignoloni (31-05)

Gevolgd in Hasselt

Zeer leerrijke ervaring en zeer goede lesgeefster.

R. Hathie (30-05)

Gevolgd in Rotterdam

Geweldig en super docent. Heel mooi en goed uitgelegd. Heel veel geleerd, Bedank Jolie.

T. Van Ginderen (30-05)

Gevolgd in Hasselt

Of je deze cursus nu wel of niet volgt met het oog op een loopbaan in de massagewereld, het loont sowieso de moeite om het menselijk lichaam (opnieuw) te leren kennen in al haar facetten.

D. Lomma (30-05)

Gevolgd in Hasselt

Heel interessant

D. De Busser (23-05)

Gevolgd in Hasselt

Zeer tevreden van hoeveel we op deze 2 dagen geleerd hebben, ook is Cindy echt een heel gemotiveerde docent waar wij van hebben genoten!

J. Van Bost (16-05)

Gevolgd in Gent

Marlies Blocken is top!!

B. Camps (16-05)

Gevolgd in Gent

Meer massagegericht, welke spieren je best masseert, welke richting….

H. Moras (09-05)

Gevolgd in Hasselt

Praktijk heel goed stap voor stap uitgelegd, gemoedelijke sfeer en theorie duidelijk met veel achtergrond. Heel fijne cursus !

S. Berben (09-05)

Gevolgd in Rotterdam

Goede cursus en zeer prettige docent!

J. Sarcino (09-05)

Gevolgd in Rotterdam

Dank je wel. Het was echt een super cursus met hele fijne en warme begeleiding

H. van de perre (05-05)

Gevolgd in Eindhoven

Super fijne cursus, en de lesgevende had aandacht voor aĺle cursisten.Eigenlijk alleen maar plus punten.

M. van den Engel (02-05)

Gevolgd in Eindhoven

Duidelijk en goed opgestelde informatie vooraf en in de portal. Een fijn leraar en goede uitleg tijdens de beide dagen

D. Verdeyen (02-05)

Gevolgd in Hasselt

Het was een top ervaring! Veel geleerd Veel ontspannen Goede ondersteuning Kwaliteitsvol materiaal Geweldige docent (Jolie)

M. Bunwaree (26-04)

Gevolgd in Amsterdam

Bedoeld voor een ieder met een doeltreffend weldaad voor een lichaamspakking met alle combinaties uit het syllabus.

L. D'haene (19-04)

Gevolgd in Gent

De docent heeft op een super manier les waardoor het niet enkel les theorie en oefening is maar ook een top herinnering is waardoor de info op een veel leukere manier onthouden kan worden!

E. Sierens (19-04)

Gevolgd in Gent

Een zeer praktijkgerichte cursus waarbij heel veel aan bod komt, op een losse manier gebracht met respectvolle feedback.

F. de Heer (04-04)

Gevolgd in Apeldoorn

Prima

H. Agterberg-Rovers (01-04)

Gevolgd in Nijmegen

Prima basiscursus anatomie, waardoor ook ruimte was om bij sommige onderdelen wat dieper op de stof in te gaan.

H. Spijkstra (30-03)

Gevolgd in Nijmegen

Was een hele leerzame cursus met een bijzonder goeie uitleg. Ook veel tips gekregen over masseren, voeding etc.

P. Bouwmeester (29-03)

Gevolgd in Nijmegen

Het is veel theorie maar door de docent hoe zei vertelt blijf je aandachtig luisteren en snap je het goed. Het is erg leerzaam.

M. Koopman (28-03)

Gevolgd in Amsterdam

Het was een zeer prettige ervaring door een betrokken docent. Je kon alles vragen. De groep was leuk en iedereen was discreet. Ik heb mijn doel behaald!

(. Leeuwestein (24-03)

Gevolgd in Rotterdam

Een fijne ervaring opgedaan. Locatie is prima te bereiken en kreeg les in een nette ruimte. De docente gaf goede instructies, had veel oog voor mij. Veel geleerd. Hield rekening met me. Het was meer dus dan alleen kennis en kunde overbrengen. Als masseur de deur uit.

I. Veldeman (18-03)

Gevolgd in Hasselt

Ik had al eerder massageles gehad, lang geleden maar heb toch veel bijgeleerd bij deze cursus. Top lesgeefster, les zeer gestructureerd gegeven. Fijn dat naast syllabus ook filmpje beschikbaar is van de volledige massage

A. Redhead (16-03)

Gevolgd in Den Haag

goede kennis van de docenten, vriendelijk, nam de tijd om alles uit te leggen en voor te doen. Heel tevreden over de weekend

P. Baeten (15-03)

Gevolgd in Hasselt

Groep was goed, lesgeefster Cindy was gewoon geweldig. Zowel in lesgeven als omgang met iedereen.

I. Smit (15-03)

Gevolgd in Utrecht

Ik vond het een zeer leerzame training, wij hebben in 2 dagen ongelooflijk veel geleerd. De docent was zeer vriendelijk en professioneel . Fijne docent met af en toe een grapje , heel positief. Ik ga mij zeker nog een keer aanmelden voor een training bij jullie.

K. Jordaan (14-03)

Gevolgd in Rotterdam

Praktische cursus om basis visagie te leren.

V. Wehlburg (14-03)

Gevolgd in Utrecht

Super interessante cursus en een enthousiaste begeleiding. Na deze cursus heb ik een goede basis in verschillende massagetechnieken opgebouwd en ben ik in staat om een volledige ontspanningsmassage te geven.

A. Vergeer (14-03)

Gevolgd in Utrecht

Het was ontzettend leerzaam en leuk! We hadden een dynamische groep en ook zeer fijn dat er mannen en vrouwen waren (andere energie). Wel veel en intensief om een complete ontspanningsmassage in 2 dagen te leren.

J. van Dongen (14-03)

Gevolgd in Amsterdam

Top cursus! Erg geïnspireerd door Mario, hij wist de stof enorm gedreven en duidelijk over te brengen.

L. van den broek (14-03)

Gevolgd in Amsterdam

Ging er met gemengde verwachtingen heen, maar Mario heeft er voor gezorgd dat ik van de 1e tot de laatste minuut aandachtig heb geluisterd en geleerd van wat hij heeft verteld en uitgelegd....Deze cursus saai??? Nee hoor door Mario Blokken niet!!!

H. van Schuijlenburg (14-03)

Gevolgd in Utrecht

Hele leuke en leerzame cursus. Jauke zeer goede leraar.

M. Mulder-Jongeneel (14-03)

Gevolgd in Rotterdam

Ik vond het heel leuk en leerzaam en kan hier zeker mee aan de slag.

J. Van Boven (11-03)

Gevolgd in Hasselt

Zeer kwalitatieve cursus. Hier leer je meteen je vak zodat je klaar bent voor de arbeid. Goede leerkrachten en fijne school!

M. Melaard (08-03)

Gevolgd in Rotterdam

VOLTREFFER! Ik had geen leukere opleiding en betere docent kunnen wensen. Jolie is een Toppertje!

N. Pauwels (08-03)

Gevolgd in Antwerpen

Opleiding was super! Veel bijgeleerd en een heel toffe docent die alles weet en het ook kan overbrengen. Het was ook een leuke groep.

L. Herdewijn (07-03)

Gevolgd in Antwerpen

Zeer intensieve maar leuke curus. De docent was zeer bekwaam.

M. Park (07-03)

Gevolgd in Antwerpen

docent was echt top - zeer professioneel - wist alles te kennen over de vak - heel vriendelijk , persoonlijk en gaf goede tips. top docent!

D. Heijnen (07-03)

Gevolgd in Rotterdam

Ik ging er zonder verwachting heen maar vond het super een goede start om iets moois te gaan beginnen

G. Jansen (02-03)

Gevolgd in Eindhoven

Kan een lang verhaal gaan typen maar ben zo klaar !! Marlies wat ben je een geweldig mens, je geeft met passie les en met veel gedrevenheid!! Je maakte van de saaiste stof een geweldige twee dagen van!!! Heb buik pijn van het lachen gehad!!!

A. Ransdorp (28-02)

Gevolgd in Eindhoven

Zeer goede diepgang voor de kennis van het menselijke lichaam. De docente was en is zeer bevlogen en door haar fijne manier van lesgeven raak je steeds verder geïnteresseerd in de materie.

M. Melaard (21-02)

Gevolgd in Rotterdam

Mario kan de pittige stof duidelijk en speels, met een dosis humor goed overbrengen. Hij gebruikt hierbij herkenbare voorbeelden, waardoor het beter te begrijpen is en beter blijft hangen.

M. Van Driessche (21-02)

Gevolgd in Antwerpen

Lesgeefster met enorm veel gedrevenheid en weet deze ietswat saaiere theoretische materie vlot te brengen.

A. Jansen (21-02)

Gevolgd in Amsterdam

Ik vond het heel leuk heb super veel geleerden zal het zo nog een keer doen de docenten waren heel goed en hebben me heel erg geholpen ik ben heel blij met mijn certificaat die ik nu heb gekregen

R. Hathie (21-02)

Gevolgd in Rotterdam

Bijzonder en leerzaam cursus

A. Melens (14-02)

Gevolgd in Nijmegen

Ik heb veel meer geleerd over ontspanningsmassage dan ik me had voorgesteld wat in zo'n kort tijdsbestek kan. De docent was zeer gedreven en wist iedereen persoonlijk te benaderen zonder de groep uit het oog te verliezen en vice versa. Weekend vloog voorbij helaas.

S. De Loore (14-02)

Gevolgd in Hasselt

Zeer leuke cursus, voldeed volledig aan de verwachtingen. Top gedaan Cindy

A. Simons (14-02)

Gevolgd in Hasselt

Cindy gaf de cursus heel duidelijk en gedreven met de nodige humor met veel aandacht voor de cursist

S. Steenhuysen (14-02)

Gevolgd in Hasselt

Cindy is een topmadam,die weet waarover ze spreekt.Is humoristisch maar ook profecioneel! Hopelijk krijg ik nog eens les van haar☺️

K. van Werven (14-02)

Gevolgd in Nijmegen

Het was een super leuke leerzame cursus. Wij hadden ook een hele fijne groep. Jauke geeft op een leuke, vertrouwde en fijne manier les.

M. van der Veen (13-02)

Gevolgd in Amsterdam

Top Cursus, Top docent. Zo veel geleerd. Smaakt naar meer. Kan niet wachten op de vervolg cursus!

M. Olszynska (07-02)

Gevolgd in Rotterdam

De cursus was fantastisch. Ik ga met wellness academie verder aan de slag

I. Vleugels (02-02)

Gevolgd in Hasselt

Zeer interessante cursus met een supertoffe docente die haar vak door en door kent. De leerstof wordt op zo'n luchtige manier gegeven dat het helemaal niet aanvoelt als zware materie. Helemaal top !

K. Langeveld (01-02)

Gevolgd in Amsterdam

Marina en Jirska zijn super fijne en gedreven docenten. Marina heeft gezorgd voor alle theorie en Jirska voor de praktijk. Beide waren super goed geregeld!

W. Hendrix (31-01)

Gevolgd in Hasselt

Ik kwam als iemand die er 0 verstand van had en ben dankzij de cursus wijzer geworden. Vond het ook interessant.

I. Tabak (31-01)

Gevolgd in Rotterdam

Wat een geweldige lieve vrouw die Jolie. Hoe zei de mensen helpt en voelt is prachtig dat krijg je er extra bij. Wat een byzondere groep hadden we ook. Leuke gezellige les ... Tijd voor iedereen.

S. Bangels (24-01)

Gevolgd in Hasselt

De cursus visagie (basis) is een echte aanrader! Je leert make up aanbrengen op een professionele manier, leert tips en tricks en naast een mooie theoretische cursus kan je alles praktisch oefenen op een model. Blij dat ik deze cursus gevolgd heb!

K. Vanlommel (24-01)

Gevolgd in Hasselt

Heel leuke ervaring, docent erg vriendelijk, rustig in omgang.

B. Tettero (24-01)

Gevolgd in Amsterdam

Goede training met gepassioneerde trainer. Ik raad deze training aan.

S. Ebben (24-01)

Gevolgd in Hasselt

Top docent!

T. Rokven (20-01)

Gevolgd in Amsterdam

Jauke is een zeer vakbekwaam docent , vriendelijk , geeft duidelijk uitleg maar vooral gedreven . Jauke is een aanwinst voor de academie

H. Meyers (17-01)

Gevolgd in Hasselt

Fijn,leerrijk weekend achter de rug. Toffe sfeer in de groep. Cindy is heel aangenaam, vlot en altijd te vinden voor een grapje. Goeie begeleiding,uitgebreide kennis. Een mooier kado kun jezelf niet geven! Zeker doen…

W. Meyers (17-01)

Gevolgd in Hasselt

De cursus is volledig en wordt zeer goed toegelicht, met advies en tips & trucks. De praktijk verloopt vlot en wordt goed onderbouwd met de juiste terminologie. Het uitvoeren van de massage gebeurt op een spontane ontspannen manier met ruimte voor tips & trucks uit de praktijk.

S. Willems (17-01)

Gevolgd in Hasselt

Het was een super fijn en leerlijk weekend! De docent was heel vriendelijk en legde alles heel goed uit, je voelde u direct op u gemak! TOP!

L. Schoensetters (17-01)

Gevolgd in Hasselt

Ik vond het een heel goeie cursus. Veel geleerd, leuk geleerd, aangename docente die open staat voor vragen.

J. Bach (22-12)

Gevolgd in Gent

Nathalie was een geweldige instructrice. Ik heb zoveel geleerd. Het is een zeer praktijkgerichte workshop, en na 2 dagen speelde iedereen al met de terminologie en handelingen. Al doende leer je. Zeer mooi lokaal, hygiënisch en modern.

S. Brian (21-12)

Gevolgd in Amsterdam

De docente heet Jolien

A. Corten (14-12)

Gevolgd in Hasselt

Zou deze zeker aanraden, je krijgt heel duidelijke uitleg, en feedback.

D. De Decker (14-12)

Gevolgd in Antwerpen

Nathalie is een zeer bekwame docente die echt de tijd nam om alles maximaal uit te leggen. Ze gaf veel feedback en opbouwende kritiek! Echt een top opleiding.

J. Vorstenbosch (14-12)

Gevolgd in Hasselt

Op een zeer korte tijd zoveel kennis overdragen aan de cursisten, is niet iedereen gegeven. Deze docente is daar, met glans wel in geslaagd.

F. Vos (13-12)

Gevolgd in Amsterdam

Belangrijke basis voor verdere massage kennis

C. Van Heymbeeck (13-12)

Gevolgd in Antwerpen

Ik heb heel veel over visagie geleerd op die korte tijd dankzij Nathalie. Zij is een heel goede docente en heel gedreven en dat heeft ze me ook meegegeven! Ze verdient een dikke pluim! Ook zelfzekerder geworden dankzij haar. Bedankt Nathalie!

A. Vrede (13-12)

Gevolgd in Amsterdam

Deze cursus is zeker aan te raden. Was meer dan ik verwacht had. De stof is goed overgebracht door top docent Van Klinken.

K. Scharmin (13-12)

Gevolgd in Eindhoven

10/10 voor de gehele cursus !! 10/10 voor de docent Jirska

C. Wijnhoven (11-12)

Gevolgd in Eindhoven

Fijne cursus met veel uitleg. Duidelijk en overzichtelijk.

B. Tettero (07-12)

Gevolgd in Amsterdam

Ik had zelf niet zo veel interesse in deze training, maar hoort bij de totale opleiding. De lerares heeft met haar leuke persoonlijkheid en haar passie voor waxen er zeker aan bijgedragen dat ik het toch interessanter vond en vooral dat ik een leuk weekend heb gehad.

C. de Palm (06-12)

Gevolgd in Amsterdam

Geweldige dagen.. Top docent duidelijk uitleg..

K. van den Hombergh (06-12)

Gevolgd in Eindhoven

Hele goede en leuke cursus met een gedreven en ervaren docente!

J. Monsieurs (05-12)

Gevolgd in Hasselt

Het was een TOP-ervaring. Boeiend en zeer professioneel gegeven met de nodige humor. Dank

B. Verholen (01-12)

Gevolgd in Hasselt

De cursus is veel meer dan louter een overzicht van de anatomische structuren (botten, spieren, pezen, stelsels). De docent legt op een heel inspirerende manier verbanden en stelt veel klassieke 'kennis' en gebruiken in vraag. Heel leerrijk!

Y. Vanlier (01-12)

Gevolgd in Hasselt

Geweldige uitleg met veel praktijkcasuistiek door een zeer gedreven en respectvolle docent

N. van der Horst (29-11)

Gevolgd in Eindhoven

Goede cursus, fijne docent.

L. Van Belle (29-11)

Gevolgd in Antwerpen

Het was echt een sublieme cursus. De leerkracht was echt een hele lieve dame die haar kennis met veel liefde en professionaliteit overbracht

P. Hogervorst (29-11)

Gevolgd in Eindhoven

Heel tevreden over de docent en zijn deskundigheid. Op een heel plezierige wijze in twee dagen tijd de kunst van masseren mogen proeven. Natuurlijk moet ik zelf thuis nog veel oefenen, daarvoor is een filmpje van maar liefst één uur aan mij beschikbaar gesteld.

A. Simons (29-11)

Gevolgd in Hasselt

De cursus wordt met veel passie gegeven. Mario geeft heel begrijpelijk uitleg over de materie met voorbeelden uit de praktijk.

F. HAFIDI (29-11)

Gevolgd in Hasselt

Heel leerrijk

D. Verbeke (29-11)

Gevolgd in Hasselt

Prima cursus en in het weekend. De droge materie wordt levendig voorgesteld. Prima lesgever!

P. Borgmans (24-11)

Gevolgd in Hasselt

Cindy is vakbekwaam, goede uitleg, goede instructie. In 2 dagen veel geleerd. De omgang met leraar en medecursisten was prettig en informeel.

W. Awouters (22-11)

Gevolgd in Hasselt

Cindy is een TOP docente!!!

F. Hafidi (22-11)

Gevolgd in Hasselt

Ik draag een hoofddoek en kan mij niet blootstellen voor de mannelijke cursisten. Cindy had daar alle begrip voor en had ook het nodige gedaan zodat wij de cursus perfect konden mee volgen. Een echte super, toffe, leuke docent!!

J. Hak (22-11)

Gevolgd in Rotterdam

Jirska is een hele fijne docent waarbij je je meteen welkom en thuis voelt. Ik hoop in de toekomst nog meer cursussen van haar te hebben!

B. Yasar (15-11)

Gevolgd in Amsterdam

Mario blokken is een top docent. Ik kan uren lang blijven luisteren naar hem. ❤️❤️❤️

N. van der Horst (15-11)

Gevolgd in Eindhoven

Ik vond de cursus erg leuk. Het is vooral veel droge materie maar mede door de docent wordt je meegenomen zonder dat het saai wordt. Er wordt veel materie besproken en door het enthousiasme wordt je daarin meegenomen.

T. Rokven (15-11)

Gevolgd in Amsterdam

Dhr M Blokken ....zeer gedreven persoonlijkheid , passie voor zijn beroep . Zeer prettig om naar te luisteren ,passie gedrevenheid en humor maar ook luisterend oor en geduld, komt zeer duidelijk over ondanks de pittige leerstof .

S. Hamhuis (08-11)

Gevolgd in Apeldoorn

Ik vond het een leuke cursus. Docent is ervaren en weet veel te vertellen over het masseren.

D. Meijer (08-11)

Gevolgd in Apeldoorn

Een goede cursus voor privé gebruik maar ook voldoende tips voor iemand die zzp'er wil worden. Hands on ervaring op doen met aandacht voor privacy en comfort.

O. Alejo (03-11)

Gevolgd in Rotterdam

Ik heb een leuke 2 daagse cursus gehad. Bij vragen werd er echt tijd aan je gegeven. Dit was heel fijn. Ook extra dingen meegekregen. Kan niet wachten om mezelf verder te ontwikkelen.

I. Ruyssen (01-11)

Gevolgd in Antwerpen

Geen droge aframmeling van de cursus maar veel praktijkvoorbeelden, tips en trics en bakken humor! Verder op een verstaanbare manier gebracht zoals ik me de leerrijke tekenfilms herinner van \'Er was eens.. de mens, het lichaam, spijsvertering,...\"

O. Austin (01-11)

Gevolgd in Antwerpen

Ik kijk er naar uit voor mijn volgende les. Ik heb zeker niet negatief te zeggen. En ieder die zou twijfelen om zich in te schrijven zou ik juist bemoedigen om het wel te doen. Toppers!!

A. Zoer (01-11)

Gevolgd in Rotterdam

Prima opleiding met goede docent

S. Finé (01-11)

Gevolgd in Antwerpen

Interessante cursus gegeven door een gepassioneerd docent, hoewel het 2dagen theorie waren bleef Mario onze aandacht trekken.

N. Bos (29-10)

Gevolgd in Amsterdam

Ga zonder gelnagels naar de cursus, dan kunnen anderen ook op jou oefenen. Een leuke baiscursus om te ontdekken of je ermee verder wilt.

V. Zebeda (25-10)

Gevolgd in Amsterdam

Ik heb met heel veel plezier deze cursus gedaan.De stof was ook duidelijk. Geen overbodig lange teksten.

S. van der Star (25-10)

Gevolgd in Utrecht

Bij deze cursus vond ik het heel mooi uitgelegd met verdiepingen waarbij je de juiste link kon leggen waar het voor zou zijn. Bijvoorbeeld hoe werkt het brein samen met het lichaam. En zo was er nog veel meer wat op deze manier uitgelegd

P. Borgmans (25-10)

Gevolgd in Utrecht

Marlies is een enthousiaste "juf". De leerstof is interessant maar kan wel taai zijn. Marlies wist dit op een goede en inzichtelijke manier uit te leggen. De vele tips die ze ons gaf zijn waardevol. Al onze vragen werden enthousiast en kundig beantwoord.

J. Frank (25-10)

Gevolgd in Utrecht

Heel veel geleerd en het was een leuke les met goede verhalen en niet te droog en theoretisch. Dank jullie wel! :)

J. Frank (25-10)

Gevolgd in Amsterdam

Super cursus, perfect om voor het eerste keer met massage in contact te komen. Heel veel geleerd in 2 dagen! Dank jullie wel! :)

M. Antonia (25-10)

Gevolgd in Amsterdam

Goede informatieve cursus met een geweldige docente Marjan.

L. Goettsch-Verwijs (20-10)

Gevolgd in Rotterdam

Voor mij was het een goede opfriscursus, eerder had ik bij een andere opleider de opleiding sportmassage gevolgd, en veel van de kennis over het lichaam was weggeëbd. Deze cursus is waardevol en smaakt naar meer verdieping

R. Deurloo (19-10)

Gevolgd in Rotterdam

Mevr. Blocken weet op een bruisende manier de aandacht vast te houden van de toch wat droge kost. er werden ook leuke weetjes verteld. ik vond het erg interessant.

S. Amrani (18-10)

Gevolgd in Rotterdam

Gewoon top docent

C. Kox (11-10)

Gevolgd in Hasselt

Het was een hele aangename en interessante opleiding. Ik heb veel bijgeleerd en de kriebels om het beroep te gaan doen zijn nog groter geworden dankzij de leerkracht!

D. Sekesdi (30-09)

Gevolgd in Hasselt

.

G. Xue (27-09)

Gevolgd in Hasselt

Top kwaliteit opleiding!

S. De Jonghe (25-09)

Gevolgd in Gent

Gedreven docente die je bij elke techniek uitleg geeft en bijstuurt waar nodig, De tijd vloog voorbij en zeker voor herhaling vatbaar voor een andere cursus bij haar. Top!

M. Bilterijst (24-09)

Gevolgd in Rotterdam

Jauke heeft zeer veel kennis en weet dit op een leuke en interessante manier over te brengen. Ik heb veel geleerd wat betreft de basistechnieken van masseren en ben enthousiast geworden om een vervolg cursus te doen voor andere massagetechnieken.

M. Dekker (20-09)

Gevolgd in Rotterdam

Hele fijne, gedreven en betrokken docent met zichtbaar veel kennis en kunde.

M. van der Horst Eijkemans (15-09)

Gevolgd in Eindhoven

Een interessante cursus waar je in korte tijd ontzettend veel leert van de kunst en kneepjes van het vak. De twee dagen vlogen voorbij, zeker met zo’n bevlogen leraar als Alex die je continue bij de les hield met zijn verhalen, voorbeelden en het voordoen van de massage technieken.

M. Peeters (14-09)

Gevolgd in Eindhoven

Het was een geweldig weekend. Alex legt alles goed uit met een flinke dosis humor. Mijn enthousiasme voor het massagevak is alleen maar gegroeid. Dank daarvoor!

M. Uyterwijk (13-09)

Gevolgd in Hasselt

top cursus, prettig gegeven in een fijne en goed bereikbare omgeving. 2 Docenten gehad, leuk om mee te maken een leerzaam. Al met al compliment

M. Van Kerckhoven (06-09)

Gevolgd in Antwerpen

Een top cursus, ongelooflijk wat je op 2 dagen leert. Lesgeefster Natalie geeft de les zeer boeiend en professioneel. Een echte aanrader

S. Patteet (06-09)

Gevolgd in Antwerpen

2 dagen cursus. Echt alles geleerd om zelf te kunnen starten. Super docent!

E. Van Rouendal (06-09)

Gevolgd in Amsterdam

Super vriendelijke docent en heeft zeker de vaardigheden om les te geven. Heb veel van haar geleerd.

M. Bruynseraede (06-09)

Gevolgd in Antwerpen

Mijn eerste kennismaking met massage is zeer goed verlopen dankzij de professionele aanpak van Nathalie. Zij is een zeer goede docente en zij straalt gewoon \"ervaring\" uit. Wil je van start of de basis leren om te masseren dan moet je zeker bij Wellness Academie zijn

M. Rosmolen (02-08)

Gevolgd in Rotterdam

Jolié inspireerde enorm en geeft veel energie af tijdens de les. Heel veel geleerd in een korte tijd.

E. Van Zijderveld (02-08)

Gevolgd in Rotterdam

Boven verwachting. Zeer professioneel en echt een aanrader. Heel veel geleerd op een fijne manier.

A. Brink (02-08)

Gevolgd in Rotterdam

Wat is Jolie een lieve en gedreven docent, zoveel geleerd, zoveel verheldering en zoveel meer inzicht in de materie maar ook in ons zelf!

M. Uyterwijk (27-07)

Gevolgd in Eindhoven

gaf inspiratie, gedreven en goede uitleg. Voelde niet als een cursus terwijl je toch veel informatie ontving. Gedreven manier van overbrengen en heb het als prettig, leerzaam en leuk ervaren.

A. van Leeuwen (26-07)

Gevolgd in Eindhoven

fantastiche docent met veel kennis

P. Maertens (26-07)

Gevolgd in Hasselt

Al veel cursussen gehad, maar dit is een absolute topdocente én het materiaal (instructievideo) is uitmuntend. Ook de beschikbaarheid van het cursusmateriaal na de cursus is een meerwaarde.

M. van der Horst Eijkemans (26-07)

Gevolgd in Eindhoven

Deze cursus werd door Mario Blokken gegeven op een super leuke, interessante, goed onderbouwde manier waardoor je het beter kan onthouden en je goed bij de les blijft ondanks de lange zit van 10:00-17:00. Top docent!

L. Clement (26-07)

Gevolgd in Hasselt

Topdocente, zeer gestructureerd, neemt haar tijd voor iedereen en toch kordaat. Werkt zeer overzichtelijk.

T. Spirio (26-07)

Gevolgd in Hasselt

Enorm veel bijgeleerd op slechts 2 dagen tijd en een extra boost gekregen om hiermee verder te gaan. Nathalie is een top leerkracht!

S. Vanderstraeten (26-07)

Gevolgd in Hasselt

Top

M. Broek (26-07)

Gevolgd in Hasselt

Zeer fijne docente met veel passie voor haar vak.

A. Brink (26-07)

Gevolgd in Eindhoven

Wat kan Mario goed doseren, de dagen vlogen om en wat heb ik veel geleerd!

D. van Kooten (18-07)

Gevolgd in Amsterdam

Topweekend gehad! Ingewikkelde materie op duidelijke wijze uitgelegd. Marlies was een goede en gezellige docent.

D. Hinds (14-07)

Gevolgd in Amsterdam

Ik vond de cursus heel fijn en behulpzaam. De verhalen die de docente bij bepaalde onderwerpen er bij vertelde was handig want zo bleef de moeilijke materie beter hangen.

D. Meys (28-06)

Gevolgd in Hasselt

Ik ben heel tevreden over de professionaliteit en meteen praktisch toepasbare aangereikte kennis en wijsheid. Nathalie is een super teacher!

R. Plet (17-06)

Gevolgd in Amsterdam

Je krijgt bij deze cursus met Jolié echt zo veel meer dan alleen maar ontspanning massage materie en technieken. Jolié is lekker duidelijk, heeft aandacht voor iedereen, is zeer gedreven in haar vak echt een top docent!

V. Herzeel (16-06)

Gevolgd in Gent

Echte aanrader! Zo blij.met mijn certificaat! Prima gedreven docente Nathalie deed dit met volle overgave! Ik ga me al inschrijven voor de volgende cursus en raad het iedereen aan!

C. Tettero (14-06)

Gevolgd in Rotterdam

Docent, vriendelijk super enthousiast. Geduldig met goede uitleg.

T. Van Driel (14-06)

Gevolgd in Gent

Nathalie geeft fantastisch les!

S. Parton (14-06)

Gevolgd in Hasselt

Mario geeft de cursus Anatomie op een boeiende en begrijpende manier, top!

S. Wedick (14-06)

Gevolgd in Eindhoven

Fijne cursus. Duidelijk lesgegeven. Enthousiaste leraar met humor.

M. Burgel-Apollon (14-06)

Gevolgd in Eindhoven

Roxanne is een vriendelijke en zeer professionele docent. Wij hebben met veel plezier de cursus gevolgd en veel kunnen leren in een korte tijd. Dank je wel Roxanne.

I. Akinnola (14-06)

Gevolgd in Eindhoven

Super leuke cursus, Alex is een enthousiaste en leuke docent. Cursus voelt op geen enkel moment ongemakkelijk. Echter was het praktijk leslokaal wel een beetje fris, de airco stond aan. Misschien een idee om een fleecedeken toe te voegen aan de "meeneem lijst".

N. Versluis (14-06)

Gevolgd in Gent

Een echte aanrader! De leerstof is naar het niveau en de docent past zich aan naar iedere cursist.

W. Zwiers (14-06)

Gevolgd in Eindhoven

Leuke opleiding met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

N. Druyts (11-06)

Gevolgd in Antwerpen

Top cursus. Heleboel om te verwerken. Even laten bezinken dan aan de samenvatting beginnen en dan "leren". Ik ben alvast gemotiveerd! Marlies is een waterval van beeldende spraak, info donatie. Soms ook grappige linken om tot onderwerp door te dringen .

M. De Vroe (08-06)

Gevolgd in Hasselt

Topdocent! Niets dan lof!

K. Eeckels (08-06)

Gevolgd in Antwerpen

De cursus was goed en duidelijk gegeven. De toch wel zware materie werd op een luchtige maar toch op een ernstige manier gegeven. De cursus was van begin tot het einde boeiend.

J. Duckers (07-06)

Gevolgd in Hasselt

Als je helemaal blanco bent in het gebruik van make-up is deze cursus een goede eerste stap!

I. van der Meulen (07-06)

Gevolgd in Utrecht

Ik werd erg blij van de cursus. Veel geleerd aan kennis en vaardigheden.

B. Van Grunderbeek (07-06)

Gevolgd in Antwerpen

Hoewel ik vreesde dat de cursus erg theoretisch was, werd hij super enthousiast overgebracht. De 2 dagen zijn voorbij gevlogen! Dikke merci Marlies Blocken

E. Raes (01-06)

Gevolgd in Antwerpen

Super ervaring!

M. De Mos (31-05)

Gevolgd in Rotterdam

Onze docent Mario Blokken is een hele bijzondere man! Zoveel kennis die hij op een fijne en mooie manier aan de student overbrengt. Het waren twee hele leerzame dagen die voorbij vlogen! Met dank aan Mario Blokken!

B. Van den Bosch (31-05)

Gevolgd in Antwerpen

Een pittige opleiding, maar heel professioneel gegeven

S. Van Sande (31-05)

Gevolgd in Antwerpen

Zeer vriendelijke docent. Cursus materiaal duidelijk mede door video en extra cheat sheet. Ook leuke tips en tricks gekregen voor de realiteit.

C. Van der Linden (24-05)

Gevolgd in Rotterdam

Geweldige cursus en fantastische lerares aarti die het gaf. Veel geleerd door haar.

I. Vleugels (24-05)

Gevolgd in Hasselt

Wat een fantastische cursus ! Cindy is een supertoffe vrouw en geweldige docente. Zeer behulpzaam en je mag ook een dosis humor verwachten. Top !

E. Schillemans (17-05)

Gevolgd in Antwerpen

Dank je voor zo’n degelijke cursus op korte tijdspanne. Dank je voor zoveel geduld, vriendelijkheid en blijvend enthousiasme, niets was te veel voor Cathy. Aangename rustige sfeer en omgeving, heel netjes. Dank je. Elke.

S. Ghys (17-05)

Gevolgd in Antwerpen

Heel vriendelijk en duidelijk lesgever

N. Druyts (17-05)

Gevolgd in Antwerpen

Ik had veel verwachtingen naar deze cursus omdat de inhoud toch wel mijn werkloopbaan kan veranderen. De leerkracht heeft me met haar "zijn" en haar "aanwezigheid" en vooral met haar "passie" naar de ontspanningsmassage toe geraakt.

V. Brees (17-05)

Gevolgd in Antwerpen

Leuke en aangename cursus, je leert veel op korte tijd! Voor iedereen toegankelijk, iedereen kan hier iets leren.

F. Geertruida (11-05)

Gevolgd in Amsterdam

Ze doet haar werk met heel veel passie,heeft veel kennis van wat ze doet, ze is gedreven, vriendelijk,veel geduld en heel duidelijk in uitleg.

A. Van Gils (07-05)

Gevolgd in Hasselt

Een echte aanrader, goed gegeven met veel humor, ook veel tips die je goed kan gebruiken , ook hoe het niet moet .

T. Mulder-Oldenburg (04-05)

Gevolgd in Den Haag

Een bijzonder gemêleerd gezelschap aan cursisten, een docente met een prachtige passie voor het vak!

R. Lal (04-05)

Gevolgd in Amsterdam

Jelena is zeer goed en vriendelijk

L. Wikkerink (03-05)

Gevolgd in Den Haag

Leuke cursus docente is kundig, kan veel vertellen over hoe,wat en waarom welke thechniek te gebruiken. Ik ben van plan nog meer cursussen te volgen.

S. Vanheyst (03-05)

Gevolgd in Hasselt

Alex is een heel aangename docent, met de juiste insteek, aandacht en humor. Deze combinatie maakt de cursus heel toegankelijk en plezant om te volgen.

J. van Thoor (03-05)

Gevolgd in Hasselt

Heel leerzaam en super goede docent (Alex). Hij zorgde voor een ontspannen sfeer en fijne werkplek.

K. Leekens (03-05)

Gevolgd in Hasselt

Zeer leerrijk vanuit zeer verschillende invalshoeken

T. Riedel (03-05)

Gevolgd in Hasselt

Mario heeft de toch wel moeilijkere materie in een verstaanbare taal omgezet. Dit door zijn oneindige kennis, talloze voorbeelden, afbeeldingen en een gezonde dosis humor. Hij heeft ervoor gezorgd dat het een aangename, fijne en zeer leerrijke opleiding was. Een man met passie voor zijn vak.

J. Barendregt (26-04)

Gevolgd in Rotterdam

Super fijne cursus. Veel geleerd. Positieve docent.

M. van den Bosch (26-04)

Gevolgd in Amsterdam

Zeer leerzame en uitgebreide cursus. Alles is aan bod gekomen en Jelena is een zeer vriendelijk en vakbekwame docent. Echt een topper!

M. Crusio (26-04)

Gevolgd in Rotterdam

De tijd vloog. Continu bezig geweest en ontzettend leuke gedreven docent. Veel geleerd

R. ten Hacken (26-04)

Gevolgd in Rotterdam

Zeer fijne cursus. Heel veel lesstof in praktijk ervaren in 2 dagen, zodat ik nu ECHT kan gaan leren in de praktijk. (net als rijbewijs) En toch heel goed op de diverse cursisten afgestemd. Ik kom zeker terug voor nog meer modules. (prijs-kwaliteit verhouding is dus zeer goed)

J. Meuleman (26-04)

Gevolgd in Eindhoven

Hele fijne cursusdagen gehad met Alex en de mede cursisten. Erg fijn klein groepje met diverse verschillende types ( huidskleur) etc. Veel geleerd waar ik mee aan de slag kan.

A. Hendrix (26-04)

Gevolgd in Eindhoven

Leuke cursus om de begin technieken van make-up te leren. Je kunt er echt iets mee.

J. Coubergs (12-04)

Gevolgd in Hasselt

Het was een TOP cursus! Kan niet beter. Dankjewel Cindy!

R. Simone (12-04)

Gevolgd in Hasselt

100%ok Zeer goede lesgeefster . Humoristische dame met vlotte aanpak en duidelijk kennis van zaken

T. Kamphuis (05-04)

Gevolgd in Amsterdam

Ik was in het begin een beetje nerveus omdat ik nooit eerder een cursus in de Wellness sector heb gedaan. Maar het was een zeer aangename ervaring. Fijne cursusleider die echt veel wist en met humor waardoor het leuk was en de stof bleef hangen.

J. Bosch-Pauw (05-04)

Gevolgd in Amsterdam

Een hele leuke en leerzame cursus. Jauke geeft op een zeer gedreven wijze en met veel humor les. Hij ziet alles bij iedereen en heeft oog voor de persoon.

M. Swaab (05-04)

Gevolgd in Amsterdam

Complimenten aan Jauke voor de manier waarop hij de cursus ontspanningsmassage heeft gegeven. Hij heeft veel ervaring en kennis wat hij op een leuke en duidelijke manier kan overbrengen. Naast dat je veel leert was er een goede verdeling tussen humor en serieusheid. Aanrader deze cursus en docent.

P. Posthuma Hildering (05-04)

Gevolgd in Amsterdam

De docent is gedreven en legde alles goed uit. Het was een fijne leerzame les met gezelligheid.

A. Gijbels (12-03)

Gevolgd in Gent

Ik heb heel veel geleerd en de cursus heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Een heel goede docente. Alles zeer goed uitgelegd en met veel enthousiasme! Zeker top!

A. Smets (12-03)

Gevolgd in Gent

Zeer enthousiaste en vakbekwame docente !

L. De Roock (12-03)

Gevolgd in Gent

Geweldige docent! Veel geleerd en enorm enthousiast.

A. Smit (12-03)

Gevolgd in Apeldoorn

Het was heel leerzaam leuk en gezellig. Ook veel tips gekregen van Esma.

P. Van Vooren (12-03)

Gevolgd in Gent

Zeer leuke cursus veel bijgeleerd in 2dagen!

A. Van den Branden (12-03)

Gevolgd in Gent

Super docente!

F. Roegiers (12-03)

Gevolgd in Gent

Ik vind het een fantastische cursus met veel bruikbare en nuttige info. Ik pas heel veel tips and tricks toe in mijn dagelijkse make up-ritueel. Het is zeker ook een goede basis om als professional aan de slag te gaan.

V. Kondaris (12-03)

Gevolgd in Hasselt

Het was een zeer aangename cursus. Ontzettend veel bijgeleerd. Met een goede docent!

A. Ceulemans (08-03)

Gevolgd in Antwerpen

Een uitstekende cursus, zeer duidelijk verwoord en visueel voorgesteld. Iedere leerling kwam aan bod en werd individueel begeleid. Gemaakte fouten tijdens het inoefenen werden op een begrijpelijke en vriendelijke wijze gecorrigeerd. Zeker een aanrader voor wie verder wil gaan in massage technieken.

J. Verbist (07-03)

Gevolgd in Antwerpen

Opleiding is een aanrader ! Ook voor niet professionelen zoals ik. Begrijpelijk uitgelegd. Praktijk en theorie goed op elkaar afgestemd. Cindy onze lesgeefster verstaat haar vak en kan het op een zeer aangename, toffe, aimabele en leerrijke manier overbrengen.

A. Coeckelbergs (07-03)

Gevolgd in Antwerpen

Ik heb veel bijgeleerd tijdens de cursus. Ze waren heel vriendelijk en legden alles goed uit.

D. Nauwelaerts (05-03)

Gevolgd in Antwerpen

Ik vond de cursus heel boeiend en professioneel gegeven.

K. spenninck (05-03)

Gevolgd in Antwerpen

Uitleg van de techniek wordt getoond, stukje voor stukje waarna je dit onmiddellijk zelf inoefent. Er worden veel bijkomende tips gegeven, met respect voor elke deelnemer, top cursus !

L. Temmerman (05-03)

Gevolgd in Antwerpen

Enorm positief verrast door mijn eerste ervaring met de Welness Academie. Net, duidelijk, professioneel en toegankelijk! Hier kom ik zeker terug voor andere cursussen.

J. De Winter (05-03)

Gevolgd in Antwerpen

Top lesgeefster!!! Docente Cindy is een super enthousiaste docent met oog voor detail waar je jezelf onmiddellijk op je gemak bij voelt. De cursus is zeer luchtig en gestructureerd en geeft jou steeds een eerlijk antwoord op de vragen die je stelt.

K. Campo (05-03)

Gevolgd in Antwerpen

Goed gebracht! Een cursus waar ik heel snel heel veel heb bijgeleerd op een leuke en ontspannen manier.

L. Vangrieken (28-02)

Gevolgd in Hasselt

Goed uitgelegd en interessant.

P. Valori (28-02)

Gevolgd in Hasselt

Bij deze nogmaals dank aan onze docent, qua alle uitleg én aandacht naar iedereen toe!

K. Caubergs (28-02)

Gevolgd in Hasselt

Zeer intressante opleiding en een top docent

M. Andries (26-02)

Gevolgd in Hasselt

Zeer professionele en leuke cursus om te volgen, er wordt zeer veel aandacht aan jouw als individu geschonken waardoor je heel veel kennis opneemt

J. Nagels (26-02)

Gevolgd in Hasselt

Leuke praktijkgerichte curcus basistechnieken massage, TOPdocente geeft iedereen voldoende tijd en aandacht en stuurt bij waar nodig is. Kortom een echte aanrader voor iedereen met interesse in massage.

D. van der Wielen (19-02)

Gevolgd in Eindhoven

Het was een heel interssante en leerzame cursus De leraar was geweldig Hij maakte grapjes en de les werd zeer eenvoudig uitgelegd Waardoor het voor iedereen volgbaar was Dit was een een echte aanrader

A. Huisman (19-02)

Gevolgd in Eindhoven

Saaie materie die door een top docent veranderd in een super leuk en leerzaam geheel. Dit smaakt naar meer.

A. van Vliet (17-02)

Gevolgd in Amsterdam

Wat een TOP docent is Mario!! het is een feestje om bij hem in de les te zitten.

L. Charité (01-11)

Gevolgd in Utrecht

Zeer duidelijke cursus. Gedreven trainer, die ook heel goed alles (2 keer) kan uitleggen. En niet de tweede keer dingen minder uitgebreid vertelt. Ook met de video erbij handig om te blijven oefenen.

Z. Huinen (30-10)

Gevolgd in Amsterdam

Zeer leerzame cursus waar de tijd voorbij vloog. Dankzij de docent totaal geen droge stof!

E. CHI MUTAH (29-10)

Gevolgd in Eindhoven

Ik heb met heel veel plezier de cursus gevolgd. Mario Blokken is zeer kundig, hij brengt de stof met enthousiasme duidelijk over. Ik heb veel van hem geleerd.

M. van Buul (27-10)

Gevolgd in Eindhoven

Ik denk dat Mario deze cursus maakt! De manier hoe hij deze materie uitlegt is fenomenaal! Het is niet te geloven hoeveel er dankzij deze manier van uitleggen is blijven hangen!

I. Van den Braak (26-10)

Gevolgd in Eindhoven

Mario is een erg sympathieke en kundige man. Zijn enthousiasme over de anatomie, maakt deze "saaie" materie erg interessant. De 2 dagen waren erg leerzaam. Top docent!

D. van Gerven-Roefs (25-10)

Gevolgd in Eindhoven

Mario is een goede spreker! Enthousiast, gedreven, veel kennis van zaken, veel verhalen uit de praktijk, humor en gelijke aandacht voor alle cursisten. Erg plezierig om naar te luisteren.

M. van Golde (25-10)

Gevolgd in Hasselt

Cindy is zo gedreven in haar vak dat het jammer is als de cursus om is. Ik heb heel veel geleerd en ook heel erg genoten!

A. Thomas (24-10)

Gevolgd in Hasselt

Ik ben aangenaam verrast door de leerstof die wij op 2 dagen meekregen. Leuke curcus, zeker een aanrader voor iedereen die meer over make-up wil te weten komen!

M. Smeets (24-10)

Gevolgd in Hasselt

Leerzame cursus die aan mijn verwachtingen heeft voldaan, gegeven door een docente die haar enthousiasme voor het vak en kennis van het vak met flair op de cursisten kan overbrengen.

E. Daniëls (24-10)

Gevolgd in Hasselt

Katrien is een docente met passie voor haar vak en dat voel je! Heel fijn om van haar les te krijgen. De uren vlogen voorbij en we hebben enorm veel bijgeleerd. Bedankt Katrien voor je professionele aanpak!

I. Reijntjens (23-10)

Gevolgd in Hasselt

Prima cursus. Docent heeft veel ervaring en kennis. Stof wordt op een laagdrempelige en interactieve manier gegeven.

J. Deprez (23-10)

Gevolgd in Gent

Top cursus met hele goeie uitleg en handige foto's.

A. Hoek (23-10)

Gevolgd in Eindhoven

Mario is een gedreven docent met zeer veel kennis van de meest saaie materie die er is op de Wellness Academie. Door de uitleg van Mario wil je alleen maar meer meer meer infomatie. Geweldig wat kan die man goed les geven. Bedankt voor de overgedragen kennis Mario.

D. Van den Bergh (23-10)

Gevolgd in Hasselt

Super fijne cursus mede door de topdocent

D. Colaj (23-10)

Gevolgd in Gent

Het was een heel mooie ervaring. Nathalie is ook heel erg vriendelijk tegenover iedereen ik heb veel geleerd van haar. Ben super tevreden!

S. Kalfics (23-10)

Gevolgd in Hasselt

Ontzettend leuk weekend gehad. Heel veel geleerd in een prettige en ontspannen sfeer. Cindy is heel ervaren en weet dit ook goed over te brengen. Duidelijk en met humor. Cindy, bedankt voor een heel leerzaam weekend.

K. Algoet (23-10)

Gevolgd in Gent

Heel leerrijke en intense cursus. Onmiddellijk zelf aan de slag tijdens de cursus....

L. Averhals (23-10)

Gevolgd in Gent

Nathalie is een fantastische en enthousiaste docent. Ze bezit ongelofelijk veel kennis en vaardigheden die ze heel graag deelt met haar cursisten. Haar uitleg is heel duidelijk en spoort aan om te ondernemen. Top docente!

F. Kok (23-10)

Gevolgd in Hasselt

Top docente en super fijn dat er ook goed op de houding van de masseur wordt gelet.

E. Thieme Groen (23-10)

Gevolgd in Eindhoven

Motiverende cursus waar "conventionele wijsheid" eindelijk een keer goed wordt uitgedaagd!

J. Stomps (23-10)

Gevolgd in Eindhoven

Vond het weer uitermate leerzaam.!

K. Severy (23-10)

Gevolgd in Hasselt

Kadootje voor jezelf.

J. Ploeg-Zwaanswijk (23-10)

Gevolgd in Apeldoorn

De cursus is werkelijk fantastisch. Echt genoten van wat me allemaal weer werd bijgebracht en Jauke doet zijn werk met veel liefde en passie. Erg gedreven net als ik. Dus heel bijzonder!!!!!! Een vette 10 hiervoor. Gr. Joop

S. Depuis (09-10)

Gevolgd in Hasselt

Ik vond deze cursus enorm leuk en goed!

J. Ploeg-Zwaanswijk (09-10)

Gevolgd in Apeldoorn

Ik heb een meer dan fantastisch weekend gehad en de meest fantastische docent die ik me maar kon wensen. Was zo blij met haar en ook haar omgang en contact. Echt een schitterende opleiding die absoluut de basis is van een goed vervolg!!! Top Academie. Gr. Joop

K. Vandenbussche (08-10)

Gevolgd in Antwerpen

super cursus.. nog nooit zo een pittige dame als leerkracht gehad.

G. Uytdehaag (31-10)

Gevolgd in Gent

Hele goede docente ! Hoig kennisniveau, zeer prettig in omgang, humor, zorgzaam, direct, fijn om les van te krijgen en zeer prettig in omgang

C. Talloru (26-10)

Gevolgd in Hasselt

Ik heb tijdens deze lessen zeer veel bijgeleerd , de docente is zeer gedreven waardoor je meegesleurd word in de mooie wereld van de make-up'

N. Ait Ben Hamou (24-10)

Gevolgd in Hasselt

Hele leuke en leerzame cursus. Ook docente was heel professioneel en net. Heel erg bedankt!

P. Broothaerts (19-10)

Gevolgd in Antwerpen

Was. Heel leerrijk en goed verstaanbaar gebracht de docent was heel goed bedankt voor jullie inzet

L. Dirks (19-10)

Gevolgd in Hasselt

Alex gaf de cursus op een zeer gemotiveerde manier met voldoende aandacht voor iedereen. Hij beheerst de leerstof volledig en wist iedereen te boeien. De sfeer was gezellig en toch was iedereen geconcentreerd bezig en werd hij of zij vakkundig gecorrigeerd wanneer nodig. Top cursus en top docent!

K. Pepermans (19-10)

Gevolgd in Antwerpen

Moeilijke materie op een gedreven manier gegeven verandert op slag in een leuk vak!

G. Uytdehaag (17-10)

Gevolgd in Antwerpen

Super leerzame cursus, uiterst boeiend en overtuigend gebracht door Mario. Een hele goede gedreven docent. Hij heeft zeer veel kennis, een eigen mening nav eigen opgedane kennis. Ik zou graag nogmaals training bij hem willen volgen.

N. Verniers (17-10)

Gevolgd in Antwerpen

Complexe materie op een boeiende, duidelijke manier gebracht door een gedreven docent.

A. Heijkoop (17-10)

Gevolgd in Rotterdam

Prima basis cursus je leert veel en je wordt uitgedaagd. Heb er veel geleerd.

I. Croonenborghs (17-10)

Gevolgd in Hasselt

Ik vond deze cursus uiterst interessant en ontzettend leuk om het te leren en te doen. Mijn passie naar massage is geboren en meerdere cursussen zullen zeker volgen. En ik zal deze heel zeker bij jullie opnieuw volgen! Want er gaat niks boven De Welnessacademie!!!

C. Muylle (17-10)

Gevolgd in Hasselt

heel tevreden over de cursus. De sfeer met de andere cursisten was ook super. Ik ben met een heel goed gevoel naar huis gegaan. Het was geen moeite voor de lesgever om telkens weer uitleg te geven en ons te corrigeren Met heel veel enthousiasme

E. Dupont (17-10)

Gevolgd in Hasselt

De cursus was zeer praktijkgericht. Veel geleerd op een korte periode.

C. Vreeke (10-10)

Gevolgd in Utrecht

Leuke kennismaking met visagie in het algemeen. Ik heb een inspirerend, ontspannen en gezellig weekend gehad.

N. Lucas-Josefa (10-10)

Gevolgd in Amsterdam

Marina als docent, zeker gedreven, geduldig, enthousiast, toegewijd!

Y. Zouitni (10-10)

Gevolgd in Utrecht

Docent legt goed uit neemt de tijd boor iedereen. Ga zo door.

A. Bos (03-05)

Gevolgd in Utrecht

Boeiende stof en een bevlogen docent. Aanrader!

L. Massaer (20-04)

Gevolgd in Hasselt

Als start cursus zeker aan te raden, duidelijke en voor iedereen begrijpbare uitleg. Geeft zin in meer.

O. Blewanus (11-04)

Gevolgd in Eindhoven

Zeer plezierige cursus gehad van Alex. Fijne ontspannen en ongedwongen sfeer. Staat open voor de mening van anderen. Het was een heel leuk en leerzaam weekend.

A. Couwenberg (09-04)

Gevolgd in Eindhoven

goed opgezette en makkelijke, leerzame praktijk cursus. Een aanrader als je wilt leren masseren.

L. Hoitinga (04-04)

Gevolgd in Hasselt

Cindy geeft fantastisch les.

E. Van Dyck (04-04)

Gevolgd in Hasselt

Een zeer fijne en een aangename groep en docent

A. De Cnodder (03-04)

Gevolgd in Hasselt

Gewoon wet SUPER

I. Van Droogenbroeck (28-03)

Gevolgd in Hasselt

Een heel interessante cursus en op een super manier gebracht door Mieke. Echt dikke pluim !

I. Vaessen (14-02)

Gevolgd in Antwerpen

Mario weet deze theorie zo te brengen dat je op het eind hoopte dat deze cursus nog meer dagen zou duren.

J. Herdewyn (14-02)

Gevolgd in Antwerpen

Wat een saaie cursus zou moeten zijn, is een echt boeiende cursus geworden. Mario is een gedreven docent die zijn vak goed kent en de leerstof zeer duidelijk overbrengt.

L. Vyncke (08-02)

Gevolgd in Gent

Ik vind de cursus een zeer grote meerwaarde als je interesse hebt in de makeup wereld. Het was echt interessant en ik heb veel bijgeleerd. Zowel de technieken als de uitleg over de producten vond ik top. Een echte aanrader!

J. Van de Voorde (07-02)

Gevolgd in Gent

Ik vond deze cursus heel leuk om te volgen. Alles werd op een duidelijke manier uitgelegd. De opleiding is daarbij ook nog eens zeer praktisch gericht. Ik zal zeker nog de vervolgcursus bij Wellness Academie volgen. Een echte aanrader!

M. Van Gasse (07-02)

Gevolgd in Gent

Nathalie is heel gedreven en geeft met veel passie de cursus. Ze staat open voor vragen en opmerkingen en heeft me heel veel bijgeleerd. Het was een aangename groepje. Aantal was ideaal. Niet te groot en niet te klein.

J. Herdewyn (07-02)

Gevolgd in Antwerpen

Cindy is een professionele docent, die haar kennis duidelijk overbrengt op de cursist. Ze maakt een grondige evaluatie zodat je weet waaraan je moet werken om een goede massage therapeut te worden.

M. Cami (07-02)

Gevolgd in Gent

Deze cursus is zeer leerzaam en wordt duidelijk weergeven voor zowel mensen met als zonder make up ervaring. Een pluspunt is de docente die met hart en ziel haar vak geeft! Een aanrader

C. Roegiers (07-02)

Gevolgd in Antwerpen

zeer interessante cursus, in een aangename en ontspannen sfeer, een gedreven en fantastische docente met gevoel voor humor. Fantastisch weekend gehad en veel geleerd.

W. Hamoen (27-01)

Gevolgd in Hasselt

Leuke cursus, nooit saai, nooit ongemakkelijk, volop oefenen.

P. Steensels (24-01)

Gevolgd in Hasselt

Zeer aangename cursus. Goede technieker geleerd, zonder een overdosis aan informatie te krijgen.

P. Kessen (24-01)

Gevolgd in Hasselt

Goede uitleg en duidelijk.

A. Couwenberg (28-12)

Gevolgd in Eindhoven

Top cursus met een heel goed nivo, humor en simpele uitleg van de stof. Een must als je kennis van anatomie, pathologie en fysiologie wilt opnemen. Bijzonder prettige ervaring!

D. van de Ven (27-12)

Gevolgd in Eindhoven

Goede uitleg van de stof Het was heel leerzaam Is echt een aanrader

B. Taalman (23-12)

Gevolgd in Eindhoven

De stof werd heel goed en duidelijk uitgelegd. Mario vertelde met passie over de materie, hierdoor blijft de kennis veel beter hangen. Een leuke en zeer leerzame cursus.

H. Kraan (20-12)

Gevolgd in Eindhoven

Geweldige docent. Inspirerend met humor en een brede kennis.

J. Leblanc (20-12)

Gevolgd in Eindhoven

Mario weet van redelijk saaie leerstof toch interessante materie te maken. Het was een leerzaam weekend met de nodige dosis humor. Zeker een aanrader!

E. Oruc (16-12)

Gevolgd in Hasselt

Het was een leerzame en aangename cursus in een gezellige sfeer met gezellige medecursisten

G. Vermeiren (15-12)

Gevolgd in Hasselt

Zeer praktische cursus, waardoor het intens is. De tijd vliegt voorbij. Ik had nooit gedacht dat ik na 2 dagen het geleerde zo goed in de vingers zou hebben.

L. van Steenkiste (14-12)

Gevolgd in Rotterdam

Mario is een uiterst gedreven leraar/instructeur met passie voor wat hij doet. Hij weet het lesmateriaal op een zo dusdanig interessante, spannende en begrijpelijke manier te verpakken dat het voor iedereen interessant en zelfs leuk blijft/wordt. Een uiterst prettige en leerzame ervaring!

S. Gurieva (13-12)

Gevolgd in Amsterdam

ik heb de cursus genoten, want het sfeer was prettig en fijn; De heer Stryker Boudier geeft zijn beste competentie en kennis door gegeven aan studenten.

J. Gomez (13-12)

Gevolgd in Utrecht

Ik vond het een heel leuke cursus en zou zeker dit aanraden!

P. Op de Beeck (13-12)

Gevolgd in Hasselt

De cursus was zeer interessant. De sfeer was heel goed. De lesgever heeft dat voortreffelijk gedaan. Proficiat en dank u wel.

A. van Golen (13-12)

Gevolgd in Amsterdam

Super cursus. Ik heb veel geleerd van de docent, ook was hij heel duidelijk met de leerstof, en legde alles goed uit.

P. Groen (13-12)

Gevolgd in Amsterdam

Deze cursus is van begin tot het einde zeer leerzaam. Alle handelingen worden goed en duidelijk uitgelegd. Geen onnodige informatie. Zeer gedreven trainer. Met de gezellig humor en praktijk voorbeelden maakt het een fijne cursus om te krijgen.

B. Taalman (07-12)

Gevolgd in Utrecht

Het was heel leerzaam, en werd duidelijk en leuk uitgelegd. Goede sfeer.

G. Vermeiren (01-12)

Gevolgd in Gent

De cursus 'Anatomie, pathologie en fysiologie was voor mij een eerste opleiding in het pad naar massagoloog en wellnoloog. De cursus werd op een boeiende manier gebracht, was leerrijk en op een detailniveau dat je mag verwachten van een 2-daagse opleiding. Op naar de volgende opleiding !

A. Siezen (29-11)

Gevolgd in Utrecht

Absoluut complimenten voor de docent om vrijwel direct een ontspannen en vertrouwde sfeer te creeren waarin iedere afzonderlijke deelnemer de ruimte en krijgt om optimaal te leren!

K. schillemans (29-11)

Gevolgd in Hasselt

De beste basis cursus die ik ooit gevolgd heb. Op amper twee dagen enorm veel bijgeleerd. Geweldige docentente met bakken ervaring. Tegenwoordig zijn er opleidingen bij de vleet, maar deze opleiding is tenminste professioneel en geloof waardig. Ik kreeg waar voor mijn Geld! Danku wel en een dikke pluim voor jullie!

H. Hoogwaerts (29-11)

Gevolgd in Utrecht

Een zeer leuke cursus wat ook heel leuk wordt gegeven door Alex. Hij is gezellig en geeft les met veel kennis, passie, gedrevenheid, geduld en humor. Ik heb veel geleerd van hem, vond het ook jammer dat de cursus zo snel voorbij was.

H. Wiegand (29-11)

Gevolgd in Gent

Men krijgt een knap staaltje theorie die voor iedereen toegankelijk is. Na 2 dagen cursus zit een mens boordevol energie met een mooie bagage lichaamskennis.

U. Cosiolkofsky (28-11)

Gevolgd in Hasselt

De cursus was heel interessant, de informatie compact en duidelijk .De uitleg van de behandelde stof was goed.

T. Van Camp (23-11)

Gevolgd in Hasselt

Dit is mijn 2de cursus in de Wellness academie en ik ben echt zeer verrast van de kwaliteit en de docenten! Zeer tevreden, dikke pluim!

I. Christiaens (21-11)

Gevolgd in Gent

Cindy was een goede docente, ik voelde me direct op mijn gemak met haar en heb veel van haar geleerd!

S. Stoops (18-11)

Gevolgd in Gent

super tof en fijne ervaring!

D. Fereijra (16-11)

Gevolgd in Utrecht

Ik vond haar een hele goede docente. Ze legde alles goed uit en was heel geduldig. Ze was ook erg lief en als je iets wilde weten was ze er direct. Een top docente.

I. Huyse (15-11)

Gevolgd in Gent

Cindy is een fantastische docente, ik heb een fantastisch weekend gehad en heb superveel bijgeleerd. Ik zou dadelijk opnieuw cursus boeken. Een echte aanrader

J. Montulet (15-11)

Gevolgd in Eindhoven

In korte tijd veel leren. Maar door de manier van les geven goed te doen. Erg leuk ook.

L. De Keyser (15-11)

Gevolgd in Gent

Een zeer aangename ervaring, fijne groep van mensen en vooral een super cursiste, ben één en al lof over Cindy, fijne madam!!

F. Sahin (11-11)

Gevolgd in Hasselt

Her was leerrijk maar ook heel aangenaam. De docent vond ik magnifiek, de uur en vlogen voorbij terwijl de kennis bleef hangen. Dank je wel Cindy.

P. Visser (10-11)

Gevolgd in Rotterdam

de informatie was gegeven die zeer begrijpelijk en goed uitgelegd ,maar ook op een manier waardoor je bleef luisteren en gelukkig zat er ook wat humor in ,mario bleef zeer gedreven en is een uitstekende spreker.top gedaan .

M. Anink (10-11)

Gevolgd in Rotterdam

Mario heeft alles goed en duidelijk uitgelegd. Nam de tijd voor alle cursisten.

M. Kondrashova (09-11)

Gevolgd in Rotterdam

Was een goede en heel leerzaam weekend

L. Struelens (01-11)

Gevolgd in Antwerpen

ik vond deze cursus zeer geslaagd heel duidelijke uitleg en zeker met kennis van zaken super goed

W. trossaert (01-11)

Gevolgd in Hasselt

Toffe les

D. Vereecken (27-10)

Gevolgd in Hasselt

2 heel fijne lessen gehad van een hele toffe en profensionele docente . vondt het spijtig als we weer naar huis moesten de dagen vlogen zo om kijk inorm uit naar de gevorderde visagie

F. De Vrij (27-10)

Gevolgd in Hasselt

Perfecte docent , op 2 dagen zoveel aanleren , heel duidelijk , verstaanbaar , interessant ...

G. Van den Broeck (20-10)

Gevolgd in Hasselt

Gedreven en enthousiaste lesgever!

W. Tijhuis (18-10)

Gevolgd in Utrecht

Mario weet ontzettend veel en bracht het op een leuke en begrijpelijke manier voor een leek zoals ik. Hele boeiende cursus!

M. Bijekic-Mikic (18-10)

Gevolgd in Rotterdam

Genoten van deze cursus. Zeer vriendelijke, deskunidige docente.

A. Steehouwer (11-10)

Gevolgd in Amsterdam

Ik vond het een super leerzaam weekend en de docent was top, hele goede cursus om te doen!

P. Groen (11-10)

Gevolgd in Amsterdam

De manier waarop deze cursus gegeven wordt is zeer professioneel en in een ontspannen sfeer. Het sluit goed aan op mijn leermogelijkheid. Ik zou deze cursus zeker bij andere mensen aanbevelen.

G. Van den Broeck (09-10)

Gevolgd in Antwerpen

Heel boeiend gegeven. Veel informatie samengebald op weinig tijd, maar op zo'n manier gedoceerd dat het nooit saai werd.

T. van Schaijk (09-10)

Gevolgd in Antwerpen

Mario weet zijn cursisten te enthousiasmeren, mee te nemen in de materie op een vlotte en humorvolle wijze. Zijn kennis en standpunten stemmen tot nadenken. De uren/dagen vlogen voorbij.

M. Bijekic-Mikic (04-10)

Gevolgd in Antwerpen

Top docent (Mario Blokken). Heel fanatiek/gedreven maar op een leuke manier les gegeven. Heel prettig ervaren hoe docent theorie Anatomie Pathologie en Fysiologie met psychologische effekten in verband brengt. Ook veel voorbleelden en uitleggen vanuit dagelijkste maatschappelijke problematiek mbt lichaam, stelsel.... enz. Ook de invloeden van commerciele wereld op onze gezondheid.

L. Gebruers (23-09)

Gevolgd in Hasselt

Cindy gaf vol overgave haar kennis door aan de cursisten, vol passie en gedrevenheid,

A. Verswyver (21-09)

Gevolgd in Antwerpen

vlot en open, duidelijk en nadruk op de belangrijk(st)e punten, opeenvolging van de verschillende onderdelen aangenaam gebracht met voldoende praktische oefening. Interessante weetjes worden gedeeld met veel enthousiasme waardoor veel enthousiaste response tijdens de lessen. Hele fijne ervaring en naar de toekomst toe heel motiverend.

I. JUVYNS (21-09)

Gevolgd in Hasselt

Wat een fantastisch persoon is Cindy! De cursus was geweldig goed uitgevoerd, de sfeer was aangenaam, een beetje humor kon er ook nog van af. Ik kijk er naar uit om me in te schrijven voor de volgende cursus!

K. Van de Ven (20-09)

Gevolgd in Antwerpen

Super interessante cursus! Heel leerrijk en top docente!

K. verheyen (20-09)

Gevolgd in Hasselt

zeer goede cursus. Goede uitleg van de docent

M. Bastiaens (20-09)

Gevolgd in Hasselt

Ik vond het een leerzame cursus.

T. Anthony (14-09)

Gevolgd in Amsterdam

Alex was er heel goed in om een ontspannen sfeer te maken. Dat zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Uitleg was uitstekend en ik heb veel geleerd.

J. Silva Lopez (14-09)

Gevolgd in Hasselt

Het was een verklarende, dynamische en praktische cursus.

E. Scheepers (13-09)

Gevolgd in Hasselt

Hele leuke en leerzame cursus, zeer gemotiveerde docente, zeer goede uitleg,,, TOPcursus!!

T. Devloo (13-09)

Gevolgd in Gent

top opleiding door top docente gegeven; docente met een grootte passie voor het vak en uitgebreide kennis ook veel kleine extra tips meegekregen! Kortom SUPER !

M. van de Ven (13-09)

Gevolgd in Hasselt

Prima van opzet, duidelijke uitleg en demonstratie, fijne praktijk voorbeelden van docent,

E. Berx (13-09)

Gevolgd in Hasselt

Topdocent! Niet zo evidente leerstof op een zeer aangename, inzichtelijke, nuchtere manier gebracht. Het heeft de interesse voor anatomie etc enkel maar aangewakkerd. Absolute meevaller. De aanpak was echt top. Nog meer van dat graag ;-)

H. Talpaert (06-09)

Gevolgd in Amsterdam

Wij vonden dit een erg fijne cursus: een beetje theorie bij de start, vervolgens veel oefenen met individuele begeleiding en fijne feedback. We hebben veel bijgeleerd op een prettige manier. De instructeur was ook erg vriendelijk, voornaam en respectvol.

L. Thijs (23-08)

Gevolgd in Hasselt

Een zeer interessante cursus voor iedereen die geïnteresseerd is door de wereld van massage. Op een erg duidelijke, praktische manier kan je oefenen op de medestudenten en kan je al snel de basistechnieken van de massage. Je wordt duidelijk bijgestuurd door de docent vol enthousiasme. Zeker een aanrader!

P. De Meester (23-08)

Gevolgd in Hasselt

Ik heb zeer veel geleerd in de twee modules die ik bij jullie gevolgd heb. Beiden werden gegeven door top leraars. Zeer duidelijke uitleg en right to the point.

A. Tournois (14-08)

Gevolgd in Hasselt

Uitstekend!

V. de Bock (11-08)

Gevolgd in Antwerpen

Was een supertoffe cursus. Fantastische docente die aandacht had voor ALLE cursusisten!

G. Copermans (11-08)

Gevolgd in Hasselt

Zeer begrijpbaar in 'Jip en Janneke taal' gebracht zodanig ook toegankelijk voor personen met een niet-wetenschappelijke achtergrond zoals ikzelf. Onderbouwde commentaar.

B. Ceuppens (09-08)

Gevolgd in Antwerpen

Het was een leuke cursus. De uren gingen voorbij zonder dat we er erg in hadden. Ik heb veel geleerd. De docent was lief en zeer gedreven. Het was een aangename sfeer. Kort samen gevat een top weekend!

S. Dooms (09-08)

Gevolgd in Antwerpen

Top! Docente met heel veel ervaring, geduld, heel vriendelijk en open. Professioneel gegeven. Smaakt naar meer.

B. Louwman (07-06)

Gevolgd in Eindhoven

Het was een heel leerzaam weekend met een fijne leraar en een leuke groep. En ik was blij dat we met een kleine groep waren.

R. Thodé (11-11)

Gevolgd in Hasselt

Ontspannende en leuke cursus om te volgen en om te krijgen.

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.