• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Volg een voordelige last minute cursus!

17 augustus 2020
Volg een voordelige last minute cursus!

Gaat je vakantie onverwachts niet door? Blijf je dit jaar toch maar liever in de buurt? Besteed je tijd dan nuttig en volg een last minute cursus. Bij Wellness Academie kun je deze zomer voordelige last minute cursussen volgen. Wilde je altijd al leren hoe je babymassages geeft? Ben je nieuwsgierig naar het vak van nagelstyliste? Je kunt deze kans ook aangrijpen om voordelig een nieuwe behandeling te leren voor in je salon. We zetten hier onze last minute beauty- en massagecursussen in de kijker!

Last minute cursus Shantala babymassage

Er bestaan talloze massages. Iedereen kent wel de klassieke ontspanningsmassage of heeft weleens van een hot stone massage gehoord. Een andere unieke massage, die minder bekend is, is de Shantala babymassage. Deze massage bewijst dat massage en aanraking iedereen goed doet. Deze bijzondere methode werd door een Franse arts vanuit India mee naar Europa genomen. De massage is bedoeld om de ontwikkeling van baby’s op een liefdevolle manier te stimuleren, de band tussen kind en ouder te versterken en om typische babykwaaltjes te verlichten. Denk aan buikkrampjes en slaapproblemen. Wil je daar graag meer over weten? Volg dan deze zomer een last minute Cursus Shantala babymassage met 20% korting!

 Op de valreep een cursus nagelstyling volgen?

Heb je een passie voor mooi verzorgde nagels? Vind je het heerlijk om nieuwe kleuren gelnagels en nail art uit te proberen? Grijp dan je vakantie aan om te starten met een cursus nagelstyling basis. Nog nooit was studeren zo leuk! Waarom zou je niet van je passie je werk maken? Tijdens onze basiscursus gelnagels leer je alle professionele gelnagel technieken, waar je na afloop meteen als een professional mee in de praktijk aan de slag kunt. Ook leer je alles over het bijwerken van gelnagels, het verwijderen van gelnagels en hoe je met je klanten omgaat. Nog meer goed nieuws, is dat je onze cursus nagelstyling nu meteen kunt volgen met maar liefst 20% korting. Waar wacht je nog op?! Schrijf je hier in voor de Cursus Nagelstyling Basis.

Voordelige cursus keratine haarbehandeling

Ons haar heeft in de zomermaanden heel wat te lijden! Zon, zee en zwembadwater drogen het haar uit. Het is dan ook niet vreemd dat het na de zomer aanvoelt als stro en moeilijk doorkambaar is. Wat nu? In onze last minute cursus keratine haarbehandeling leer je hoe je beschadigd haar weer gezond laat glanzen en perfect doorkambaar maakt met keratine. Na de zomer kun je hiermee meteen veel klanten perfect van dienst zijn als expert in keratinebehandelingen. Profiteer nu van de mogelijkheid om een last minute Cursus Keratine behandeling te volgen met 10% korting. Deze investering in je carrière zal zich snel lonen!

Last minute cursus lichaamspakkingen

Een van de last minute cursussen die je nu bij Wellness Academie kunt volgen is de cursus lichaamspakkingen. Deze behandeling kan een mooie aanvulling zijn op de diensten van zowel schoonheidsspecialisten als massagetherapeuten. Er bestaan namelijk veel soorten lichaamspakkingen met elk hun eigen effecten. Denk onder meer aan hot chocolate pakkingen voor een intens momentje ontspannen, Dode Zee zout lichaamspakkingen voor het aanpakken van huidproblemen en reuma, honingpakkingen voor het herstellen van de geïrriteerde of droge huid en verstevigende pakkingen ter ondersteuning bij het afslanken. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden. In de cursus lichaamspakkingen leer je er nog veel meer over en leer je om deze behandelingen professioneel uit de voeren. Volg nu onze Cursus Lichaamspakkingen met 10% korting.

Aanbod last minute cursussen van Wellness Academie

Houd de website van Wellness Academie in de gaten, want regelmatig kun je hier met korting interessante last minute cursussen volgen. Daarnaast wordt ook het opleidingsaanbod regelmatig uitgebreid met nieuwe cursussen die inspringen op de nieuwe ontwikkelingen en trends binnen de wellness- en beautybranche!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie