Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Cursus krullen knippen – Global Curl Creative

Word een expert in het knippen en stylen van krullen!
Cursus krullen knippen – Global Curl Creative
Voordelen
€ 329
 • Les van topdocent(e)
 • 10 opleidingslocaties
 • Certificaat
 • Praktijkgericht
Inschrijven voor deze cursus

Heb je onze cursus krullen knippen Global Curl starter gevolgd en wil je meer? Dan staat er bij Wellness Academie ook een cursus krullen knippen voor gevorderden klaar. In deze gevorderden training krullen ga je je nog verder verdiepen in wat er nodig is voor het knippen, verzorgen stylen en onderhouden van de mooiste krullenkapsels. Evenals de basiscursus richt deze cursus zich op Europees krullend haar. Wil je als professionele kapper/kapster uitblinken in krullenkapsels? Dan mag je deze vervolgcursus zeker niet missen. Ontdek hier gauw meer!

Leer verfijnde krultechnieken in de cursus krullen knippen

Het knippen en verzorgen van krullenkapsels vraagt om extra expertise en aandacht. Ben je na de cursus krullen knippen basis nog enthousiaster geworden over deze specialisatie binnen het kappersvak? Duik dan in deze cursus krullen knippen voor gevorderden nog dieper in deze boeiende materie. Je ontwikkelt een scherper oog voor de diverse soorten krullen. Daarbij leer je om voor elke soort krul de meest adequate specialistische kniptechnieken toe te passen. We maken gebruik van de unieke Global Curl technieken, die verbijsterende resultaten bieden. Ben je nog geen gediplomeerde kapper/kapster? Schrijf je dan in voor onze kappersopleiding!

Word een echte krulexpert met onze gevorderden cursus krullen knippen!

Wat leer je in deze gevorderden cursus krullen?

In deze 1-daagse cursus krullen knippen voor gevorderden bouwen we verder op de kennis die je hebt opgedaan in de basiscursus. We beginnen met een beknopte herhaling van de theoretische aspecten, zodat alle kennis weer fris in je geheugen zit. De cursus bestaat grotendeels uit praktijkoefeningen. Je leert gevorderden krullen kniptechnieken gebaseerd op het Global Curl Creative concept, dat je direct in de praktijk gaat toepassen op een model.

Je verdiept je in het detoxen van haar, in haar wassen en verzorgen en het gebruik van verfijnde krulproducten. Ook oefen je met geavanceerde stylingsmethoden. Gedurende de cursus til je je vaardigheden naar een hoger niveau met kniptechnieken, zoals de twist, global cut en girly curl. Hiermee ben je in staat om voor iedereen de perfecte krullenlook te creëren, waaronder ook voor korte coupes. Je leert zowel de krullen als de wensen van elke klant nauwkeurig te analyseren, zodat je hiervoor een specifiek behandelplan kunt opstellen voor optimaal resultaat!

Bij Wellness Academie staan altijd diverse mogelijkheden voor je open om je verder te scholen. Neem hier ook een kijkje bij onze cursus hairextensions of de cursus braids & dreadlocks!

Ontwikkel je tot een krullenexpert bij Wellness Academie

De cursus krullen knippen voor gevorderden van Wellness Academie biedt veel voordelen. Je kunt rekenen op een topdocent, die een pionier is binnen de branche als het gaat om krullenkapsels. Je leert alle geavanceerde tips en trucs om uit te blinken binnen je vak als krullenkapper. De lessen worden gegeven in beperkte lesgroepen, waardoor elke cursist voldoende persoonlijke begeleiding krijgt. Onze moderne leslokalen bieden alle benodigde voorzieningen om de technieken professioneel aan te leren. Stap voor stap ontwikkel je je tot een echte expert binnen dit vakgebied. Verzeker jezelf van een plek door je vandaag nog in te schrijven voor onze gevorderden opleiding krullen knippen!

Verder studeren als krullenexpert?

Wil je een echte meester worden in je vak? Dan kun je na de gevorderden krullen knipcursus bij Wellness Academie ook nog een masterclass krullen volgen. Deze masterclass is bedoeld om alles wat je inmiddels hebt geleerd nog verder te verfijnen. Je krijgt de kans om de moeilijkheden die je in de praktijk tegenkomt, onder de beste begeleiding, te verbeteren. Kortom, Wellness Academie staat voor je klaar om jouw carrière volop tot bloei te laten komen! Bekijk hier al onze kappersopleidingen en -cursussen!

Verplichte voorkennis

Voor deze cursus is het verplicht voorkennis te hebben van krullen knippen - starter

Studiebelasting

Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 6 contacturen en circa 3 uren zelfstudie.

Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop:

 • Korte herhaling basiscursus
 • Verdieping analyse van krultypen
 • Detoxen van het haar
 • Wassen en verzorgen van krullen
 • Gebruik van krulproducten
 • Geavanceerde kniptechnieken
  • Twist
  • Global cut
  • Girly curl
 • Technieken voor het stylen van krullen
 • Global Curl Creative behandelplannen

329 euro

Eindhoven

Stadhuisplein 10, 5611 EM Eindhoven (Nederland)

 • Goedkoop parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Dicht aan centrum
Dagreeks

Datum: vrijdag 4 oktober 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00

Inschrijven
Hasselt

Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)

 • Gratis parkeren
 • Openbaar vervoer
 • Moderne leslokalen
Dagreeks

Datum: woensdag 27 november 2024
Tijd: 10:00 tot 16:00

Inschrijven
Miriam Trentarossi
Miriam TrentarossiDocent in Eindhoven en Hasselt

Miriam Trentarossi wist altijd al wat ze wilde: kapster worden! Al vroeg hanteerde ze de schaar voor het toepassen van uiteenlopende kniptechnieken. Ze deed ervaring op in veel disciplines binnen het kappersvak en is bedreven in alle facetten die bij dit veelzijdige beroep komen kijken.

Miriam ontwikkelde zich tot een echte allrounder. Dameskapsels, herenkapsels, kinderkapsels; met een geoefend oog en met alle kniptechnieken in de vingers weet ze overal raad mee. Niet alleen deed ze vanaf jonge leeftijd veel ervaring op in diverse kapsalons, ze werd ook uitgenodigd om als zelfstandige aan de slag te gaan voor producers, fotografen en ontwerpers. Een eigen kapsalon kon niet uitblijven; deze droom werd in 2003 werkelijkheid met een eigen salon in Eindhoven.

Omdat Miriam de passie voor haar vak graag deelt, kwam ze in contact met de Wellness Academie, waar ze sinds 2013 docente Kapper/Kapster en Hairstyling is. Haar doel is om een nieuwe generatie op te leiden tot kundige, gedreven en milieubewuste kappers en haar-artiesten!

Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?

Enkel opleidingen voor knelpuntberoepen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille. Hierdoor komt enkel de kappersopleiding binnen ons opleidingsaanbod in aanmerking voor gebruik van de KMO-portefeuille.

Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.

Opleidingskost vergoed door UWV?

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoedt enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren en niet de opleidingen in België.

 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie