Nieuwe cursussen: Cryolipolyse, HIFU & Diode laser

13 maart 2020 | Algemeen Alle blogposts

Een van de nieuwe beauty cursussen van Wellness Academie is de cursus cryolipolyse

Een beauty salon runnen betekent bij de tijd blijven, je kennis en vaardigheden op peil houden, klanten behouden en nieuwe doelgroepen aanspreken! Hoe doe je dat? Daarvoor ben je bij Wellness Academie aan het juiste adres. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Welke nieuwe behandelingen bieden verrassende resultaten? Waar is grote vraag naar? Als antwoord op deze vragen bieden we drie nieuwe cursussen aan: de cursus cryolipolyse, de cursus HIFU en de cursus definitief ontharen (diode laser).

Cursus Cryolipolyse – effectief vet verwijderen met kou

Een van onze nieuwe cursussen is de cursus cryolipolyse. Met de ‘ontdekking’ van deze behandelwijze om overtollig vet te verwijderen, kan je vaarwel zeggen tegen risicovolle behandelingen als liposuctie. In de cursus leer je hoe je lokaal vetcellen bevriest, zodat het lichaam ze op een natuurlijke wijze opruimt. Denk hierbij aan die hardnekkige laatste restjes buikvet en love handles. Deze behandelwijze is geheel veilig. Om cryolipolyse bij je klanten uit te voeren, is het wel essentieel dat je een goede scholing volgt. Je leert in onze Cursus Cryolipolyse welke zones je kunt behandelen, hoe je op verantwoorde wijze met de apparatuur werkt, de juiste verwachtingen schept bij je klanten en de beste resultaten behaalt!

Cursus HIFU – op natuurlijke manier de huid liften

Anti-aging is een hot thema in de beauty branche. Niet vreemd, want de gemiddelde leeftijd van de bevolking stijgt. De risico’s van cosmetische ingrepen zijn echter alom bekend. Er worden daarom steeds meer alternatieven ontwikkeld die de huid op natuurlijke wijze liften. Een van deze behandelwijzen, die zeer effectief is, is HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). Daarom behoort een Cursus HIFU ook tot de nieuwe cursussen in ons aanbod. Tijdens een HIFU sessie dringen geluidsgolven diep in de huid door en brengen kort een temperatuurstijging teweeg, die de celvernieuwing en collageenproductie activeren. De huid wordt hierdoor strakker en soepeler. Ideaal voor het verbeteren van de gezichtscontouren, de hals, het decolleté en kraaienpootjes!

Cursus Definitieve Ontharing (diode laser) – geen ongewenste haartjes meer

Ongewenste haartjes zijn heel vervelend. Er bestaan diverse ontharingstechnieken, die ervoor zorgen dat de haartjes even wegblijven. Daarna begint het verhaal opnieuw. Vaak gaat dit gepaard met huidirritatie, ingegroeide haartjes of vervelende stoppels. Zou het niet fijn zijn om voorgoed verlost te zijn van ongewenste lichaamshaartjes? Je klanten zullen vol overtuiging ‘ja’ roepen! Maak deze droom waar door onze nieuwe Cursus Definitieve Ontharing met een diode laser te volgen. Je leert binnen één intensieve lesdag hoe je op veilige en verantwoorde wijze met een diode laser ontsierende haartjes voorgoed laat verdwijnen. Na afloop ontvang je een certificaat en kun je het geleerde meteen als een professional in de praktijk brengen!

Schrijf je nu in voor onze nieuwe cursussen!

Waar wacht je nog op? Schrijf je tijdig in voor deze nieuwe cursussen, want VOL=VOL. De lesgroepen zijn steeds beperkt, zodat we je de beste begeleiding kunnen bieden! LET OP, om deel te kunnen nemen aan deze cursussen is voorkennis van schoonheidsverzorging vereist. Daarvoor kun je terecht bij onze Schoonheidsspecialiste Opleiding in Rotterdam!

Cursussen die je mogelijk interesseren

 • Cryolipolyse

  Cryolipolyse is een gamechanger als het gaat om het kwijtraken van overtollig vet. Met kou worden vetecellen vernietigd en door het lichaam afgevoerd. Meer info

  • wanneer definitieve ontharing

   Definitieve ontharing

   Maak voorgoed korte metten met ongewenste haartjes door veilig te leren werken met een diode laser voor definitieve ontharing. Meer info

   • Amsterdam
  • HIFU

   HIFU is een unieke behandeling voor huidverbetering en -verjonging met behulp van ultrasound. Een ware verrijking voor elk huidinstituut. Meer info

   • Hasselt