Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Opleidingskalender voorjaar 2017 staat online!

28 oktober 2016
Opleidingskalender voorjaar 2017 staat online!

Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar? Onze nieuwe opleidingskalender voorjaar 2017 staat klaar! Welke cursus of opleiding wilde je altijd al een keer volgen? Je kunt nu alvast beginnen met plannen maken. De inschrijvingen zijn open! Ook komend jaar kun je rekenen op een goed gevulde opleidingskalender met cursussen en opleidingen aan diverse campussen in België en Nederland. Wij zijn dus altijd dichtbij. Je vindt op de kalender ook weer verschillende nieuwe cursussen.

Nieuwe cursussen Wellness Academie 2017

We streven ernaar om elk jaar met nieuwe cursussen in te springen op relevante trends binnen de wellness & beauty branche. Daarom kun je vanaf 2017 bij ons de cursus 3D wimperextensions/Russian volume volgen; een vervolgcursus op de cursus wimperextensions voor nog vollere wimpers. Met de 3D wimperextensions techniek ga je niet één maar wel drie extensions per wimper aanbrengen. De Russian Volume techniek houdt in dat je tot wel zes wimperextensions per wimperhaartje aanbrengt. Een andere nieuwe cursus is de cursus wenkbrauwextensions. Binnen de beauty wereld ligt steeds meer nadruk op perfecte wenkbrauwen. Met de technieken die je in deze cursus leert, kun je als beauty professional perfect inspelen op deze trend.

Opleidingskalender voorjaar 2017: nieuwe cursussen

Naast deze gloednieuwe cursussen zijn er nog meer cursussen die we graag in de kijker zetten. Zo startten we dit jaar met diverse nieuwe cursussen, die ook in 2017 doorgaan. Wat dacht je van onbegrensd experimenteren met make-up samen met vakgenoten in de cursus MUA freestyle sessions? Ook de cursus sugar waxing is een aanrader; steeds meer schoonheidsspecialisten hebben interesse in deze ontharingstechniek, omdat het minder pijnlijk is en geschikt is voor de gevoelige huid. Bekijk hier het volledige opleidingsaanbod van Wellness Academie.

Nieuwe en vernieuwde opleidingslocaties

Niet alleen ons opleidingsaanbod breidt uit, maar we hebben er ook een nieuwe locatie bij in Utrecht op de Ivor Novellostraat 1. Hier ben je welkom voor het volgen van diverse massage-, schoonheidszorg-, nagelstyling- en visagiecursussen. Een ander belangrijk nieuwtje is dat onze campus in Amsterdam drie nieuwe gespecialiseerde leslokalen heeft en dat het opleidingsaanbod met maar liefst 24 opleidingen wordt uitgebreid. Maar dat is nog niet alles; in Gent (Drongen) staat een vernieuwde opleidingslocatie voor je klaar op de Mariakerksesteenweg 42, met alle moderne faciliteiten en gemakken!

Opleidingskalender voorjaar 2017

Neem hier alvast een kijkje op onze opleidingskalender. Je krijgt nog tot 31 oktober 2016 10% korting op elke inschrijving met een startdatum in 2017!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie