Opleidingskalender voorjaar 2018 staat online!

24 oktober 2017 | Algemeen Alle blogposts

Heb jij al over jouw toekomst binnen de wellness en/of beauty branche nagedacht? Je vindt vast een mooie nieuwe cursus of interessante bijscholing in ons vernieuwd opleidingsaanbod voor 2018. Wil je daar snel meer van weten? Dan hebben we goed nieuws! Onze opleidingskalender voorjaar 2018 staat online! We geven je hier alvast een voorproefje en zetten enkele nieuwe interessante cursussen in de kijker.

Henna brows en wimperextensions perfectietraining

Binnen de schoonheidszorg blijft de nadruk liggen op wimpers en wenkbrauwen. Daarom hebben we op dit gebied ons cursusaanbod uitgebreid, met de Cursus Henna Brows. Wil je klant wel mooie wenkbrauwen, maar durft zij wenkbrauwextensions en microblading niet aan? Henna brows zijn een mooi alternatief. Ook voor het verven van grijze wenkbrauwen en het bijwerken van permanente make-up zijn ze ideaal. De verf blijft 6 weken op de wenkbrauwen zitten. Wil je beter worden in het plaatsen van wenkbrauwextensions? Meer snelheid, perfectietechnieken, wenkbrauwproblemen oplossen en je verder bekwamen in verkooptechnieken en klantenomgang? Dan staat er ook een Cursus Wimperextensions Perfectietraining voor je klaar!

Brazilian wax en anti-aging acupunctuur

Op zoek naar een nieuwe dienst voor in je beauty salon? Wellness Academie heeft twee nieuwe cursussen die interessant voor je kunnen zijn. Ben je misschien een expert op het gebied van ontharen of wil je dit graag worden? Dan mag een Cursus Brazilian Wax niet ontbreken op je cv. Je leert in deze cursus hoe je op een zeer zorgvuldige en hygiënische manier de schaamstreek kunt ontharen. Focus jij je liever op anti-aging? Dan is de nieuwe Cursus Anti-aging Acupunctuur een aanrader. Hier ga je het verouderingsproces niet vertragen met een potje crème, maar met een behandelwijze met diepe roots in de traditionele Chinese geneeskunst. Je leert om met acupunctuur de doorstroom van levensenergie te bevorderen om zo de ware oorzaak van vroegtijdige huidveroudering aan te pakken.

Vlechttechnieken en kindergrime

Ook op het gebied van haartooi hebben we een leuke nieuwigheid; we hebben een Cursus Vlechttechnieken in ons cursusaanbod opgenomen. Vlechten zijn van alle tijden en door de tijd heen zijn er vele technieken ontwikkeld. Denk aan de basisvlecht, opvlecht, invlecht, diadeemvlecht en visgraatvlecht. Wie het vlechten in de vingers heeft, weet elk kapsel gemakkelijk net dat beetje extra’s te geven! Ons aanbod aan visagiecursussen wordt aangevuld met een leuke Cursus Kindergrime. Er is bijna geen kinderfeestje of -evenement waar geen kindergrime wordt aangeboden. Duik ook in deze magische wereld van prinsessen, vlinders en stoere tijgers! In deze cursus leer je alle technieken die nodig zijn om de mooiste kindergrime creaties te realiseren! 

Indiase hoofdmassage en dry needling

Een goede balans vinden in ons dagelijks leven is niet gemakkelijk. Massages en therapieën kunnen hierbij helpen. Een van de behandelingen waarmee je dit kunt doen is de Indiase hoofdmassage. In onze nieuwe Cursus Indiase Hoofdmassage leer je een massagevorm die onderdeel uitmaakt van het eeuwenoude gezondheidssysteem de ayurveda en die bij uitstek geschikt is voor het behandelen van moderne westerse klachten als spanningshoofdpijn, stress, nek- en schouderklachten en slaapproblemen. Het is trouwens ook een goede behandeling voor het verbeteren van de gezondheid van het haar! Een andere behandelwijze waarmee je mensen kan helpen in balans te komen is dry needling, een therapie die onderdeel uitmaakt van de oude Chinese geneeswijze. Door op de juiste plek naaldjes in het lichaam te plaatsen kun je inwerken op de doorstroom van Qi of je kunt knopen in spieren verhelpen. Bekijk hier onze nieuwe Cursus Dry Needling.

Opleidingskalender voorjaar 2018

Wil je weten welke opleidingen en cursussen we nog meer te bieden hebben en wanneer je deze kunt volgen? Bekijk dan hier de volledige Opleidingskalender Voorjaar 2018! Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. We verwelkomen je graag op een van onze vestigingen in: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Hasselt, Antwerpen en Gent!

Cursussen die je mogelijk interesseren

 • Anti-aging acupunctuur

  Leer anti-aging behandelingen gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeswijze die inwerken op energetisch vlak. Meer info

  • Amsterdam
  • Eindhoven
 • Brazilian wax

  Leer om op professionele wijze een Brazilian wax behandeling uit te voeren met extra aandacht voor klantenomgang, hygiëne en pijn reduceren. Meer info

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Eindhoven
 • Dry needling

  Leer doelgericht en pijnloos naalden in het lichaam te plaatsen ter bevordering van de gezondheid; filosofie, werking, toepassing en praktijk van acupunctuur. Meer info

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Eindhoven