Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Top 5 behandelingen voor mooie wenkbrauwen

14 maart 2019
Top 5 behandelingen voor mooie wenkbrauwen

Je wenkbrauwen horen tegenwoordig de blikvangers van je ‘look’ te zijn! Wie had het nog niet in de gaten? Je kan er niet meer omheen! Mooie wenkbrauwen zijn leuk en aardig, maar hoe krijg je die? Een eenvoudig pincet en een wenkbrauwpotloodje zijn daarvoor niet meer voldoende. Onder het motto van ‘als je wenkbrauwen maar goed zitten’ stellen we je hier voor aan de top 5 behandelingen voor mooiere wenkbrauwen. Wil je echt opvallen met mooie wenkbrauwen, dan moet je zeker eens een van deze behandelingen ondergaan. Welke behandeling wil jij graag uitproberen?

1. Mooie wenkbrauwen met microblading

Deze behandeling staat met stip op nummer 1! Microblading zit de afgelopen tijd enorm in de lift. Steeds meer professionele schoonheidsspecialistes hebben zich inmiddels in deze semi-permanente make-up techniek bijgeschoold. Volumineuze wenkbrauwen zijn de norm, maar niet iedereen is daarmee gezegend. Ook zien we vaak dat mensen thuis te fanatiek met het pincet in de weer gaan. Het gevolg is dat ze daarmee de wenkbrauw te veel uitdunnen en de vorm verpesten. Met microblading zijn deze problemen verleden tijd. Bij deze behandeling wordt met een speciale pen, via minuscule krasjes, pigment in de huid aangebracht. Hiermee worden natuurlijke wenkbrauwhaartjes zodanig nagebootst, dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Het geeft een verbluffend resultaat. Jij kunt het ook leren in onze Cursus Microblading.

2. Ontdek Ombre/ powder brows

De ombre/ powder brows behandeling staat met trots op de 2de plek binnen deze top 5 behandelingen voor mooiere wenkbrauwen. Deze semi-permanente make-up is eigenlijk een vervolg op microblading en wordt vaak in combinatie met microblading toegepast. In plaats van dat er met de handmatige pen via krasjes wenkbrauwhaartjes worden nagebootst, worden er eerder prikkende bewegingen uitgevoerd voor het aanbrengen van pigment in de huid. Hiermee wordt een poeder- of schaduweffect bereikt. De wenkbrauwen beginnen wat lichter en worden naar het uiteinde toe donkerder. Het lijkt net alsof de wenkbrauwen perfect zijn opgemaakt. Je staat iedere morgen op met perfecte wenkbrauwen en hebt voorlopig geen wenkbrauw make-up nodig! Wat een verademing! Bekijk gauw onze Cursus Ombre/ Powder Brows.

3. Opvallende oogopslag met 3D wenkbrauwextensions

Gaan de bovenstaande semi-permanente wenkbrauw make-up technieken, ondanks de schitterende resultaten, je toch iets te ver? Dan zijn er andere oplossingen voor het creëren van prachtige wenkbrauwen met een langdurig resultaat. Wat dacht je van 3D wenkbrauwextension? Ja, je leest het goed. Van wimperextensions had je misschien al gehoord, maar het is nu ook mogelijk om wenkbrauwextensions te laten zetten, met een subtiel en natuurlijk effect. De wenkbrauwextensions kunnen zowel aan de bestaande wenkbrauwhaartjes bevestigd worden als aan de huid. Dit betekent dat je gemakkelijk uitgedunde plekjes kunt corrigeren. Niemand zal aan de echtheid van je wenkbrauwen twijfelen! Meer weten? Zie onze Cursus Wenkbrauwextensions 3D !

4. Ken je de behandeling henna brows al?

Een andere behandeling die niet in deze top 5 behandelingen voor mooiere wenkbrauwen mag ontbreken is henna brows. Henna ken je vast al van die mooie lichaamsschilderingen, zoals bruidshenna. Maar henna kent nog veel meer toepassingen. Het wordt gebruikt om haren mee te verven, waaronder ook wenkbrauwhaartjes. De grote troef van hennaverf is dat je hiermee niet alleen de wenkbrauwhaartjes kunt verven, maar dat je hiermee ook de huid kleurt. Op die manier kun je de wenkbrauwen nog mooier accentueren, beter vormgeven en uitgedunde plekjes verbergen. Wil je leren hoe je dit precies doet? Aarzel dan niet en schrijf je in voor onze Cursus Henna Brows!

5. Mooie wenkbrauwen met threading

Waarom zou je een pincet gebruiken om je wenkbrauwen te epileren, als het ook gewoon met een katoenen draadje kan? Zo loop je niet meer het risico dat je met de scherpe punt je huid beschadigt en huidirritaties oploopt. Heb je al eens iemand threading zien uitvoeren? Het ziet er fantastisch uit; het katoenen draadje wordt tussen de tanden en vingers gespannen en over de haartjes getwist. Zo draaien de haartjes in het draadje en worden ze met wortel verwijderd. De voordelen: geen huidirritatie, snel veel haartjes tegelijk verwijderen en zeer effectief. Je kunt met deze techniek heel nauwkeurig werken om de wenkbrauwen perfect te shapen. Daarnaast kun je threading toepassen om overige haartjes in het gelaat te verwijderen, ook de kleine donshaartjes die met het pincet moeilijk te pakken zijn. Krijg het ook in de vingers, door onze Cursus Threading te volgen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie