Inschrijven

Cursus Sveltessa afslankingsmassage

Leer deze stevige massagevorm voor een maatje minder!
Leer deze stevige massagevorm voor een maatje minder!

Voordelen

 • Beste branche opleider
 • Les van topdocent(e)
 • 9 opleidingslocaties
 • Volwaardig certificaat
 • Praktijkgericht

Lesgeld

€ 279

Beoordeling

Inschrijven voor deze Cursus

Algemene informatie

Wil je graag mensen helpen met afslanken via massage? Dat kan met de cursus Sveltessa afslankingsmassage. Deze massage is een prachtig alternatief voor ingrijpende chirurgische behandelingen als liposuctie. De Sveltessa afslankingsmassage is een unieke massagevorm, die is ontwikkeld door massage experts van de Wellness Academie.

Strakker lichaam met behulp van stevige massages

Wat de sveltessa afslankingsmassage uniek maakt, is de combinatie van stevige massagetechnieken met het toepassen van vacuüm cups. Door deze diep inwerkende massagevorm verbeter je de conditie van de huid en neemt de lichaamsomvang af. Het is niet zo dat je klanten enkel door deze massage snel vele kilo’s afvallen, het effect is wel dat ze in omvang zullen afnemen. Het gemiddelde omvangverlies kan na 18 à 20 sessies oplopen tot zo’n 12,5 cm, terwijl de eerste effecten al goed merkbaar en voelbaar zijn na 10 sessies. Samen met het feit dat men een strakker lichaam krijgt, draagt sveltessa afslankingsmassage eveneens bij tot een beter zelfbeeld. Je klanten staan hierdoor energieker en positiever in het leven.

Leer om mensen te begeleiden bij het afslanken met behulp van sveltessa massages!

Inhoud cursus sveltessa afslankingsmassage

De cursus sveltessa afslankingsmassage start met een introductie in de achtergronden en het ontstaan van deze (stevige) massagevorm. Daarna wordt er ingegaan op de vraag: wat is cellulite? Ook de contra-indicaties en de bijwerkingen van sveltessa komen aan bod. Daarna leer je alles over de massagetechnieken, de behandelzones en behandelduur. Ook het gebruik van massageolie komt aan de orde. Je gaat zelf veel praktisch aan de slag. Je leert hoe je de sveltessa massage voorbereidt en hoe je een complete behandeling uitvoert met alle geleerde sveltessa massagetechnieken.

Praktische informatie

De cursus sveltessa afslankingsmassage is een intensieve tweedaagse cursus, die wordt gegeven in kleine groepjes. Persoonlijke aandacht en veel praktijkoefening staan hierbij centraal. Je wordt begeleid door een ervaren massagetherapeut gespecialiseerd in de sveltessa afslankingsmassage. Na afloop ontvang je een certificaat sveltessa afslankingsmassage. Tip: volg naast de cursus sveltessa afslankingsmassage ook de Cursus Voedingsconsulente om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

Indeling

Weekendreeks – 2 dagen van 10u tot 17u.

Inhoud

 • Inleiding sveltessa afslankingsmassage
 • Wat is cellulite?
 • Contra-indicaties en bijwerkingen
 • Behandelzones en behandelduur
 • Gebruik van massageolie
 • Voorbereiding massage
 • Massagetechnieken

Prijs

279 euro

Inbegrepen:

 • Online syllabus
 • Instructiefilm
 • Certificaat

Subsidies in Vlaanderen:

 • KMO-Portefeuille: Elke Vlaamse zelfstandige of KMO kan met de KMO-portefeuille betalen. Hierdoor geniet je van 30% korting op het opleidingsbedrag. Ook is het opleidingsbedrag volledig aftrekbaar als beroepskost voor een zelfstandige of KMO. Meer informatie
 • Korting voor werkzoekende: Ben je geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan verlenen wij je 10% korting op het opleidingsbedrag. Meer informatie

Subsidies in Nederland:

 • Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting: Zowel een particulier als een zelfstandige kan in Nederland de studiekosten integraal aftrekken bij je belastingsaangifte. Voor particulieren is er wel een vrijgesteld bedrag van 250 euro. Alles wat over dit bedrag gaat op jaarbasis, kan je aftrekken als studiekost bij je aangifte personenbelasting. Meer info

Opleidingsdata

Hasselt
Adres tonen
Heidestraat 6-B, 3500 Hasselt (België)
Gratis parkeren Openbaar vervoer Moderne leslokalen

Weekendreeks

Startdatum: 10 september 2022
Alle data: 10/09 & 11/09 2022
Tijd: 10:00u tot 17:00

Docent

Karin van Dun

Docent in Hasselt

Recensies

I. Molemans (07-12)

Gevolgd in Hasselt

Super docent

G. Leurs (06-12)

Gevolgd in Hasselt

Ik vond het een geweldige cursus , een echte aanrader Super docent, gedreven en veel kennis Het volgen van deze les is weer een meerwaarde voor mij Super toffe groep Al mijn verwachtingen werden vervult Bedank wellness academie voor deze kans

M. Alofs (09-06)

Gevolgd in Hasselt

Heel veel geleerd. Een heel intensieve cursus met een heel enthoussiaste en gedreven lerares. Zeer de moeite waard en goed te gebruiken in de praktijk.

N. Wolters (07-06)

Gevolgd in Hasselt

Zeer intensieve cursus zowel voor gever als ontvanger. Absoluut een aanrader.

J. Goethals (07-06)

Gevolgd in Hasselt

Topjuf! Topcursus!

Veelgestelde vragen

 • Opleidingskost vergoed door UWV?+

  Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is kan hier gebruik van maken. Dit hangt van je situatie en traject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. UWV vergoed enkel de opleidingen die wij in Nederland organiseren, en niet de opleidingen in België.
 • Kan in mijn opleidingskost aftrekken bij mijn belastingen?+

  • Als particulier kan u elk bedrag boven de 250 euro aftrekken van je belastingen dat je besteed aan een beroepsopleiding.
  • Zelfstandigen kunnen opleidingskosten volledig aftrekken als beroepskosten.
 • Krijg ik korting als werkzoekende?+

  Indien u ingeschreven staat als werkzoekende en ons hiervan een attest of bewijs inlevert ontvangt u een korting van 10% op uw cursus of opleiding.  
 • Moet ik uit de kleren tijdens de massage les?+

  Enkel voor de massagecursussen die worden uitgevoerd met olie dien je je te ontdoen van je kledij. Je mag je ondergoed uiteraard aanhouden.
 • Is de campus in Hasselt bereikbaar met het openbaar vervoer?+

  Ja, je kan onze campus bereiken met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekt er een bus vanuit Hasselt station (NMBS / De Lijn) richting campus Hasselt. De dichtstbijzijnde bushalte is "Heidestraat" op de Genkersteenweg, ter hoogte van de winkel Blokker.
 • Kan ik betalen met de KMO-portefeuille?+

  Wij zijn een erkend opleidingsverstrekker. Hierdoor kunnen de meeste van onze cursussen en opleidingen betaald worden via de KMO-portefeuille. Cursussen en opleidingen ter bevordering of in stand houden van de fysieke / mentale gezondheid komen niet in aanmerking voor subsidie. Ook komen de aangeboden lessen in onze Nederlandse leslocaties niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMO's en zelfstandigen (ook in bijberoep) kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 30% korting op je totale opleidingsbedrag (max. 7.500 euro per jaar). Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286.