Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

4 goede redenen voor een opleiding skin expert

6 november 2019
4 goede redenen voor een opleiding skin expert

Heb jij al goede voornemens en mooie plannen voor het nieuwe jaar? We zetten hier 4 goede redenen voor een opleiding skin expert in de kijker! Met deze opleiding word je perfect voorbereid om een vliegende start te maken binnen de beauty branche op het gebied van huidanalyse, huidverzorging en huidverbetering. De vraag naar beauty professionals met deze kennis en expertise is groot. Zorg daarom dat je je op tijd inschrijft voor de volgende opleiding skin expert. Lees hier gauw meer over waarom je deze kans niet mag laten liggen!

1. Het is een toegankelijke opleiding

Om een volleerde skin expert te worden hoef je geen ingewikkeld traject af te leggen. Binnen deze opleiding hebben we alle benodigde kennis en expertise verenigd, zodat je binnen korte tijd uitgroeit tot huidexpert. Je hebt als vooropleiding alleen onze korte Cursus Gelaatsverzorging nodig of een vergelijkbare cursus. De opleiding is stap voor stap opgebouwd, zodat iedereen met interesse in huidverzorging en huidverbetering het lesprogramma gemakkelijk kan volgen. Heb je al enige ervaring met schoonheidszorg, dan kun je er ook van op aan dat je in deze opleiding veel nieuws leert. Er wordt sterk gefocust op de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche en op innovatieve salonapparatuur.

2. Je wilt je optimaal onderscheiden als skin expert

Als er één trend momenteel heel groot is binnen de beauty branche, dan is het wel de trend van huidverbetering en anti-aging behandelingen. Niet vreemd, want de vergrijzing is in volle gang en daarmee ook de toenemende vraag naar een adequate huidverzorging om erop elke leeftijd gezond uit te zien met een mooie huid. Daarbij staan ook de technologische ontwikkelingen niet stil. Er is binnen de branche veel te doen rond anti-aging en huidverbeterende apparatuur, huidverbeterende massages en chemische peelings. Maar ook voedingsleer, supplementen (nutricosmeticals), botox en fillers zijn belangrijke onderwerpen. In deze opleiding komt het allemaal aan bod!

3. Je verkent jouw interesses en doorgroeimogelijkheden

We merken bij Wellness Academie dat de beauty branche de afgelopen jaren zeer sterk aan het professionaliseren is. Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om schoonheidsverzorging en huidverbetering. Daarom is het belangrijk dat je ontdekt welke richting jouw het meeste aanspreekt. Grijp deze opleiding skin expert aan om je hierin te verdiepen. Je leert veel nieuwe behandelmethodes, je verbreedt je inzicht in de branche en ontdekt welke tendensen en innovaties op hand zijn. Dit helpt je om keuzes te maken en hierop in te springen, zodat je jouw carrière binnen de beauty branche beter richting kunt geven.

4. In 2020 ook in Amsterdam te volgen!

Vanwege de grote interesse in onze opleiding skin expert, bieden we deze opleiding niet meer alleen in Hasselt aan. Vanaf het najaar van 2020 kun je deze opleiding ook in Amsterdam volgen. We doen ons best om onze cursussen en opleidingen dichter bij onze cursisten te brengen. De data voor de opleiding skin expert in Amsterdam zullen later nog bekend gemaakt worden. Houd onze website in de gaten! Wil je zo snel mogelijk aan deze opleiding beginnen, dan zijn er nog enkele plaatsen vrij in Hasselt in januari 2020. Kortom, er zijn veel goede redenen voor een opleiding skin expert. Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plek! Meer weten? Hier vind je meer informatie over onze Cursus Skin Expert!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie