Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

5 aanbevolen bijscholingen voor nagelstylistes

25 maart 2016
5 aanbevolen bijscholingen voor nagelstylistes

Het vak van nagelstyliste verveeld nooit. Elke klant komt met zijn eigen wensen en je kunt ook je eigen creativiteit kwijt in de mooie nail art concepten die je bedenkt. Maar toch? Misschien begint het ondertussen wel te kriebelen en zou je graag nog meer technieken willen leren of je huidige diensten willen uitbreiden met gerelateerde diensten. Dan kunnen we je de volgende bijscholingen voor nagelstylistes aanbevelen! 

1. Bijscholingen voor nagelstylistes: de Cursus Gelish

Gelnagels zijn ontzettend hip, maar niet iedereen houdt van kunstnagels. Daarom is er een product ontwikkeld dat Gelish Soak Off Gel heet. Dé oplossing voor wie wel mooi verzorgde nagels wil, maar wie geen gelnagels wil laten zetten. Gelish breng je aan als een gewone nagellak, maar die je vervolgens wel uithardt onder een UV-lamp. Je kunt Gelish ook weer gemakkelijk verwijderen enkel met behulp van een Gelish Cleanser. In onze Cursus Gelish maak je kennis met deze unieke producten en leer je hoe je hiermee de mooiste nagels kunt creëren, met aandacht voor French manicure en full color.

2. Wat dacht je van een Cursus Henna?

Wil je je nog beter kunnen onderscheiden van je concullega's? Dan is deze cursus henna een van die ideale bijscholingen voor nagelstylistes. Behalve dat je de nagels van je klanten pico bello in orde maakt, kun je nu ook mooi hennaschilderingen op bijvoorbeeld handen en voeten aanbieden. Een unieke aanvulling op je bestaande diensten! Hennaschilderingen zijn eeuwenoude rituelen die weer helemaal terug zijn. Met een mooie hennaschildering op de voeten of rond de enkels maak je een pedicure behandeling helemaal compleet. Of wat dacht je van een mooie henna tattoo op de hand om je nail art een extra dimensie te geven? Lees hier meer over de Cursus Henna.

3. Cursus Thaise voet- en onderbeenmassage

Komen je klanten alleen maar naar je toe voor mooie nagels? Mooie nagels zijn uiteraard één reden, maar een bezoek aan de nagelstudio is voor de meeste mensen ook gewoon een verwennerij en een heerlijk momentje voor henzelf. Speel hierop in door ook massages aan te bieden. Een verzorgende en ontspannende pedicure behandeling is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een heerlijke Thaise voet- en onderbeenmassage. Wanneer je klanten eenmaal met deze extra dienst hebben kennisgemaakt, zullen ze gauw weer bij je terugkomen voor een nieuwe afspraak. Meer weten? Bekijk dan hier onze Cursus Thaise Voet- en Onderbeenmassage.

4. Een Opleiding Voetreflexologie is ook interessant

Nog een van die interessante bijscholingen voor nagelstylistes is onze opleiding voetreflexologie! Tijdens deze opleiding leer je speciale massagetechnieken voor de voeten, waarmee je op het hele lichaam kunt inwerken. Je klanten lopen straks niet alleen je salon uit met mooie nagels, maar ook nog eens helemaal als herboren, omdat ze een zalige voetreflexologie behandeling hebben ondergaan. Het belangrijkste doel van deze behandeling is om mensen weer in evenwicht te brengen, door middels ontspannende technieken het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken.

Met deze behandeling in de vingers, heb je een nog completer aanbod aan diensten. De kans is groot dat klanten ineens vaker terugkomen en tussendoor een voetreflexbehandeling boeken. Ook kun je deze behandeling in een verkorte versie aanbieden als extra aanvulling na een nagelstyling sessie. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan hier een kijkje bij onze Opleiding Voetreflexologie!

5. Nog meer bijscholingen voor nagelstylistes!

Misschien ben je wel helemaal in de ban geraakt van de schoonheidsbranche en wil je alles leren over schoonheidsverzorging, dan kun je ook een volledige opleiding schoonheidsspecialiste volgen. Je leert in deze opleiding om gezichtsbehandelingen te geven, je leert professionele make-up technieken, je gaat aan de slag met ontharingstechnieken en je leert om ontspannende lichaamsmassages te geven.

Naast een uitgebreid praktijkgedeelte ga je je eveneens verder verdiepen in de anatomie van het menselijk lichaam, in productenleer en salonbeheer. De Opleiding Schoonheidsspecialiste wordt gegeven in Hasselt, Gent, Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Kortom, wie eenmaal haar eerste stappen heeft gezet in de nagelstyling en beauty branche, komt eindeloos veel mogelijkheden tegen om verder te groeien!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie