5 aanbevolen bijscholingen voor nagelstylisten

25 maart 2016 | Nagelstyling & Pedicure Alle blogposts

Het vak van nagelstyliste verveeld nooit. Elke klant komt met zijn eigen wensen en je kunt ook je eigen creativiteit kwijt in de mooie nail art concepten die je bedenkt. Maar toch? Misschien begint het ondertussen wel te kriebelen en zou je graag nog meer technieken willen leren of je huidige diensten willen uitbreiden met gerelateerde diensten. Dan kunnen we je de volgende bijscholingen voor nagelstylistes aanbevelen! 

1. Cursus Gelish

Gelnagels zijn ontzettend hip, maar niet iedereen houdt van kunstnagels. Daarom is er een product ontwikkeld dat Gelish Soak Off Gel heet. Dé oplossing voor wie wel mooi verzorgde nagels wil, maar wie geen gelnagels wil laten zetten. Gelish breng je aan als een gewone nagellak, maar die je vervolgens wel uithardt onder een UV-lamp. Je kunt Gelish ook weer gemakkelijk verwijderen enkel met behulp van een Gelish Cleanser. In onze Cursus Gelish maak je kennis met deze unieke producten en leer je hoe je hiermee de mooiste nagels kunt creëren, met aandacht voor French manicure en full color.

2. Cursus Henna

Wil je je nog beter kunnen onderscheiden van je concullega’s, dan is deze cursus henna misschien iets voor jou. Behalve dat je de nagels van je klanten pico bello in orde maakt, kun je nu ook mooi hennaschilderingen op bijvoorbeeld handen en voeten aanbieden. Een unieke aanvulling op je bestaande diensten! Hennaschilderingen zijn eeuwenoude rituelen die weer helemaal terug zijn. Met een mooie hennaschildering op de voeten of rond de enkels maak je een pedicure behandeling helemaal compleet. Of wat dacht je van een mooie henna tattoo op de hand om je nail art een extra dimensie te geven? Lees hier meer over de Cursus Henna.

3. Cursus Thaise voet- en onderbeenmassage

Komen je klanten alleen maar naar je toe voor mooie nagels? Mooie nagels zijn uiteraard één reden, maar een bezoek aan de nagelstudio is voor de meeste mensen ook gewoon een verwennerij en een heerlijk momentje voor henzelf. Speel hierop in door ook massages aan te bieden. Een verzorgende en ontspannende pedicure behandeling is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een heerlijke Thaise voet- en onderbeenmassage. Wanneer je klanten eenmaal met deze extra dienst hebben kennisgemaakt, zullen ze gauw weer bij je terugkomen voor een nieuwe afspraak. Meer weten? Bekijk dan hier onze Cursus Thaise Voet- en Onderbeenmassage.

4. Cursus tenen lezen

Dan nog iets heel anders: een cursus tenen lezen! Tijdens deze cursus maak je kennis met een innovatief kennissysteem voor de analyse van het karakter, de persoonlijkheid en het gedrag van mensen op basis van de stand en de vorm van de tenen. Er wordt ook wel gezegd dat de tenen een blauwdruk zijn van het bestaan van mensen. Misschien een bijzondere extra service naast het geven van pedicure behandelingen. Je kunt hiermee mensen helpen om meer inzicht in zichzelf te krijgen, bij twijfels bij het maken van lastige keuzes of voor het versterken van hun relatie met anderen. Hier vind je meer informatie over de Cursus Tenen Lezen. 

5. Opleiding schoonheidsspecialiste

Misschien ben je wel helemaal in de ban geraakt van de schoonheidsbranche en wil je alles leren over schoonheidsverzorging, dan kun je ook een volledige opleiding schoonheidsspecialiste volgen. Je leert in deze opleiding gezichtsbehandelingen te geven, je leert professionele make-up technieken, je gaat aan de slag met ontharingstechnieken en je leert om ontspannende lichaamsmassages te geven. Naast een uitgebreid praktijkgedeelte ga je je eveneens verder verdiepen in de anatomie van het menselijk lichaam, in productenleer en salonbeheer. De Opleiding Schoonheidsspecialiste wordt gegeven in Hasselt, Gent, Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Cursussen die je mogelijk interesseren

 • Populair!

  Gelish (Soak Off Gel) / Gellak

  Gelish Soak Off Gel; de nieuwe revolutie binnen nagelstyling. Leer werken met Gelish als aanvulling op je bestaande diensten. Meer info

  • Hasselt
  • Antwerpen
 • Henna

  Ga in deze cursus op ontdekkingstocht door het rijke verleden van henna en leer moderne toepassingen; van bruidshenna tot belly blessings. Meer info

  • Amsterdam
 • Thaise voet- & onderbeenmassage

  Thaise voet- en onderbeenmassages zijn ontspannende en energetische massages gericht op de mens in zijn geheel. Meer info

  • Hasselt