Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

5 x waarom een cursus threading een aanrader is!

21 augustus 2020 | Schoonheidszorg
5 x waarom een cursus threading een aanrader is!

Met welke nieuwe dienst kun je nog meer furore maken in je beauty salon? Wat dacht je van een behandeling als epileren met een draadje? Deze unieke manier van ontharen kun je voor diverse doeleinden inzetten met uitstekende resultaten en zeer tevreden klanten. Daar doe je het voor! Meer weten? We geven je hier 5 goede redenen waarom een cursus threading een aanrader is!

1. Overtuig nieuwe klanten van jouw talenten

Ondernemen in de beauty branche is ontzettend leuk, omdat je met jouw diensten mensen blij maakt. Je helpt ze om er mooier uit te zien, je geeft ze meer zelfvertrouwen en draagt ertoe bij dat ze lekker in hun vel zitten. Het is echter ook een branche met veel concurrentie. Daarom is het belangrijk om je trouwe klanten te blijven verrassen en om nieuwe klanten te overtuigen van jouw talenten. Dat doe je door kwalitatieve, geavanceerde en niet-alledaagse behandelingen aan te bieden. Dat is een van de redenen waarom een cursus threading een aanrader is. Met deze behandeling zal je hier perfect in slagen!

Beschik je nog niet over een diploma schoonheidsspecialiste? Schrijf je dan hier gauw in voor onze Opleiding Schoonheidsspecialiste in Den Haag en behaal je diploma!

2. Snel superstrakke en symmetrische wenkbrauwen

Een van de belangrijkste schoonheidsidealen van het moment zijn superstrakke en symmetrische wenkbrauwen. Hoe krijg je dat het beste voor elkaar? Met een pincet kun je heel nauwkeurig haartje voor haartje epileren, maar er gaat algauw wat mis als het gaat om strakke en symmetrische lijnen. Dat is nog een reden waarom een cursus threading een aanrader is. Door te leren epileren met een draadje slaag je er gemakkelijker in om de wenkbrauwen perfect te shapen en om symmetrie te brengen in beide wenkbrauwen. Heb je ook al onze Cursus Brow Mapping en Styling gezien?

3. Ideaal om haartjes in het gelaat te verwijderen

Haartjes in het gelaat? Dat komt heel veel voor. Denk onder meer aan donshaartjes. Veel dames ervaren dit echter als storend. Het is hierdoor bijvoorbeeld lastiger om make-up egaal en onopvallend aan te brengen. Ook om deze reden is een cursus threading een aanrader. Hiermee kun je in je salon tijdens een gelaatsbehandeling vlot die ongewenste haartjes in het gelaat verwijderen. Ze blijven lang weg en de huid krijgt hierdoor een extra frisse uitstraling. Je leert in onze cursus threading om snel en hygiënisch te werken zonder de huid te irriteren.

4. Het is een zeer huidvriendelijke behandeling

We willen hier graag benadrukken dat threading een zeer huidvriendelijke behandeling is. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot harsen, dat tot roodheid kan leiden en de gevoelige huid kan irriteren. Bij threading hoeven er geen producten op de huid aangebracht te worden en er wordt niet aan de huid getrokken. Het draadje pakt de haartjes vast en trekt ze er met wortel en al uit. Ook hoef je de huid niet met je vingers aan te raken. De behandeling is prima te verdragen en veel mensen beweren dat het minder pijnlijk is dan harsen of een pincet. Je kunt de huid na afloop indien nodig kalmeren met een verzorgingsproduct met aloë vera.

5. Het is de perfecte aanvulling op andere beauty treatments

Nog een reden waarom een cursus threading een aanrader is, is omdat het de perfecte aanvulling is op andere beauty treatments. Epileren met een draadje is een goede extra dienst tijdens een gelaatsverzorging, als aanvulling op andere brow behandelingen of als alternatief voor bijvoorbeeld een behandeling als dermaplaning. Door diverse relevante bijscholingen te volgen, heb je voor elk beauty probleem van je klanten wel een goede oplossing ‘klaarliggen’. Krijg je zin om hier meteen werk van te maken? Schrijf je dan hier direct online in voor onze Cursus Threading! Onze topdocenten staan voor je klaar!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie