Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Beauty & wellness vakbeurzen najaar 2015

31 augustus 2015
Beauty & wellness vakbeurzen najaar 2015

Welke beauty & wellness vakbeurzen mag je dit najaar niet missen? We zijn voor je op onderzoek uitgegaan en hebben een overzicht opgesteld van de belangrijkste beauty beurzen en evenementen voor het najaar van 2015. Wil je als beauty of wellness professional je klanten blijven verrassen, dan is het essentieel dat je de laatste ontwikkelingen en trends op de voet volgt. Op deze manier slaag je er ook in om de concurrentie voor te blijven en nieuwe klanten aan te spreken.

Beautyspot.nl live edition – Jaarbeurs Utrecht

Beautyspot.nl is de grootste online community binnen de beautysector. Maar deze ontmoetingsplaats is niet alleen online te bezoeken. Het is ook mogelijk om in ‘real life’ andere beauty professionals te ontmoeten op het Beautyspot.nl live edition evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit evenement vindt plaats op 12 en 13 september 2015. In het Beauty2Inspire gedeelte ontdek je nieuwe trends en behandelingen, leg je contacten met collega’s en kun je kennis uitwisselen. Het Beauty2Shop gedeelte staat in het teken van verkoop.

Pedicure Vakbeurs – Ahoy Rotterdam

Pedicures opgelet, want op 10 en 11 oktober 2015 mag je de Pedicure Vakbeurs in Ahoy in Rotterdam niet missen met meer dan 65 exposanten. Dit is alweer de 13de editie van dit evenement. Deze beurs is gericht op professionals binnen de branche als pedicures, podologen en podotherapeuten. Hier ontdek je de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je kunt er tegelijk nieuwe producten en materialen inkopen. Ben je nog geen pedicure, maar ben je wel geïnteresseerd in dit vak? Volg dan de Opleiding Pedicure van de Wellness Academie en behaal een diploma.

Internationaal Therapeut – Americahal Apeldoorn

Internationaal Therapeut is de ‘Beurs voor de totale gezondheid’. Ben je ervan overtuigd dat gezondheid niet in een pilletje of druppeltje zit, maar in een gezonde levensstijl? Dan ben je hier op de juiste plek. Er exposeren organisaties op het gebied van natuurlijke gezondheid; verkopers van natuurlijke producten, therapeuten, opleiders en trainers, verkopers van apparatuur en producten en literatuur en software. Kortom; een must voor iedere wellness therapeut! De beurs vindt plaats op 14 en 15 november 2015 in de Americahal in Apeldoorn.

Body & Beauty Expo – Antwerp Expo

Dit jaar vindt in Vlaanderen voor het eerst een vakbeurs plaats die gericht is op de totale uiterlijke verzorging onder de naam Body & Beauty Expo. Het doel is om professionals in contact te brengen met aanbieders en hen op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Er worden ook lezingen, workshops en demonstraties gegeven. De beurs is alleen toegankelijk voor professionals als kappers, schoonheidsspecialisten, pedicures, manicures, visagisten, wellness- en beauty opleiders en mensen die werkzaam zijn in de afslankbranche. De Body & Beauty Expo vindt plaats op 5, 6 en 7 september in de Antwerp Expo.

Estetika Herfst – Brussels Expo

Een echte topper onder de beautybeurzen is Estetika. Deze beurs wordt 2 keer per jaar georganiseerd; in de lente en in de herfst. De Estetika Herfst wordt gehouden op 3, 4 en 5 oktober 2015 in de Brussels Expo. Dit is dé ontmoetingsplek voor professionals binnen de beautybranche; van schoonheidsspecialisten tot pedicures en van nagelstylisten tot dermatologen. Door deze beurs te bezoeken blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je branche. Je kunt hier ook meteen nieuwe producten en materialen kopen. De beurs wordt volop bezocht door professionals uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Wil je schoonheidsspecialiste worden? Volg dan onze Opleiding Schoonheidsspecialiste!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie