• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Docente Carmen Duchateau genomineerd: 'Schoonheidsspecialiste van het jaar'

25 oktober 2017 | Schoonheidszorg
Docente Carmen Duchateau genomineerd: 'Schoonheidsspecialiste van het jaar'

Voor het eerst worden er dit jaar de wedstrijden ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar 2018’ en ‘Schoonheidssalon van het jaar 2018’ georganiseerd. Met trots mogen we meedelen dat onze docente schoonheidszorg Carmen Duchateau tot de 5 genomineerden hoort voor de titel ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar 2018’! 

Docente Carmen Duchateau genomineerd!

Carmen Duchateau is een gepassioneerde schoonheidsspecialiste die al 14 jaar in het vak zit. Dit jaar bestaat haar Huidinstituut & Browbar ‘Perfect Skin’ alweer 10 jaar. Het zou een mooie kers op de (verjaardags)taart voor haar zijn al ze de titel ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar 2018’ wint. Carmen heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en blijft zich voortdurend bijscholen op dit gebied. Het geeft haar veel voldoening om mensen te kunnen helpen met het zichtbaar verbeteren van hun huid. Haar benadering hierbij is door naar het grotere geheel te kijken; ze werkt altijd zowel aan de buiten- als de binnenkant van de huid.

Ze voert haar job met hart en ziel uit, maar ook als docente schoonheidsverzorging bij Wellness Academie legt ze veel passie en enthousiasme aan de dag. Dat kunnen we als opleidingsinstituut zeer zeker onderschrijven. Dankzij haar lange ervaring, grote toewijding en uitgebreide vakkennis kunnen haar studenten veel van haar leren. Carmen zegt: “Ik kan uren vertellen over mijn passie en gelukkig luisteren mijn leerlingen hier graag naar.”.

Schoonheidsspecialiste van het jaar 2018

Er worden twee awards uitgereikt: ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar 2018’ en ‘Schoonheidssalon van het jaar 2018’. De deelnemers aan de wedstrijd worden uitgebreid beoordeeld op hun vakkennis en bekwaamheid. Al vanaf de aanvang van dit jaar hebben ze heel wat testen moeten doorstaan. De deelnemers moesten een uitgebreide vragenlijst invullen. Hierin moesten ze onder andere informatie geven over hun visie, doelstellingen en business- en marketingplan. Daarna werden ook hun diploma’s bekeken. Verder kregen ze eveneens een mystery guest over de vloer, die een behandeling bij ze heeft ondergaan. Daarnaast maakten de deelnemers een videopresentatie, die ze voor een vakjury moesten verdedigen. In totaal zijn er 50 deelnemers, dus het is een hele prestatie van Carmen dat ze verkozen is tot de 5 beste schoonheidsspecialisten! Carmen zou ook niet de eerste Wellness Academie docent zijn met een bekroning voor haar werk. Enkele jaren geleden won Ilse De Weers (docente in Amsterdam) al eens de titel "Beste Schoonheidssalon van Nederland".

De uitreiking van de awards!

Op 16 november 2017 is het zover! Dan wordt de winnaar bekendgemaakt en worden de awards uitgereikt. Dit feestelijk gebeuren vindt plaats in de Stadsfeestzaal in Antwerpen en wordt aangekondigd als hét feest van de schoonheidsverzorging! Wie erbij wil zijn, kan hier meer informatie vinden over de uitreikingsavond op 16 november en het bestellen van kaarten. Ondertussen blijft het dus nog even spannend en wensen we onze docente Carmen Duchateau veel succes! We vinden het een mooie ontwikkeling dat er steeds meer initiatieven worden genomen om de professionaliteit en de kwaliteit van de beauty branche in Vlaanderen in de kijker te zetten.

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie