* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Gaat de furry nails trend het helemaal worden?

27 februari 2016
Gaat de furry nails trend het helemaal worden?

Dat de nagelstyling branche absoluut niet saai is, dat blijkt wel uit de vele bizarre nageltrends die er regelmatig verschijnen. Zo werden we onlangs verrast, of misschien beter gezegd opgeschrokken, door de ‘furry nail trend’. Gaat deze furry nails trend het helemaal worden? Of gaan bij jou de haren ervan omhoog staan? Tijdens de New York Fashion Week verzorgde Jan Arnold van CND de nail art van de modellen van Libertine en voorzag hun nagels van een stukje nepbont.

Creative Nail Design (CND)

Jan Arnold is de style director en mede-oprichter van Creative Nail Design (CND). CND heeft al voor vele fashion designers de nail art verzorgd op vooraanstaande fashion shows, onder andere voor bekende namen als Carolina Herrera, Cynthia Rowley en Oscar de la Renta. Nu kunnen ze Libertine aan dit lijstje toevoegen. De nail art van de modellen van Libertine tijdens de presentatie van de herfstcollectie 2016 op de New York Fashion Show was een ware blikvanger vanwege het harige uiterlijk van de nagels.

Furry nails uitproberen?

Of je het nu wel of niet mooi vindt, de furry nails zijn op zijn minst een opmerkelijk nail design concept te noemen. Wil je het zelf eens uitproberen? De nagelstylisten van CND lakte de nagels eerst met Vinylux Weekly Polish in de kleuren ‘Rubble’ en ‘Cream Puff’. Daarna brachten ze op elke nagel een stukje bruin of wit nepbont aan met behulp van Super Shiney High Gloss Top Coat. Zou je graag als professionele nagelstyliste aan de slag gaan? Elke dag uiteenlopende klanten van dienst willen zijn? En voortdurend de grenzen van je creativiteit willen opzoeken? Dan is onze opleiding nagelstyliste of de opleiding nail expert vast iets voor jou!

Furry Nails Libertine Furry Nails Libertine

Furry nails? Leuk voor op de catwalk, maar…

Voor veel fashion trends, make-up looks, kapsels en nail art geldt; leuk voor op de catwalk, maar is het ook haalbaar als trend in het dagelijkse leven? Daar kunnen we bij deze furry nail trend zeker onze vraagtekens bij zetten. Erg praktisch zijn die harige nagels niet. Hoe zien ze eruit nadat je de afwas hebt gedaan? En kun je er gewoon mee douchen? We kunnen ons ook voorstellen dat het bont gemakkelijk ergens achter blijft hangen! Bijna bij alle dagelijkse handelingen zijn die stukjes bont niet erg praktisch, om nog maar niet te spreken over hygiënisch. Maar goed; op de catwalk van de Fashion Week is niets te gek!

Hoe creatief ben jij met nail art?

In onze Opleiding Nagelstyliste leer je alles over hand- en nagelverzorging, het plaatsen van gelnagels en nail art. De opleiding is zeer praktijkgericht en je krijgt veel ruimte om je eigen creativiteit te ontwikkelen en je eigen unieke creaties uit te werken. Hoe creatief ben jij met nail art? Schrijf je hier in voor de opleiding nagelstyling of de opleiding nail expert en overtref je eigen verwachtingen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie