Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Laatste kans: stem voor uw favoriet(en) MUA’s!

15 december 2016 | Visagie
Laatste kans: stem voor uw favoriet(en) MUA’s!

Het aftellen is begonnen… Nog een paar dagen en dan wordt de winnaar van onze MUA Awards bekend gemaakt! Op 20 december krijgen de genomineerden te horen wie de felbegeerde vakprijs mee naar huis mag nemen. Tot die dag kan via facebook en instragram gestemd worden. Welke genomineerde krijgt jouw stem?

MUA Awards

Van Hasselt en Antwerpen tot Amsterdam: ook in 2016 zetten onze studenten van de opleiding visagie en de opleiding allround make up artist weer een groot aantal kundige, sprankelende en verrassende eindwerken neer. Uit al die bijzondere en veelbelovende looks selecteerden wij dertig eindwerken die stuk voor stuk kans maken op de felbegeerde MUA Award. Een prijs die de winnaar een stap dichterbij een glansrijke carrière als visagiste brengt en bovendien beloond met een opleidingstegoed ter waarde van € 2.000. En ook jouw stem telt!

Heb jij al gestemd?

Nu de genomineerden bekend zijn, kun jij jouw stem laten gelden. Dit kun je doen door het werk van jouw favoriet te liken via Facebook en Instagram. Met iedere like krijgen de genomineerden 1 punt. Tegelijkertijd buigen drie vakkundige juryleden zich over het werk van de kanshebbers. Elk jurylid stelt een top drie samen en verdeeld maar liefst 600 punten onder deze gelukkigen. De kandidaat die op de avond van 20 december (klokslag 20:00 uur) de meeste punten heeft behaald, is de winnaar van de MUA Award 2016.

De spanning stijgt

Vanaf de bekendmaking van de genomineerden stroomden de likes direct binnen. Vorige week maakten we een eerste tussenstand bekend. Het belooft erg spannend te worden! Op 6 december (15:00 uur) was er slechts een verschil van 22 punten tussen koploopster Vannana Shahab en haar concullega Buket Acar. Jurylid Annechien Braams, store manager bij Backstage Amsterdam, deed de spanning nog verder stijgen met de bekendmaking van haar top drie. Zij gaf kandidate Nurichan Ozdemir maar liefst de helft van haar 600 jurypunten. De komende dagen beloven dus een spannende eindstrijd te worden!

Zelf kans maken op een MUA Award?

De MUA Awards zijn behalve een kroon op het harde werk van onze huidige studenten ook een inspiratie voor toekomstige studenten. Met het nieuwe jaar voor de deur, kijken we nu al uit naar alle vakkundige en inspirerende looks die onze studenten in 2017 zullen neerzetten. En de MUA Awards beloven volgend jaar nog spannender te worden! Behalve de campussen in Hasselt, Antwerpen en Amsterdam, maken vanaf volgend jaar ook de studenten van de campussen in Gent, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht kans op de award.

Wil ook jij jouw visagie carrière een vliegende start geven en meestrijden voor een MUA Award? Schrijf je in voor onze visagie opleiding! Of ga flink de diepte in en volg de modulaire opleiding tot Make Up Artist. Deze opleiding bestaat uit de module cursus hairstyling, de cursus visagie (basis) en een verdiepende cursus visagie voor gevorderden.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie