Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

MUA Awards 2016 - Startschot 1 december!

23 november 2016 | Visagie

MUA Awards 2016

 

Het is weer bijna zo ver; de MUA Awards 2016 van Wellness Academie komen eraan! Welke student wordt er dit jaar uitgeroepen tot beste MUA Student van 2016? Naast de beste MUA Student van 2016, reiken we dit jaar ook een award uit voor de beste MUA Campus van 2016! De winnaars zullen op 20 december 2016 bekendgemaakt worden. We leggen hieronder de voorwaarden en regels uit en ontdek tevens wat er te winnen valt!

Bekendmaking genomineerden: 1 december 2016!

Op 1 december 2016 zullen we alle genomineerden voor de MUA Awards 2016 bekendmaken. Het is ook vanaf dat moment dat mensen kunnen stemmen. Het stemmen gebeurt op basis van de eindwerken van de studenten van de Opleiding Visagiste aan de campussen in Hasselt, Antwerpen en Amsterdam. Komend jaar zullen ook de studenten aan de campussen van Gent, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht meedoen aan deze awards. Maar liefst 30 genomineerden zullen meedingen naar de titel.

Hoe kan er gestemd worden?

Via Facebook en Instagram kan er vanaf 1/12 gestemd worden op de eindwerken van de genomineerde studenten. Elke ‘Vind ik leuk’ telt voor 1 punt. Daarnaast zullen er ook nog 3 juryleden hun stem uitbrengen. Elk jurylid mag 600 punten verdelen over zijn of haar top 3. In tegenstelling tot vorig jaar zullen de stemmen van de juryleden harder doorwegen. Wie de juryleden zijn? Dat blijft nog even een verrassing; dat maken we vooraf nog niet bekend. De genomineerde die op 20 december om klokslag 20:00 de meeste punten heeft behaald wint de MUA Student Award 2016. Voor de MUA Campus Award 2016 wordt het gemiddeld aantal punten van alle eindwerken berekend om de winnaar te bepalen. Let op: We houden nauwlettend in de gaten of er geen ‘likes’ worden gekocht. Gebeurt dit wel, dan heeft dit onmiddelijke diskwalificatie tot gevolg!

Wat valt er te winnen?

Op de eerste plaats word je als winnaar van de MUA Student Award 2016 flink in het zonnetje gezet met veel aandacht op onze Facebook-pagina en Instagram. Het is een award waarmee je je kunt onderscheiden en die beslist de wind in de zeilen van je carrière zet. Maar daar blijft het niet bij. Je ontvangt ook een opleidingstegoed ter waarde van € 2.000, als stimulans om je talenten en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. De genomineerden die hun opleiding hebben gevolgd aan de campus die wordt uitgeroepen tot Beste MUA Campus van 2016 krijgen allemaal een opleidingstegoed ter waarde van € 300!

Wil je zelf ook kans maken op de award? Dat kan, in 2017!

Enkel de studenten die de opleiding Visagiste / Allround Make Up Artist hebben afgerond in 2016, komen automatisch in aanmerking om genomineerd te worden. Wil je zelf ook kans maken op de MUA Student Award? Dan dien je de opleiding in 2017 te volgen om vervolgens kans te maken op de award van 2017. Alle opleidingsdata voor 2017 zijn bekend, dus wees er tijdig bij!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie