Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Leer Gelish Soak Off nagels zetten

21 augustus 2015
Leer Gelish Soak Off nagels zetten

Heb je een passie voor mooie nagels? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Leer dan om Gelish Soak Off nagels te zetten. De cursus Gelish van de Wellness Academie is een ideale bijscholing voor nagelstylisten, schoonheidsspecialistes en kapsters die hun klanten graag op een gemakkelijke manier van mooie nagels willen voorzien en met een langdurig resultaat. Iedereen kan het leren om Gelish nagels te zetten. Je hoeft voor deze cursus geen voorkennis van manicure te hebben.

Wat is Gelish Soak Off Gel?

Gelish is een nieuwe techniek binnen de nagelstyling die gezien kan worden als een middenweg tussen nagellak en gelnagels. Gelish Soak Off Gel breng je aan als nagellak, maar hardt uit als gel. Gelish blijft tussen de 2 en 3 weken mooi en krasvrij zitten. De naam verklapt het al; Gelish is er gemakkelijk vanaf te weken. Dit betekent dat je voor het verwijderen van het product niet op de nagelplaat hoeft te veilen, zoals dat bij gelnagels wel nodig is. Hierdoor kun je veiliger werken en bestaat er geen risico dat je de natuurlijke nagel beschadigt. Na deze Cursus Gelish kun je elke klant binnen een half uurtje voorzien van verstevigde en mooie nagels.

Waarvoor kun je Gelish gebruiken?

Gelish is perfect te gebruiken op de natuurlijke nagel. Hoewel kunstnagels erg populair zijn, zijn er ook nog veel dames die liever geen kunstnagels laten zetten. Met een cursus Gelish kun je daarom gemakkelijk je klantenkring uitbreiden, omdat je nu ook dames die geen kunstnagels willen optimaal van dienst kunt zijn. Behalve dat de Gelish producten mooi staan, zijn ze ook zeer geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagels extra versteviging willen geven. Verder zijn de Gelish producten ook geschikt om aan te brengen op kunstnagels. Tijdens de cursus Gelish leer je om met Gelish full color nagels te maken en om een French manicure uit te voeren. Zoals je ziet bieden Gelish producten je veel mogelijkheden.

Kan Gelish gecombineerd worden met nail art?

Houd je ervan om creatief aan de slag te gaan bij het stijlen van nagels, ook dan hebben we goed nieuws. Gelish is namelijk ook prima te combineren met allerlei soorten nail art producten. Je kunt Gelish nagels goed combineren met nail art producten als glitter, transfer folie, strips of stickers. Je kunt dus ook met deze nagelstyling techniek je creativiteit op de vrije loop laten bij het creëren van de mooiste nagels.

Waarom een cursus Gelish off gel volgen?

Gelish producten zijn gemakkelijk aan te brengen, maar een cursus Gelish is zeker aan te raden. De cursus Gelish is een korte, intensieve cursus van één dag (10:00-17:00). Je krijgt les van een echte specialiste in Gelish nagels. Na een kort theoriegedeelte met aandacht voor de anatomie van de nagel, veelvoorkomende nagelaandoeningen, een introductie in de Gelish producten en de voordelen van Gelish, leer je hoe je zelf Gelish kunt aanbrengen en ga je oefenen met full color nagels en French manicure met Gelish. Ook het bijwerken en verwijderen van Gelish komt aan bod. Wil je nog veel meer leren op het gebied van nagelstyling? Mis dan niet de Opleiding Nagelstyliste of de Opleiding Nail Expert!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie