Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Vraag gratis een promofilmpje aan als student!

7 september 2018
Vraag gratis een promofilmpje aan als student!

Wellness Academie heeft een nieuw initiatief op touw gezet om haar studenten in de kijker te zetten. Jaarlijks behalen talloze studenten bij ons een diploma van een beauty of wellness opleiding. Met dit diploma op zak mag je jezelf een echte professional binnen de branche noemen. Ben je ondertussen flink aan de weg aan het timmeren? We helpen je graag om jouw salon of praktijk onder de aandacht te brengen. Daarvoor zijn we het initiatief 'Student in de kijker' gestart, waarin we promovideo’s maken van onze studenten! 

Heb je een opleiding gevolgd bij Wellness Academie?

We zijn trots op elke student die bij ons zijn/haar diploma behaalt. Het geeft ons veel voldoening om te zien hoe al jarenlang talloze studenten, na het afronden van hun opleiding, de goede naam van Wellness Academie uitdragen. Dit heeft er mede toe bijgedragen dat Wellness Academie uitgegroeid is tot een vooraanstaand opleidingsinstituut binnen de branche. Veel studenten keren regelmatig terug voor bijscholingen, om hun vaardigheden en kennis nog verder te verdiepen. We vinden het leuk om enkele van onze studenten in de kijker te zetten. Iedereen die een opleiding heeft gevolgd bij Wellness Academie kan zich aanmelden voor een promovideo ‘Student in de kijker’.

Korte promovideo ‘Student in de kijker’

We sturen een filmmaker op pad die op bezoek gaat bij oud-studenten door Vlaanderen en Nederland. De filmmaker zal een mooi filmpje maken van jouw salon of praktijk en een kort interview met je voeren. Jouw flitsende promovideo zal ongeveer 1 minuut lang worden. Dit is de ultieme kans om jouw salon of praktijk kosteloos te promoten en om nog meer mensen te bereiken. Jouw promovideo zal via alle social media kanalen van Wellness Academie gedeeld worden. Je mag dit filmpje uiteraard ook gewoon zelf gebruiken bij het promoten van je zaak!

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil je graag jouw zaak in de kijker zetten als student van Wellness Academie? Dat kan heel eenvoudig via dit online inschrijfformulier. Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving en deelname. Grijp deze kans en schrijf je snel in! Let op: we kunnen niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie