Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nagelstyling trends herfst 2015

12 oktober 2015
Nagelstyling trends herfst 2015

De zomer met felgekleurde nagels ligt weer achter ons. Maar niet getreurd, want ook de herfst is een mooi seizoen met leuke nieuwe nageltrends waar je je als nagelstyliste in kan gaan verdiepen. Misschien is dit ook wel de tijd om je vaardigheden naar een hoger plan te tillen? Als echte nagelstyling fanaat is er niets mooier, dan een echte allround nagelstyliste worden. Laat je hier inspireren door de nagelstyling trends voor de herfst 2015!

Nagelstyling trends met donkere, intense kleuren

Hoe gemakkelijk switch jij tussen de verschillende nageltrends? We gaan nu van de felle en vrolijke zomerkleuren, naar donkere en intense kleuren. Je zult er vast gauw aan wennen, want ze passen perfect bij het seizoen. De trendkleuren voor deze herfst zijn bruin, grijs, karamel en donkerpaars. Deze nieuwe trend bewijst ook dat donkere kleuren helemaal niet somber hoeven te zijn. Zeker wanneer je deze kleuren combineert met accenten in sprekende kleuren als roodtinten, turkoois of koraal.

TIP: Lak niet alle nagels in dezelfde kleur, maar geef enkele nagels een andere opvallende kleur.

Wat een juweeltjes van nagels!

Deze herfst mag je flink uitpakken met glitter en textuur om van nagels ware juweeltjes te maken. Deze trend is niet nieuw, maar er is wel een verschil te ontdekken met eerdere jaren. Dit jaar mag de textuur wat grover zijn. Een nieuw nagelstyling product is de ‘sugarlook powder’. Hiermee kun je een suikerreliëf op de nagels creëren. Ook de glitters mogen een stuk grover. Er zijn inmiddels al mooie nagellakjes op de markt met een grove glittertextuur. Vind je het leuk om in de weer te gaan met strass stenen, dan is deze herfst ook helemaal jouw seizoen. Leef je vooral uit met strass stenen in verschillende groottes en kleuren. Subtiel of extreem? Het mag allebei! Wil je graag je certificaat nagelstyling behalen? Volg dan een cursus nagelstyling basis.

Ovaal- en amandelvormige nagelstyling trends

De echte gelnagels zijn een tijdje minder prominent aanwezig geweest op het nagelstyling toneel. Ze werden in een hoekje geduwd door allerlei soorten gel polish trends voor op de natuurlijke nagel. Deze herfst staan gelnagels weer in de schijnwerpers en mogen de kunstnagels ook weer wat langer zijn. Nieuw is dat ze vooral gedragen worden in een natuurlijke vorm, bijvoorbeeld een ovale vorm of in een amandelvorm. De rechte nagel, zoals we die de afgelopen jaren veel zagen, blijft voorlopig ook nog een geliefde nagelvorm. De traditionele French manicure blijft eveneens op haar troon zitten!

TIP: Houd de French manicure bij de tijd door de witte top te vervangen door glitters met een grove structuur!

Volg hier je Opleiding Allround Nagelstyliste!

Onze opleiding nagelstyliste is ontzettend populair. Het is een complete vakopleiding die bestaat uit de cursus Nagelstyling (basis) en de Cursus Nagelstyliste voor gevorderden. Het valt niet te ontkennen dat nagelstyling booming is! Wil je ook een professionele allround nagelstyliste worden? Start dan binnenkort met je opleiding, zodat je snel aan de slag kunt met dit inspirerende en creatieve vak. Lees hier meer over onze Opleiding Nagelstyliste!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie