Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nieuw bij Wellness Academie: PMU en ombre brows!

8 september 2018
Nieuw bij Wellness Academie: PMU en ombre brows!

Wakker worden met perfecte make-up? Je nooit meer zorgen hoeven maken over zwemmen met make-up? Onbezorgd huilen of liever huilen van het lachten zonder uitlopende make-up? Of wat dacht je van een saunabezoekje zonder dat je make-up van je gezicht drijft? Er bestaan nu nieuwe vormen van permanente make-up waarmee dit mogelijk is. We hebben het over manuele permanente make-up. Dit is een vorm PMU die wordt aangebracht met een manuele pen en dus niet met een apparaatje. Dit biedt vele voordelen. Lees hier meer over onze nieuwe Cursus Permanente Manuele Make-up en de Cursus Ombre/ Powder Brows!

Waarom je deze PMU cursussen niet mag missen?

Wil je als schoonheidsspecialiste bij de tijd blijven of als nieuwkommer binnen de branche zeker weten dat je straks met jouw diensten aan de slag kunt? Dan mag je deze PMU cursussen niet missen. De beauty branche is sterk in ontwikkeling. Vooral innoverende technieken voor manuele PMU, waaronder microblading, manual shading en ombre brows maken een grote vlucht. Vlieg ook mee, zodat je steeds een stap voor bent op de verzoeken van de veeleisende beauty liefhebber. Hiermee verzeker je voor jezelf een succesvolle carrière binnen de beauty branche. Bovendien is het ontzettend leuk om deze nieuwe technieken en vaardigheden te ontdekken en perfect te leren uitvoeren. Tijd om jouw carrière een nieuwe impuls te geven!

Zachte, natuurlijke look met manuele PMU

Doordat manuele permanente make-up met de hand wordt gezet, behaal je veel mooiere resultaten. De permanente make-up van enkele jaren terug, die met een apparaatje werd gezet, gaf vaak een te harde, onnatuurlijke look. Dat weerhield mensen ervan om PMU te laten zetten. Nu begint PMU door te breken in het schoonheidssalon vanwege de zachte en natuurlijke look van manuele PMU. Met een manuele pen met fijne naaldjes wordt pigment aangebracht onder het huidoppervlak. De manuele pen geeft je als schoonheidsspecialiste een betere voeling met de huid, waardoor je de PMU veel gemakkelijker kunt afstemmen op de behoeften van elke klant. Kortom, het zorgt ervoor dat je echt maatwerk kunt afleveren!

Basisopleiding Manuele Permanente Make-up

Deze basisopleiding manuele permanente make-up is ideaal als kennismaking met manuele PMU. Je hebt geen vooropleiding of ervaring nodig. Je leert alles over de achtergronden, benodigdheden, hygiëne, kleuren en pigmenten, intake, contra-indicaties, nazorg en touch-up van manuele PMU. Daarnaast ga je veel oefenen met manuele shading technieken voor de wenkbrauwen en het aanbrengen van diverse soorten eyeliners en lipliners. Na afloop weet je op professionele wijze manuele permanente make-up aan te brengen voor het verfraaien van wenkbrauwen, ogen en lippen. Je houdt de kosten laag doordat je niet hoeft te investeren in een apparaat. Na afloop van de cursus kun je tegen voordelige prijzen een starterspakket aankopen via onze partner. Met je certificaat op zak kun je direct aan de slag in de praktijk! Schrijf je hier in voor de Cursus Manuele Permanente Make-up in Hasselt! 

Masterclass Ombre/ Powder Brows

Wellness Academie zou Wellness Academie niet zijn als je niet de mogelijkheid werd geboden om je technieken op het gebied van manuele permanente make-up verder te verfijnen. Na het behalen van je certificaat van de Cursus Microblading en de Cursus Manuele Permanente Make-up, kun je de Masterclass Ombre Brows volgen. Ombre brows houdt in dat de wenkbrauwen licht beginnen en naar het uiteinde toe donkerder worden. Hiervoor leer je technieken als tapping en layeren waarmee je een schaduweffect en poedereffect creëert. Ombre brows worden daarom ook wel shaded brows of powder brows genoemd. De wenkbrauwen zien eruit alsof ze altijd perfect zijn opgemaakt! Je gaat oefenen op latex en op een model. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Schrijf je op tijd in voor de Cursus Ombre/ Powder Brows in Hasselt, zodat je verzekerd bent van een plaats!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie