Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Nieuwe campus Antwerpen valt in de smaak!

15 september 2017
Nieuwe campus Antwerpen valt in de smaak!

Wellness Academie opende een schitterende nieuwe campus in Antwerpen, tijdens de info-avond van afgelopen woensdag 13 september 2017. Een informatieve en feestelijke gelegenheid in één. Het is altijd spannend om de reacties van onze studenten en toekomstige studenten te horen. Maar we mogen concluderen dat de nieuwe campus Antwerpen beslist in de smaak valt! De medewerkers van Wellness Academie en onze studenten kijken uit naar de start van de opleidingen in Antwerpen.

Wat heeft de Campus Antwerpen te bieden?

Onze locatie in Antwerpen was te klein geworden, daarom openden we deze nieuwe locatie. Dit betekent een verdubbeling qua opleidingsruimte, zodat we nog meer studenten van dienst kunnen zijn. Om eveneens de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, kun je ook hier rekenen op moderne lokalen met de nieuwste didactische materialen. Er is bovendien een apart kappers- en visagielokaal met alle benodigdheden die deze beroepsgroepen vereisen en een volledig uitgerust cafetaria. Daarbij is de campus vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er is gratis parking voor de deur. Voor wie bekend is met onze vorige campus in Antwerpen; de nieuwe campus ligt op 100 meter afstand van deze locatie!

Opleidingsaanbod Campus Antwerpen

Onze studenten kunnen in Antwerpen genieten van een uitgebreid aanbod aan vakopleidingen, waaronder de opleiding massagetherapeut, nagelstyliste, visagiste, schoonheidsspecialiste, make-up artist en pedicure. Nieuw in Antwerpen is de Kappersopleiding; een snelle, maar volledige opleiding. Met het diploma van deze opleiding kun je als professionele kapper aan de slag in kapsalons in Nederland en België. Volg je liever een korte cursus of zoek je een interessante bijscholing als beauty of wellness professional, ook dan ben je bij Wellness Academie Antwerpen aan het juiste adres. Wat dacht je van een cursus cupping, een cursus wimperextensions, een cursus gelish of een cursus keratine haarbehandeling? Dit zijn nog maar enkele voorbeelden. We nodigen je hier uit om het volledige Opleidingsaanbod in Antwerpen te bekijken! Houd de website in de gaten, want het aanbod zal de komende maanden aanzienlijk toenemen.

Nieuw in Antwerpen: microblading en wimperlifting

Ook op de campus in Antwerpen bieden we regelmatig nieuwe cursussen aan die inspelen op de actuele trends binnen de beauty en wellness branche. Als beauty professional kun je niet gemist hebben, dat er momenteel sterk wordt gefocust op wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Stel daarom je klanten niet teleur en school je bij op dit vlak. Wellness Academie biedt je de mogelijkheid om nu ook de Cursus Microblading in Antwerpen te volgen. Je leert om met de hairstroke techniek natuurlijke pigmenten in de huid te brengen om een ‘volle wenkbrauw look’ te creëren. In de Cursus Wimperlifting leer je om met siliconen pads de natuurlijke wimpers te liften; een mooi alternatief voor wimperextensions!

Campus Antwerpen blijft groeien!

Heb je de opening en de info-avond van de Wellness Academie in Antwerpen gemist? Zet dan alvast de volgende info-avond in Antwerpen in je agenda. Deze wordt gehouden op 16 november 2017 van 19:00 tot 21:00. Kun je niet wachten? En wil je graag meteen meer informatie over de opleidingen of cursussen in Antwerpen, neem dan gerust contact met ons op:

Boomsesteenweg 135
2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel: 011-872 703
Email: info@wellnessacademie.com

(Niet openbaar toegankelijk. Enkel tijdens infoavonden of op afspraak.)

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie