Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

2 nieuwe cursussen: 3D wimper- en wenkbrauwextensions!

27 september 2016
2 nieuwe cursussen: 3D wimper- en wenkbrauwextensions!

Wat is de perfecte oogopslag? Verleidelijk, doordringend, een tikkeltje sexy en met een vleugje glamour? Dat klinkt veelgevraagd, maar dat is het niet! Met mooie oogmake-up kom je al een heel eind, maar met professionele wimperextensions 3D kom je nog verder. Je bent er echter nog niet, want ook de wenkbrauwen verdienen vandaag de dag extra aandacht. Wenkbrauwextensions mogen daarom niet ontbreken. Na het volgen van onze nieuwe cursus wimperextensions 3D en de cursus 3D wenkbrauwextensions creëer je bij iedereen de perfecte oogopslag!

Wat zijn de nieuwste beauty trends?

De nieuwste beauty trends blijven door Wellness Academie niet onopgemerkt. Samen met ons team van professionele vakdocenten, die midden in de praktijk staan, volgen we de ontwikkelingen op de voet. De ogen waren altijd al de blikvangers van het gezicht. De afgelopen jaren konden we niet heen om trends als creatieve smokey eye make-up concepten, maar ook professionele wimperextensions raakten in opkomst. Er doken al snel nieuwe technieken op, zoals wimperextensions 3D en de Russian Volume techniek. Maar daar bleef het niet bij. Terwijl voorheen de aandacht vooral werd getrokken door de wimpers, wonnen ook de wenkbrauwen aan aandacht. Mooi gevormde, volle wenkbrauwen zijn het ideaal. Wenkbrauwextensions konden dan ook niet uitblijven!

Uitbreiding cursusaanbod Wellness Academie

Het is daarom tijd voor Wellness Academie om haar cursusaanbod op deze nieuwe ontwikkelingen af te stemmen. We trokken de beste docente aan en stelden twee bijzondere nieuwe cursussen samen; de cursus wimperextensions 3D en de cursus 3D wenkbrauwextensions! Het zijn ideale bijscholingen voor professionele schoonheidsspecialisten en visagisten die hun werk naar een hoger niveau willen tillen. Met deze cursussen kun je je klanten verrassen, nog beter van dienst zijn en nieuwe klanten aanspreken. Kortom; twee niet te missen bijscholingen waarmee je je nog beter kunt profileren als beauty professional. Beide cursussen zijn vanaf het voorjaar van 2017 te volgen aan onze campussen in Hasselt en Amsterdam!

Cursus wimperextensions 3D / Russian Volume

Deze cursus is bedoeld voor beauty professionals die al voldoende ervaring hebben opgebouwd met het plaatsen van wimperextensions via de wimper-voor-wimper methode, die je kunt leren in onze Cursus Wimperextensions. De nieuwe cursus is een vervolg hierop. Je leert in deze cursus een nog verfijndere techniek, waarmee je nog vollere wimpers kunt creëren met lichtere en dunnere wimperextensions. In plaats van dat je per natuurlijke wimper 1 extension plaatst, ga je wel 3 extensions plaatsen. Met de Russian Volume techniek leer je om tot wel 6 wimperextensions per wimper te plaatsen. Het resultaat zijn supervolle wimpers met een glamourachtige uitstraling, maar die er toch natuurlijk blijven uitzien! We verwelkomen je graag bij onze nieuwe Cursus Wimperextensions 3D / Russian Volume in Hasselt of Amsterdam.

Cursus 3D wenkbrauwextensions

Wimperextensions zijn ondertussen een veelgevraagde behandeling. Wenkbrauwextensions zijn minder bekend, maar het zal niet lang meer duren voordat ook deze beauty behandeling niet meer weg te denken is uit het schoonheidssalon. Het principe van de wenkbrauwextensions is vergelijkbaar met het aanbrengen van wimperextensions. Je leert in onze nieuwe cursus 3D wenkbrauwextensions hoe je wenkbrauwextensions bevestigt op de natuurlijke wenkbrauwhaartjes én op de huid voor het geval er te weinig haartjes zijn. Daarbij leer je om aandacht te hebben voor de perfecte wenkbrauwvorm en -kleur, afgestemd op het individu. Zorg dat je klaar bent om op deze trend in te springen door je in te schrijven voor onze nieuwe Cursus 3D Wenkbrauwextensions in Hasselt of Amsterdam!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie