• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Opleidingskalender voor najaar 2017 is bekend!

20 maart 2017
Opleidingskalender voor najaar 2017 is bekend!

Welke wellness of beauty opleiding wilde jij altijd al volgen? Of denk je eraan om een bijscholing of specialisatie te volgen? Waar wacht je nog op? Het opleidingsaanbod van Wellness Academie voor het najaar van 2017 is bekend. Daarnaast heeft Wellness Academie ook enkele leuke nieuwtjes! Check of jouw opleiding erbij zit. De inschrijvingen zijn beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Opleiding kapper nu ook in Amsterdam en Antwerpen

Vanwege het grote succes van onze kappersopleiding in Hasselt, is het nu ook mogelijk om deze opleiding in Antwerpen en Amsterdam te volgen. Het is een no-nonsense opleiding. Dit betekent dat je binnen enkele maanden de theorie meester bent en alle praktische basisvaardigheden leert voor het creëren van dames- en herenkapsels. De opleiding duurt niet langer of korter dan nodig. Je wilt immers zo snel mogelijk, maar wel goed voorbereid in de beroepspraktijk aan de slag gaan. De opleidingskosten zijn betaalbaar. Bovendien zijn alle materialen gratis voorhanden, je betaalt alleen een kleine bijdrage voor verbruikskosten. Hier vind je meer info over de Kappersopleiding.

Opleidingsaanbod van Wellness Academie: opleiding Brow Expert

Onze ‘antenne’ is altijd alert op nieuwe ontwikkelingen binnen de beauty en wellness branche. We zien dat er binnen de schoonheidswereld steeds meer nadruk ligt op semi-permanente make-up behandelingen voor wenkbrauwen. Word jij een van de eerste schoonheidsspecialisten of visagisten van Nederland en België die zich een gecertificeerde brow expert mag noemen? Ontdek dan gauw onze nieuwe Opleiding Brow Expert. Het gaat om een flexibele modulaire opleiding. Volg de afzonderlijke modules naar gelang jouw agenda en in je eigen tempo. Je leert in deze modules de volgende innovatieve behandelwijzen:

Opleidingsaanbod van Wellness Academie: nieuwe trends

Nieuwe trends betekenen altijd nieuwe opleidingen in het opleidingsaanbod van Wellness Academie! De wellness en beauty branche is een branche die bij uitstek onderhevig is aan trends die elkaar in een rap tempo opvolgen. Stil blijven staan, betekent klanten mislopen. Zorg daarom dat je je regelmatig bijschoolt. Dit jaar organiseert Wellness Academie de volgende nieuwe cursussen:

 • Acne specialisatie (Hasselt & Amsterdam)
  Een ideale bijscholing voor wie zich wil profileren als expert in het behandelen van acne. Acne is een veelvoorkomend probleem met een grote impact op het leven van mensen. Na het volgen van deze cursus kun je mensen helpen om de huid te kalmeren, zodat men minder last heeft van dit probleem. Schrijf je hier in voor de Cursus Acne Specialisatie.
 • Microblading (Hasselt & Amsterdam)
  Microblading is dé sensatie binnen beautyland. Het is een behandeling waar ineens grote vraag naar is. Daarom is het misschien een goed idee om het ook in jouw aanbod op te nemen. Microblading is een semi-permanente wenkbrauwmake-up, waarbij je met een manuele pen met naaldjes natuurlijk pigment aanbrengt om natuurlijke wenkbrauwhaartjes te imiteren. Bekijk hier de Cursus Microblading.
 • Wimperlifting (Hasselt & Amsterdam)
  Wimperlifting is de gulden middenweg tussen het aan de slag gaan met mascara en wimperkruller en het plaatsen van wimperextensions. Je leert om met siliconen pads de natuurlijke wimpers te liften om de wimpers de perfecte krul en meer volume te geven. Het biedt een langdurig resultaat. Leer hier meer over de Cursus Wimperlifting.

Welke nieuwe opleidingen in het opleidingsaanbod van Wellness Academie spreken jou aan? We heten je graag welkom op een van onze campussen in België en Nederland. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen. Of bezoek een van onze opendagen of info-avonden!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie