* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Opleidingskalender zomer / najaar 2021 staat online!

15 april 2021
Opleidingskalender zomer / najaar 2021 staat online!

Kijk je mee vooruit? Vanaf vandaag staat de Opleidingskalender zomer/najaar 2021 online! Wil je graag een nieuwe beauty opleiding volgen? Neem dan gauw een kijkje! Welke cursus huidverzorging of huidverbetering staat altijd nog op je verlanglijstje? Kijk gauw wanneer jouw favoriete cursus start? Ben je geïnteresseerd in haarverzorging? Of wil je je verder verdiepen in massage en wellness therapieën? Ook dan hebben we leuke verrassingen. Ook voor liefhebbers van nagelstyling en pedicure staan er volop nieuwe cursusdata op de kalender!

Nieuwe opleidingskalender zomer/najaar 2021

Wie heeft er vandaag de dag niet iets leuks nodig om naar uit te kijken?! Daarvoor ben je als beauty en wellness liefhebber bij Wellness Academie aan het juiste adres. Vanaf vandaag kun je een kijkje nemen in onze nieuwe opleidingskalender zomer/najaar 2021. Je treft er een uitgebalanceerd aanbod aan van interessante opleidingen, cursussen, masterclasses en bijscholingen binnen de beauty en wellness branche. Let op; wil je zeker zijn van een plek, schrijf je dan op tijd in. De inschrijvingen zijn namelijk beperkt, zodat onze topdocenten tijdens de lessen elke cursist de aandacht kunnen geven die hij/zij verdient! Neem hier gauw een kijkje in onze vernieuwde Opleidingskalender zomer/najaar 2021!

Heb jij al plannen voor de zomer?

Wellness Academie begint de zomer goed met het aanbieden van een Cursus Ontspanningsmassage, een Cursus Cupping en een Cursus Ayurvedische Massage. Doe je mee? Voetreflexologen kunnen zich deze zomer bijscholen met een Cursus Voetreflexologie voor gevorderden. Deze module vormt een onderdeel van onze complete Opleiding Voetreflexologie! Beauty liefhebbers zal het niet ontgaan zijn dat mooi verzorgde wenkbrauwen een blijvende trend zijn. Blijf bij de tijd en school je bij via onze Cursus 3D wenkbrauwextensions of volg een Ombre Brows Masterclass. Houd je van prachtige wimpers? Dan zijn de volgende zomercursussen vast iets voor jou: de Cursus Wimperextensions en de Cursus Wimperlifting. Dit is echter nog maar een kleine greep uit het complete aanbod aan zomercursussen!

Wat dacht je van een Summerschool Opleiding Schoonheidsspecialiste?!

Elke zomer kun je bij Wellness Academie terecht voor summerschool opleidingen. Grijp je vakantie aan om binnen korte tijd een volledige opleiding te volgen, bijvoorbeeld de Opleiding Schoonheidsspecialiste. Deze summerschool opleiding bestaat uit 18 lesdagen, met meerdere lesdagen per week van 10:00 tot 16:00. Zo heb je binnen korte tijd je diploma schoonheidsspecialist(e) op zak. Ideaal voor als je, door het jaar heen, hier geen tijd voor hebt. Je kunt de Summerschool Opleiding Schoonheidsspecialist(e) volgen in Hasselt (BE), Amsterdam, Eindhoven-Stratum en Rotterdam.

Nieuwe leslocatie vanaf september 2021: Den Haag!

Ja hoor, de 10de leslocatie van de Wellness Academie is nu een feit! Wij gaan vanaf september ook starten met onze opleidingen in Den Haag. Bekijk hier het opleidingsprogramma van Den Haag.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie