* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Perfecte wimperbehandelingen voor de feestdagen!

22 november 2021 | Schoonheidszorg
Perfecte wimperbehandelingen voor de feestdagen!

Met welke beauty behandelingen ga jij de agenda van je beauty salon vullen voor de feestdagen? Iedereen wil er in deze tijd van het jaar extra feestelijk en chique uitzien. Als je de laatste trends binnen de branche hebt gevolgd, dan weet je dat wimperbehandelingen razend populair zijn. Niet vreemd, want mooie wimpers ondersteunen het statement van ‘de ogen zijn de spiegel van de ziel.’ Daarom zetten we hier de perfecte wimperbehandelingen voor de feestdagen in de kijker. Ben je al vaardig in deze beauty behandelingen? Is het antwoord ‘nee’? Maak er dan gauw werk van en schrijf je nu in voor een van onze cursussen!

Veel goede redenen voor wimperextensions

De decembermaand is voor veel mensen een drukke maand. Natuurlijk moeten de feestdagen voorbereid worden, maar het einde van het jaar betekent voor veel mensen ook veel andere bijeenkomsten. Voor het einde van het jaar moeten projecten op het werk afgerond worden, er worden in deze periode ook vaak bedrijfsfeestjes georganiseerd en andere activiteiten. Dat betekent nog minder tijd. Door je klanten te verwennen met prachtige wimperextensions, als een van de perfecte wimperbehandelingen voor de feestdagen, zien ze er niet alleen stralend uit, maar help je ze ook met tijd besparen. Zo hoeven ze niet elke ochtend tijd te verliezen met mascara en wimperkrullers. Kortom, een win-winsituatie. School je daarom vlot bij door onze Cursus Wimperextensions te volgen en laat zien dat je het leven van je klanten een stuk gemakkelijker kunt maken!

Een van de perfecte wimperbehandelingen is de lash lift!

'Ik houd van ‘naturel’! Dan is een lash lift perfect! Een van de perfecte wimperbehandelingen voor de feestdagen is wimperlifting (lash lift). Dit is de ideale behandeling voor mensen die wel mooie wimpers willen, maar het idee van wimperextensions niet zien zitten. Een lash lift is typisch zo’n behandeling, waarmee je de natuurlijke schoonheid van je klant kunt accentueren. Heeft iemand bijvoorbeeld mooie wimpers van zichzelf, dan kun je deze opmaken en in de krul zetten met mascara. Dat biedt echter geen langdurige oplossing en ook de kans op uitloop of het beschadigen van de wimpers ligt op de loer. Een lash lift biedt voor al deze problemen de perfecte oplossing. Je leert in onze Cursus Lash Lift hoe je met speciale lotions de wimperhaartjes in model brengt, zodat ze tot wel 6 weken prachtig blijven zitten!

Wimpers verven voor de feestdagen, een goed idee?

In onze cursus wimperlifting leer je ook om wimpers te verven. Heeft je klant lange mooie wimpers, maar zijn ze erg licht? Dan vallen ze niet zo op. Door de wimpers donkerder te verven, bereik je toch een onweerstaanbare oogopslag. Wil je tijdens de feestdagen de wimpers extra volume geven, dan kun je alsnog mascara aanbrengen. Vaak krijgen we de vraag of wimperverf slecht is. Het antwoord op deze vraag is ‘nee’. Om het uitdrogen van de haartjes te voorkomen, kun je eventueel wel een wimperserum gebruiken. In de cursus wimperlifting werken we met de beste producten. Je docente zal je hierover uitgebreid informeren. Wil je meteen meer leren? Dan kun je ook direct beginnen door je aan te melden voor onze Online Training Wimperlifting, met begeleiding en handige instructievideo’s.

Mag het nog wat meer zijn? Ontdek dan onze Cursus Russian Volume

In dit rijtje met perfecte wimperbehandelingen voor de feestdagen mag 'Russian Volume' niet ontbreken. Voor een super verleidelijke blik, kun je als schoonheidsspecialiste namelijk ook 3D wimperextensions leren zetten. Deze wimperextensions zijn ook wel bekend onder de naam ‘Russian Volume’. Bij de ‘gewone’ wimperextensions wordt er steeds 1 afzonderlijke wimperextension op een natuurlijk wimperhaartje aangebracht. Bij de Russian volume techniek worden er echter per wimperhaartje tot wel 6 wimperextensions aangebracht, zonder dat het zwaar of oncomfortabel aanvoelt. Je kunt hiermee bijvoorbeeld de verleidelijke ‘feather look’ creëren. Een ideale look voor een glamoureus kerstfeest of een spetterende jaarwisseling. Wil je meer weten over deze speciale wimperbehandeling? Volg dan onze Cursus 3D Wimperextensions (Russian Volume).

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie