Actie: online cursussen -10% - Onze last minutes al gezien? Schoonheidsspecialiste in Hasselt en Utrecht in juli starten aan -15% (meer info)
Actie: online cursussen -10% - Onze last minutes al gezien? Schoonheidsspecialiste in Hasselt en Utrecht in juli starten aan -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Slimme spiegel die helpt bij afslanken

19 april 2016
Slimme spiegel die helpt bij afslanken

Voor wie mooi in vorm wil komen zijn de spiegel en de weegschaal belangrijke compagnons. Soms lijkt een spiegel ons echter te bedriegen. Wie heeft het nog nooit meegemaakt: je staat in een pashokje van een winkel en de nieuwe kleding lijkt je perfect te passen. Eenmaal thuis valt het afslankende effect toch tegen; Heeft de spiegel in het pashokje je bedrogen? Binnenkort komt er een slimme spiegel op de markt die je de naakte waarheid vertelt!

Meer dan een reflectie

Wanneer je voor de spiegel staat, dan geeft de spiegel een reflectie van de buitenkant van je lichaam. De nieuwe slimme spiegel waar we het over hebben weerspiegelt niet alleen je buitenkant, maar ook je binnenkant. Deze spiegel heet de Naked 3D Fitness Tracker en scant met Intel RealSense dieptesensoren je hele lichaam, terwijl je op een weegschaal staat die ronddraait. Deze weegschaal stuurt vervolgens alle gegevens via Bluetooth door naar de bijbehorende app. Op deze manier kun je steeds alle veranderingen in je lichaam volgen, zoals omvang, spiermassa en vetpercentage. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een afslankprogramma niet alleen zien hoe je buitenkant verandert, maar krijg je veel meer waardevolle informatie over het verloop. 

Slimme spiegel met uitgebreide functies

Een van de bijzondere functies van deze slimme spiegel is de time-lapse functie die je gedurende de tijd alle veranderingen van je lichaam laat zien. De spiegel is uitgebreid getest op echte mensen en ook zwangere vrouwen hebben als testpersoon dienstgedaan, om zo te laten zien hoe door de zwangerschap met het verstrijken van de tijd hun lichaam veranderde. De slimme spiegel ziet er verder gewoon uit als een ‘normale’ spiegel, dus zonder knoppen. Er is wel een laserpointer in de spiegel die aanwijst waar je de weegschaal neer moet zetten. Verder licht er een cirkel in de spiegel op wanneer de scan bezig is. De bijbehorende app zal zowel voor iOS als Android beschikbaar zijn. Bekijk hier de video over dit nieuwe apparaat:

Past de Naked 3D Fitness Tracker in jouw praktijk?

De Naked 3D Fitness Tracker is vanaf maart 2017 beschikbaar, maar er kunnen wel al pre-orders gedaan worden. Het is geen goedkope spiegel, want je moet er 499 dollar voor neertellen. Het zal mogelijk voor veel mensen een mooie stok achter de deur zijn bij een afslankprogramma. Misschien een goede investering voor in een massagepraktijk of schoonheidssalon waarin afslankende behandelingen worden aangeboden, zoals afslankingsmassages en lichaamspakkingen. Of juist voor in een massagepraktijk waarin je je richt op zwangerschapsmassages. Je kan je klanten hiermee een bijzondere extra dienst bewijzen, door zwangere vrouwen te laten zien hoe hun lichaam verandert in deze bijzondere periode in hun leven.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie