Opleiding Schoonheidsspecialiste aan -15%! (meer info)
Opleiding Schoonheidsspecialiste aan -15%! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Summerschool schoonheidsverzorging, iets voor jou?

6 juni 2022
Summerschool schoonheidsverzorging, iets voor jou?

Heb jij al plannen voor de zomer? De een gaat relaxed op vakantie, maar de ander grijpt deze tijd van het jaar juist aan om een nieuw vak te leren. Wil jij je carrière deze zomer een twist geven? Droom je er al een hele tijd over om schoonheidsspecialist te worden? Dan is onze Summerschool Schoonheidsverzorging echt iets voor jou. In plaats van dat je over meerdere maanden verspreid de lessen volgt, doorloop je binnen enkele weken het volledige lesprogramma en behaal je supersnel je diploma schoonheidsspecialist! Lees hier gauw meer!

Veel goede redenen om schoonheidsspecialist te worden!

Heb je een passie voor beauty? En vind je een mooie, stralende huid belangrijk? Dan leer je tijdens onze Summerschool Schoonheidsverzorging alles over hoe je iedereen kunt helpen met het in topconditie houden van hun huid. Maar dat niet alleen; het beroep van schoonheidsspecialiste behelst nog veel meer. Denk ook aan behandelingen als: harsen, epileren, make-up, manicure, pedicure en massage. Ook deze behandelingen leer je deze zomer uitvoeren als een professional. Schoonheidsspecialist is een veelzijdig beroep. Elke klant is anders en heeft andere wensen, daarom wordt jouw job nooit eentonig!

Een zeer complete opleiding schoonheidsspecialist

Onze Summerschool Schoonheidsverzorging is een volwaardige opleiding tot schoonheidsspecialist. Je leert alle fijne kneepjes van het vak, maar daarnaast ga je ook de vakgerelateerde anatomie bestuderen. Daarbij leer je alles over een correcte omgang met je klanten, het afnemen van een grondige anamnese, behandelplannen opstellen en je gaat je verdiepen in beauty producten. Je docent zal je tevens wegwijs maken in salonbeheer. Veel mensen, die kiezen voor dit vak, willen namelijk hun eigen salon beginnen. Maar ook als je in loondienst gaat werken, is het belangrijk dat je bekend bent met het reilen en zeilen in een schoonheidssalon. Verder zijn veiligheid en hygiëne thema’s die steeds terugkomen.

Wist je dat je bij Wellness Academie naast een Opleiding Schoonheidsspecialist ook vele korte beauty cursussen en bijscholingen kunt volgen? Bekijk hier eens onze Cursus Gelaatsverzorging!

Voordelen van onze Summerschool Schoonheidsverzorging

Heb je geen zin in een langdurig opleidingstraject, maar wil je daarentegen zo snel mogelijk je droom najagen? Dan is onze Summerschool Schoonheidsverzorging een aanrader. Binnen enkele opeenvolgende weken word je alle lesstof meester en kun je examen afleggen. Wil je snel verandering brengen in je loopbaan of eindelijk die papieren binnenhalen om je te profileren als professionele schoonheidsspecialist? Dan is dit je kans! Nog meer voordelen van onze Summerschool zijn: de gelimiteerde lesgroepen, het overzichtelijke lesmateriaal, onze moderne opleidingslocaties en het feit dat je gratis gebruik mag maken van alle materialen en schoonheidsproducten. Bovendien kun je rekenen op de begeleiding van een topdocent!

Waar wacht je nog op?

De zomervakantie staat voor de deur, dus het is tijd om je in te schrijven voor onze Summerschool Schoonheidsverzorging! Zoals we hierboven al benadrukten, zijn de lesgroepen beperkt. We willen namelijk elke cursist de aandacht en persoonlijke begeleiding geven, die hij/zij verdient. Dit betekent wel dat je je op tijd moet inschrijven, zodat je verzekerd bent van een plek! We hopen jou deze zomer te mogen verwelkomen bij Wellness Academie!

Tip: wil je liever na de zomer starten? Dat kan natuurlijk ook. Om een nog betere indruk te krijgen van ons opleidingsinstituut kun je een van de infoavonden of onze opendag bezoeken. Ga naar de homepage van Wellness Academie voor alle data!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie