Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Tip: onze Cursus Hot Stone Massage in Nijmegen

5 juli 2022 | Massage & Therapieën
Tip: onze Cursus Hot Stone Massage in Nijmegen

Wil je steengoede massages leren geven? Dat doe je door onze Cursus Hot Stone Massage in Nijmegen te volgen! Ook op deze locatie staan onze topdocenten voor je klaar om je met passie de fijne kneepjes van deze massagebehandeling te leren. Mensen voelen zich al eeuwenlang aangetrokken tot stenen en de kracht die hiervan uitgaat. Ontdek hier hoe je met basaltstenen je massages kunt verrijken en schrijf je in voor de Cursus Hot Stone Massage in Nijmegen!

Een warme en weldadige toevoeging!

Wie houdt er niet van een ontspannende massage? Met de klassieke massagetechnieken die je leert in onze Cursus Ontspanningsmassage kun je anderen al echt in de watten leggen. Je kunt soms toch het gevoel hebben dat een klant net iets extra's nodig heeft, bijvoorbeeld omdat die spier net iets te vast zit of omdat men een steuntje in de rug nodig heeft om echt goed spanningen los te laten. In die situaties kunnen warme stenen uitkomst bieden. De warmte die de stenen overbrengen tot diep in het lichaam, maken de behandeling extra ontspannend voor het hele lichaam. De hot stone massage mag dus eigenlijk niet ontbreken in het aanbod van je massagepraktijk!

Een massage met veel voordelen

Hierboven benadrukten we al, dat je met hot stone massages extra diep in het lichaam kunt inwerken, vanwege de weldadige warmte van de stenen en de lichte druk die ze uitoefenen op het lichaam. De bloedsomloop en stofwisseling worden daarbij bevorderd. Sommige klanten vinden het soms lastig om vanuit het drukke leven op jouw massagetafel zich echt over te geven aan de massage. De warme stenen kunnen je daarbij helpen. Een ander voordeel van het volgen van onze Cursus Hot Stone Massage in Nijmegen is dat je nu gebruik kunt maken van de stenen als ‘massage tools’. Hierdoor is de behandeling voor jou als massagetherapeut minder belastend.

Het programma van de Cursus Hot Stone Massage in Nijmegen

Onze Cursus Hot Stone Massage in Nijmegen is een 1-daagse cursus van 10:00 tot 18:00. Binnen één dag ben je een waardevolle massage rijker. Hoewel het een massagevorm is, die gemakkelijk aan te leren is, is het wel belangrijk om eerst een cursus te volgen. Je leert om de juiste stenen te kiezen en vooral ook om ze correct op te warmen. Er worden diverse verwarmingsmogelijkheden en -apparaten besproken. Uiteraard is er in deze cursus voldoende ruimte om uitgebreid de massagetechnieken te oefenen en te leren werken met de stenen. Aan het einde van de cursus ben je in staat om een volledige hot stone massage uit te voeren. Laat de boekingen voor jouw nieuwe hot stone massages maar binnenstromen!

Wist je al dat …?

… de hot stone massage een zalige verwennerij is, maar dat je de stenen in bepaalde situaties ook juist koud kunt gebruiken? Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor het verminderen van zwellingen en ontstekingen. Vergelijk de werking maar met koude kompressen bij sportblessures. Ook als het bijvoorbeeld te warm is in de zomer om met verwarmde stenen te werken, dan kun je de stenen koud gebruiken. Er bestaan speciale koude steenmassages, vooral een steensoort als marmer is daarvoor heel geschikt. In onze cursus hot stone massage in Nijmegen zullen we ons echter bovenal richten op de ‘hot’ stone massage.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie