• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Behandelingen ter ondersteuning bij afslanken?

28 juni 2016
Behandelingen ter ondersteuning bij afslanken?

Het is soms lastig kiezen tussen al die speciale dieetdrankjes, lightproducten en afslankprogramma’s. Want wat werkt nou eigenlijk echt om af te slanken? En vooral ook: hoe kun je gezond afvallen? We weten allemaal dat crash diëten vaak maar tijdelijk resultaat bieden en ook nog eens ongezond kunnen zijn. Ontdek hier 3 tips voor ondersteuning bij afslanken die mensen helpen om een gezonde levensstijl te vinden en waarmee je lichaam en geest in balans kunt brengen.

Tip 1: ondersteuning bij afslanken met Sveltessa

Je klanten totale ontspanning laten ervaren en ze tegelijkertijd helpen met afvallen? Dat kan met de unieke Sveltessa massagetechniek. Deze afslankmassage is ontwikkeld door de Wellness Academie en is erop gericht om overtollig vocht en toxines uit het lichaam af te voeren. Het resultaat na verschillende sessies is niet dat je vele kilo’s kwijtraakt (dit kan een bijkomstigheid zijn), maar wel omvangverlies. Gemiddeld hebben mensen na circa 18 tot 20 sessies zo’n 12,5 cm omvangverlies. De stevige massagetechnieken, die worden afgewisseld met het toepassen van vacuüm cups, verbeteren de conditie van de huid en hebben bovendien een verkwikkende werking. We leren je graag alle achtergronden en technieken in onze Cursus Sveltessa Afslankingsmassage.

Tip 2: verwen en verstevig de huid met een lichaamspakking

De techniek van lichaamspakkingen kent een eeuwenoude traditie. Zoals Cleopatra klei uit de Nijl gebruikte om haar huid te verstevigen, bieden steeds meer hedendaagse wellness centra het aan als ontspannende behandeling. Van hot chocolate- en honingpakkingen tot dode zee modderpakkingen; lichaamspakkingen zijn terug van weggeweest! En dat is niet voor niets. Behalve dat het een heerlijk rustgevende behandeling is die de huid helpt om afvalstoffen af te voeren, voedt en verstevigt het de huid. Hierdoor is het een goede ondersteunende behandeling is bij afslanken. Meer weten? Dan vind je hier meer informatie over onze Cursus Lichaamspakkingen.

Tip 3: volg een cursus Chinese voedingsleer

Niet alleen de oude Egyptenaren hielden er bijzonder werkzame wellness technieken op na. De Wellness Academie laat zich ook graag inspireren door de eeuwenoude Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). In de Cursus Chinese Voedingsleer, waarin de energetische werking van voeding centraal staat, leer je hoe je mensen kunt helpen een evenwichtig en gezond voedingspatroon te vinden. Door inzicht te krijgen in de manier waarop de energetische waarde van voeding omgezet kan worden in lichaamseigen energie, heb je de kennis in huis om mensen te helpen om hun lichaam in balans te brengen. Hoewel een gezond en vitaal gevoel centraal staat, kan gewichtsverlies een bijkomend voordeel zijn!

Bekijk hier ons volledig aanbod aan Wellness - en Massagecurussen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie