Uitbreiding opleidingsaanbod in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen & Gent!

28 maart 2017 | Algemeen Alle blogposts

Interesse in een opleiding of cursus van Wellness Academie? Dan hebben we goed nieuws; ons opleidingsaanbod op onze campussen in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Gent is uitgebreid. Wie weet wordt jouw cursus nu wel dichter bij huis gegeven? Bekijk de vernieuwde opleidingskalender van deze campussen en schrijf je op tijd in, zodat je verzekerd bent van een plaats. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op een van onze campussen!

Uitgebreid cursusaanbod in Amsterdam!

Woon je in Amsterdam en omstreken en heb je interesse in cursussen op het gebied van massages en therapieën? Dan ben hier nu ook aan het juiste adres voor het volgen van de cursus sveltessa afslankingsmassage, waarmee je mensen kunt helpen om in omvang te verminderen en de conditie van hun huid te verbeteren. Wil je betere hulp kunnen bieden aan mensen met fibromyalgie in je massagepraktijk, volg dan de cursus fibromyssage in Amsterdam.

Daarnaast wordt het opleidingsaanbod in Amsterdam ook uitgebreid met de cursussen tui-na therapie, aromatherapie, lomi lomi samudra massage, Chinese voedingsleer en spiertesten. Schoonheidsspecialisten kunnen zich in Amsterdam in de toekomst gaan specialiseren in huidverbetering met onze nieuwe cursus huidverbetering en liefhebbers van haartooi kunnen een cursus hairextensions of een cursus keratine haarbehandeling in Amsterdam gaan volgen!

Bekijk hier het volledig opleidingsaanbod in Amsterdam!

Volg een cursus hairstyling in Rotterdam

Wil je alle trucs leren om elk kapsel perfect in model te krijgen met professionele hairstyling technieken? Dan kun je daarvoor nu ook terecht op onze campus in Rotterdam. We breiden hier ons opleidingsaanbod uit met de cursus hairstyling. Je leert allerlei brushing technieken en stijl- en krultangtechnieken. Verder leer je om een goed oog te ontwikkelen voor gelaatsvormen, zodat je hier het kapsel perfect op af kunt stemmen. Je gaat eveneens in de weer met het oefenen van opsteekkapsels, de klassieke chignon en een creatieve variatie op de hanenkam.

Bekijk hier het volledig opleidingsaanbod in Rotterdam!

Antwerpen: cursus threading en cursus cupping

Threading is een verfijnde ontharingstechniek die afkomstig is uit de Arabische wereld, maar waar ondertussen ook bij ons veel vraag naar is. Het is een ideale methode voor het epileren van de wenkbrauwen en voor het verwijderen van overtollige haartjes in het gelaat. Vanwege de populariteit van onze cursus threading, bieden we deze cursus nu ook in Antwerpen aan. Interesse in massages en therapieën? En staat het volgen van een cursus cupping nog altijd op je ‘wish list’? Dan kun je deze cursus binnenkort ook in Antwerpen volgen. In deze cursus leer je om met vacuüm gezogen cups op het lichaam blokkades op te heffen en afval- en gifstoffen aan het lichaam te onttrekken.

Bekijk hier het volledig opleidingsaanbod in Antwerpen!

Nieuwe cursussen in Gent

Steeds meer mensen weten hun weg naar onze campus in Gent te vinden. Om onze studenten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we het opleidingsaanbod op deze locatie uitgebreid. Eén van onze gloednieuwe cursussen die je ook hier kunt volgen is de cursus microblading. Microblading is een innoverende semi-permanente make-up techniek voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Een echt ‘must’ als bijscholing voor iedere schoonheidsspecialiste, die met haar vak wil blijven meegroeien. Verder hebben we het opleidingsaanbod in Gent ook nog uitgebreid met de volgende cursussen: de cursus hairstyling, de cursus harsen en epileren en de cursus sportmassage.

Bekijk hier het volledig opleidingsaanbod in Gent!

Cursussen die je mogelijk interesseren

 • Sveltessa afslankingsmassage

  Sveltessa afslankingsmassage; stevige massagetechnieken en cuppingmassage voor een kledingmaatje minder en meer energie. Meer info

  • Hasselt
 • Aromatherapie

  Leer hoe je met aromatherapie met behulp van essentiële oliën diverse klachten kunt verlichten. Meer info

  • Hasselt
  • Antwerpen
  • Amsterdam
  • Rotterdam
 • Chinese voedingsleer

  Chinese voedingsleer focust op de energetische werking van voeding en het in balans brengen van het lichaam. Gewichtsverlies is bijkomstigheid. Meer info

  • Hasselt
  • Amsterdam
  • Eindhoven