• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Uitbreiding opleidingsaanbod Wellness Academie!

28 maart 2017
Uitbreiding opleidingsaanbod Wellness Academie!

Interesse in een opleiding of cursus van Wellness Academie? Dan hebben we goed nieuws; want er is een uitbreiding van het opleidingsaanbod in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Gent. Wie weet wordt jouw cursus nu wel dichter bij huis gegeven? Bekijk de vernieuwde opleidingskalender van deze campussen en schrijf je op tijd in, zodat je verzekerd bent van een plaats. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op een van onze campussen!

Uitbreiding opleidingsaansbod in Amsterdam!

Woon je in Amsterdam en omstreken en heb je interesse in cursussen op het gebied van massages en therapieën? Geniet dan ook hier van de uitbreiding van het opleidingsaanbod van Wellness Academie. Hier ben je nu ook aan het juiste adres voor het volgen van de cursus sveltessa afslankingsmassage, waarmee je mensen kunt helpen om in omvang te verminderen en de conditie van hun huid te verbeteren. Wil je betere hulp kunnen bieden aan mensen met fibromyalgie in je massagepraktijk, volg dan de cursus fibromyssage in Amsterdam. Daarnaast wordt het opleidingsaanbod in Amsterdam ook uitgebreid met de cursus tui-na therapie, de cursus aromatherapie, de cursus lomi lomi samudra massage en de cursus Chinese voedingsleer. Liefhebbers van haartooi kunnen een cursus hairextensions of een cursus keratine behandeling in Amsterdam gaan volgen!

Bekijk hier het volledig opleidingsaanbod in Amsterdam!

Uitbreiding opleidingsaanbod Rotterdam: cursus hairstyling

Wil je alle trucs leren om elk kapsel perfect in model te krijgen met professionele hairstyling technieken? Dan kun je daarvoor nu ook terecht op onze campus in Rotterdam. We breiden hier ons opleidingsaanbod uit met de cursus hairstyling. Je leert allerlei brushing technieken en stijl- en krultangtechnieken. Verder leer je om een goed oog te ontwikkelen voor gelaatsvormen, zodat je hier het kapsel perfect op af kunt stemmen. Je gaat eveneens in de weer met het oefenen van opsteekkapsels, de klassieke chignon en een creatieve variatie op de hanenkam.

Bekijk hier het volledig opleidingsaanbod in Rotterdam!

Antwerpen: cursus threading en cursus cupping

Threading is een verfijnde ontharingstechniek die afkomstig is uit de Arabische wereld, maar waar ondertussen ook bij ons veel vraag naar is. Het is een ideale methode voor het epileren van de wenkbrauwen en voor het verwijderen van overtollige haartjes in het gelaat. Vanwege de populariteit van onze cursus threading, bieden we deze cursus nu ook in Antwerpen aan. Interesse in massages en therapieën? En staat het volgen van een cursus cupping nog altijd op je ‘wish list’? Dan kun je deze cursus binnenkort ook in Antwerpen volgen. In deze cursus leer je om met vacuüm gezogen cups op het lichaam blokkades op te heffen en afval- en gifstoffen aan het lichaam te onttrekken.

Bekijk hier het volledig opleidingsaanbod in Antwerpen!

Uitbreiding opleidingsaansbod in Gent

Steeds meer mensen weten hun weg naar onze campus in Gent te vinden. Om onze studenten nog beter van dienst te kunnen zijn, geldt ook voor deze locatie een uitbreiding van het opleidingsaanbod. Eén van onze gloednieuwe cursussen die je ook hier kunt volgen is de cursus microblading. Microblading is een innoverende semi-permanente make-up techniek voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Een echt ‘must’ als bijscholing voor iedere schoonheidsspecialiste, die met haar vak wil blijven meegroeien. Verder hebben we het opleidingsaanbod in Gent ook nog uitgebreid met de volgende cursussen: de cursus hairstyling, de cursus harsen en epileren en de cursus sportmassage.

Bekijk hier het volledig opleidingsaanbod in Gent!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
Kom eens kennismakenVolgende
infoavonden

Wil je de Wellness Academie beter leren kennen? Dan ben je van harte welkom op onze infoavonden of opendagen.

Meer over onze infoavonden

  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie