Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Uitbreiding Wellness Academie Antwerpen!

16 juni 2017
Uitbreiding Wellness Academie Antwerpen!

We gaan verhuizen! We streven ernaar om onze studenten een zo optimaal mogelijke leeromgeving te bieden. Onze huidige locatie in Antwerpen is daarvoor te klein geworden. Daarom verhuizen we naar een nieuw pand. Je hoeft niet ver te zoeken, want het nieuwe pand ligt op maar 200 meter afstand van de huidige locatie! De nieuwe campus in Antwerpen is een stuk groter, waardoor we ook ons opleidingsaanbod in Antwerpen kunnen uitbreiden.

Ruime campus met moderne voorzieningen

De nieuwe campus van Wellness Academie is maar liefst twee keer zo groot als de huidige ruimte. Het pand biedt mooie en praktische leslokalen met volop modern comfort. In alle lokalen zijn de nieuwste didactische materialen voorhanden. Verder is er een apart kappers- en visagielokaal aanwezig. Er zal eveneens een cafetaria komen. En zoals je van Wellness Academie Antwerpen gewend bent, is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op wandelafstand.

Uitbreiding opleidingsaanbod Antwerpen

Een grotere campus, dat betekent ook ruimte voor het geven van meer cursussen en opleidingen. En dat is hard nodig, want op onze oude locatie kunnen we niet meer voldoen aan de grote vraag van onze studenten. Binnenkort is het daarom ook mogelijk om de volgende nieuwe beauty en wellness cursussen en opleidingen in Antwerpen te volgen:

Opleiding Kapper

Binnen korte tijd een volledige kappersopleiding volgen met diploma? Dat kan via onze no-nonense opleiding kapper. Je leert alles wat je nodig hebt om het vak van kapper op verantwoorde en professionele wijze uit te oefenen. In de opleiding leer je alle nodige theorie en ga je veel zelf aan de slag met het in de vingers krijgen van alle praktische vaardigheden. Dit alles onder de beste begeleiding van ervaren vakdocenten. Meer weten? Neem dan hier alvast een kijkje bij onze Kappersopleiding. 

Cursus Threading

Threading is een unieke oosterse manier van epileren met een draadje. Een mooie kunst om te zien, maar ook zeer effectief, zeker voor het verwijderen van kleine overtollige haartjes in het gelaat en het perfect in vorm brengen van de wenkbrauwen. Een Cursus Threading is een mooie bijscholing voor iedere schoonheidsspecialist of voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze bijzondere beauty behandeling! 

Cursus Sportmassage

Sportmassage dient als onderhoudsbeurt voor de spieren en kan ingezet worden voor het laten ontspannen en herstellen van de spieren of als preventieve behandeling voor het voorkomen van blessures. Niet alleen sporters, maar iedereen die veel lichamelijke inspanning levert kan hier baat bij hebben. Iets voor jou? Volg dan binnenkort onze Cursus Sportmassage in Antwerpen.

Cursus Cupping Massage

In deze bijzondere massagecursus leer je om vacuüm gezogen cups te gebruiken bij het masseren. Deze behandelvorm met zijn roots in de acupunctuur helpt om verstorende energieën uit het lichaam weg te leiden. Iedereen heeft er baat bij en zelfs topsporters, waaronder Michael Phelps, zoeken steeds vaker hun heil bij deze oude oosterse behandelwijze. Bekijk hier onze Cursus Cupping Massage.

Opening en infoavond Wellness Academie Antwerpen

Nieuwsgierig naar de nieuwe locatie van Wellness Academie in Antwerpen? Je bent van harte welkom tijdens de opening en infoavond op 13 september 2017 van 19:00 tot 21:00. Kom met eigen ogen bekijken wat Wellness Academie Antwerpen je te bieden heeft, bewonder de leslokalen en voorzieningen, maak een praatje met de medewerkers en maak kennis met de docenten van de opleidingen en cursussen die hier gegeven gaan worden. Tot dan!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie