Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Drie beauty kerstcadeau-tips voor onder de boom

17 december 2016 | Visagie
Drie beauty kerstcadeau-tips voor onder de boom

Als beauty professional zijn de verwachtingen ook dit jaar ongetwijfeld weer hooggespannen! Want met jouw kennis en expertise over cosmetica kom jij ongetwijfeld met de handigste, meest trendy en beste beauty kerstcadeau's op de proppen.. toch? Voor het geval je wel wat inspiratie kunt gebruiken, bespreken we hierbij drie verrassende beauty kerstcadeaus voor onder de boom.

1. Gezichtsmassage tool

Dit is een cadeau dat je voorzichtig zal moeten inkleden. Want hoewel een gezichtsmassage tool wonderen kan doen voor een rimpelige, doffe huid, wordt het je ongetwijfeld niet in dank afgenomen als je daar de nadruk op legt. Vertel dus vooral dat de gezichtsmassage tool zorgt voor een heerlijk ontspanning! En ok, dat het gelijk ook de afvoer van afvalstoffen en de aanmaak van extra collageen stimuleert. Je kunt gezichtsmassage tools in allerlei prijsklassen en gradaties krijgen. Een metalen roller heeft een vitaliserende werking en wordt door de meeste grote cosmeticamerken, waaronder de body shop, verkocht. Of je kunt gaan voor een roller gemaakt van honderd procent jade. Zoals we eerder bespraken, is dit hèt geheim voor de natural look!

2. Een Eyelash vezorgingspakket

Ook het geven van dit beauty kerstcadeau is geheel op eigen risico. Een Eyelash verzorgingspakket kan namelijk even wennen zijn voor die tante, buurvrouw of vriendin. Want wat is er mis met hun huidige oude vertrouwde mascara-merk dat ze al decennia bij dezelfde drogist kopen? Tegelijkertijd weten we zeker dat ze je eeuwig dankbaar zullen zijn. Want het door jou zorgvuldig samengestelde eyelash pakket zal hun oogopslag voorgoed doen veranderen! Wat sowieso niet mag ontbreken in het pakket is een conditioner (bijvoorbeeld de 'lashvoeding' van Sephora), een goede base en een borstel om eventuele mascaraklontjes te verwijderen. Wil je jouw cadeau nog specialer maken? Ga dan voor de allernieuwste trend op mascaragebied: de Curator Lash. Dit instrument bestaat uit een filterdun metalen staafje waarmee je mascara zorgvuldig kunt verspreiden over de wimpers. Benieuwd geworden? We bespraken de 'toverstok' eerder dit jaar in onze blog 'wordt mascara zonder borsteltje de nieuwste trend?'

3. Vernieuwende make-up removers

Lotions, olies, een facial wash op waterbasis; het geven van een reinigingsproduct kan altijd! Maar het kan tegelijkertijd lastig zijn om precies het juiste type product te selecteren zonder eerst een vakkundige huidanalyse te doen. Speel het dan ook op safe en ga voor een all-round product. Zoals de Jane Iredale Magic Mitt, een zachtroze handschoen dat is gemaakt van zachte microfibers en op elk huidtype kan worden gebruikt. Of kies voor de knalroze W7 It’s Magic Make Up Remover Cloth die wij eerder dit jaar bespraken. In beide gevallen heb je een lekker zacht en vernieuwend beauty kerstcadeau dat bovendien hartstikke praktisch is!

Wil jij ook altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends op beauty gebied en tegelijkertijd fungeren als vraagbaak voor alle beauty kwesties? Schrijf je in voor onze all round make up artist opleiding en leer het vak van de beste visagistes en hairstylisten!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie