Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Wellness Academie Rotterdam op nieuwe locatie!

18 januari 2016
Wellness Academie Rotterdam op nieuwe locatie!

Wellness Academie staat al meer dan 12 jaar synoniem voor kwalitatieve opleidingen in de wellness- & beautysector. In diverse vestigingen in België en Nederland staan we klaar voor onze studenten met de beste opleidingen en cursussen, zo ook in Rotterdam. Studeren bij Wellness Academie Rotterdam wordt binnenkort een nog mooiere ervaring. We verhuizen naar een hypermoderne campus aan de Marten Meesweg 8 (Ovvice)! Vanaf 1 maart 2016 gaan we hier van start!

Prettiger leren in een aangename omgeving

Innovatie en vooruitgang zijn doelen die we voortdurend nastreven. Alleen op deze manier kunnen we onze studenten op elk moment een zo optimale studie-ervaring bezorgen. Met onze nieuwe campus in Rotterdam kunnen we nog beter aan de wensen van onze studenten voldoen. Je leert prettiger in een aangename omgeving!

Hypermoderne lesruimtes en faciliteiten

In de nieuwe campus in Rotterdam krijg je les in een hypermoderne lesruimte met een moderne inrichting en frisse uitstraling. Maar dat niet alleen, want je treft hier ook overige aangename faciliteiten aan, zoals een cafetaria waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er ook loungehoekjes. Hier kun je ontspannen voor de les, in de pauzes of je kunt na afloop nog even napraten met medestudenten. Bekijk hier ons Opleidingsaanbod in Rotterdam.

Perfect bereikbaar

De campus van Wellness Academie Rotterdam is goed bereikbaar. Het gebouw ligt direct aan de Rijksweg A20 en is daarom gemakkelijk met de auto te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor het gebouw. Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem! Treinstation Rotterdam Alexander ligt op 100 meter afstand. Dit station heeft een regelmatige treinverbinding met Rotterdam CS, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Bovendien ligt ook het bekende Winkelcentrum Alexandrium op maar 200 meter afstand.

[gallery columns="5" link="file" ids="4863,4864,4865,4866,4867"]

Bezoek de infoavond Wellness Academie Rotterdam!

Waarom kom je niet met je eigen ogen de nieuwe campus van Wellness Academie Rotterdam bewonderen? Op 10 februari 2016 organiseren we een infoavond van 19:00 tot 21:00. Je bent van harte welkom. Laat je verrassen door de uitstraling en faciliteiten van onze nieuwe campus. Maak kennis met de wellness en beauty opleidingen die hier worden gegeven en maak een praatje met de docenten en medewerkers van Wellness Academie! We hopen je op deze avond te mogen verwelkomen!

Adres Wellness Academie Rotterdam

Wellness Academie Rotterdam
Marten Meesweg 8
3068 AV Rotterdam
Tel: 0800-0980980

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie