Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Zomervakantie? Tijd voor bijscholingen!

2 juli 2018 | Schoonheidszorg
Zomervakantie? Tijd voor bijscholingen!

Iedereen kijkt ernaar uit; de zomervakantie! Maar wanneer je lang vakantie hebt, kan het na een tijdje gaan vervelen. Zeker als vrienden en familie alweer aan het werk zijn. Of ben je misschien net van school af en weet je niet wat je wilt gaan doen? Ben je al een tijdje werkloos? Of wil je eens op een toegankelijke manier kennismaken met een nieuw vakgebied? Grijp dan deze zomervakantie aan om een leuke bijscholing te volgen. We doen je hier enkele aanbevelingen!

1. Houd je van make-up? Volg een basiscursus visagie!

Onze Cursus Visagie basis is voor iedereen toegankelijk. Je leert stap voor stap de basis make-up technieken toepassen binnen een kleine groep make-up liefhebbers. Het is een gezellige cursus, maar waarin je binnen korte tijd veel leert. Je krijgt les van een topdocente, die haar sporen binnen de professionele visagiewereld al heeft verdiend. Haar verhalen over haar werk als professionele visagiste zullen je nog meer inspireren. Na deze cursus kan je zelf je eerste passen binnen de professionele visagiewereld zetten. Smaakt dat naar meer, dan biedt Wellness Academie vele cursussen en opleidingen aan, waarmee je je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden!

2. Is nagels meer jouw ding? Volg een basiscursus gelnagels!

De Cursus Nagelstyling Gelnagels basis is een praktische cursus waarin je lekker veel zelf aan de slag gaat. Je leert alles over het perfect verzorgen van nagels en het op professionele wijze plaatsen van gelnagels. Nooit meer beschadigde nagels door kunstnagels! Daarnaast kun hiermee ook creatief aan de slag, door de mooiste designs uit te werken. Je zult je deze zomer niet vervelen. Na deze tweedaagse cursus beschik je over alle handvaten om zelf aan de slag te gaan als professionele nagelstyliste. Met gelnagels kun je eindeloos variëren en experimenteren. Je hebt er na deze cursus beslist een nieuwe hobby bij! Of maak er je beroep van! Wil je nog meer leren, dan kun je na deze basiscursus ook nog de Cursus Nagelstyling voor gevorderden volgen!

3. Cursus harsen en epileren! Voor een leuke bijverdienste!

Als er één richting is binnen de schoonheidszorg, waarmee je voor een leuke bijverdienste kunt zorgen, dan is het wel met het aanbieden van ontharingsbehandelingen. Zeker in de zomermaanden zul je het hiermee druk krijgen. Uiteraard is het wel belangrijk dat je leert om dit goed te doen, met aandacht voor de juiste technieken, verschillende huidtypes en hygiëne maatregelen. Daarvoor ben jij bij onze cursus harsen en epileren aan het juiste adres. Het gaat om een praktische no-nonsens cursus. Binnen twee volle lesdagen leer je alles wat je moet weten en kunnen voor het geven van professionele harsbehandelingen. Er is eveneens voldoende ruimte om uitgebreid te oefenen onder de vakkundige begeleiding van je docente. Meer weten? Bekijk hier de Cursus Harsen (Waxen) en Epileren.

4. Blijf bij de tijd met een cursus wimperlifting

Een van de nieuwste sensaties onder de beauty behandelingen is wimperlifting (lash lifting). Wil je als visagiste of schoonheidsspecialiste bij de tijd blijven, dan is het belangrijk om regelmatig een bijscholing te volgen, zodat je aan de vraag van je klanten tegemoet kunt blijven komen. Lash lifting is razend populair, omdat vrouwen met een lash lift niet meer dagelijks uren voor de spiegel hoeven te staan, geen wimperkruller en geen mascara meer nodig hebben. Ook is het een goed alternatief voor mensen die geen wimperextensions willen of een allergie hebben voor de wimperextension lijm. Bij wimperlifting maken we gebruik van siliconen pads. Je leert in deze cursus hoe je hiermee de perfecte krul kunt bereiken. De lash lift blijft tot wel 6 weken mooi zitten. Bekijk hier de Cursus Wimperlifting.

5. Druk, druk, druk… leer ontspanningsmassages geven!

Wat is het meest gehoorde antwoord op de vraag ‘Hoe gaat het met je?’; tegenwoordig antwoorden veel mensen met ‘druk’. Door deze zomer een cursus ontspanningsmassage te volgen kun je de mensen in je omgeving helpen om te onthaasten. De boog kan nu eenmaal niet altijd gespannen zijn. Voor een gezond leven op zowel fysiek als psychisch niveau, is het essentieel om zo nu en dan echt te ontspannen. In deze massagecursus leer je de basismassagetechnieken voor het geven van een ontspannende massage. Aan het einde van de cursus ben je in staat om zelfstandig een volledige ontspannende lichaamsmassage te geven. Hier vind je meer informatie over de Cursus Ontspanningsmassage. Kortom, grijp deze zomer aan om een leuke cursus te volgen. Er is geen betere investering, dan een investering in jezelf!

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie