5 nieuwe kapperstrainingen bij Wellness Academie!

11 april 2022 | Algemeen Alle blogposts

nieuwe kapperstrainingen bij Wellness Academie

Attentie! Attentie! Wist je al dat er bij Wellness Academie 5 nieuwe kapperstrainingen van start gaan? Als kapper/kapster is er altijd iets nieuws te leren. Wil je leren om kapsels nog beter te stylen met de föhn? Of droom je ervan om de mooiste balayage kapsels te creëren of om het perfecte permanent te zetten? Barber shops zijn ook helemaal ‘hot’. Daarom hebben we eveneens nieuwe kapperstrainingen klaarstaan, waarin je baarden leert trimmen en stylen of waarin je de mooiste fade kapsels leert scheren. Lees hier meer!

1. Kapperstraining haar föhnen

Is het je ook opgevallen, dat er steeds meer dry blow bars zijn? Het is een opkomende trend, waar je als kapper/kapster op kunt inspringen om je omzet te verhogen. Dat is een van de redenen waarom we bij Wellness Academie de nieuwe kapperstraining haar föhnen op het programma hebben staan. Deze training staat helemaal in het teken van de kunst van het föhnen. Met alle handige föhntechnieken die je leert, laat je je klanten nog meer stralen. Je leert föhn- en stylingtechnieken voor: meer volume, steile kapsels, krullend haar, korte en lange kapsels en voor klassieke en trendy coupes. Wil je daar meer van weten? Neem dan hier gauw een kijkje bij de Cursus Haar föhnen.

2. Cursus haar permanenten

Een van die behandelingen die nooit van het kapperstoneel is verdwenen, maar vandaag de dag extra populair is, is permanenten. Denk niet alleen aan de klassieke permanent kapsels, maar eveneens aan trendy kapsels, zoals beach waves en spiraal permanent. Wanneer je deze technieken in de vingers hebt, kun je je klanten nog meer mogelijkheden bieden op het gebied van haarstijlen. Je leert om het haar om te vormen met een chemische vloeistof, die de zwavelbruggen in het haar verbreekt. Er is hierbij veel aandacht voor de conditie van het haar. Ontdek hier alle details over onze nieuwe Cursus Haar Permanenten!

3. Training balayage technieken

Een van de nieuwe kapperstrainingen van Wellness Academie die je niet wilt missen, is de training balayage technieken! Deze kleurtechniek is niet meer uit het modebeeld weg te denken. Het zorgt voor een natuurlijke en levendige look. Daarbij brengt het een groot voordeel met zich mee; uitgroei valt niet op! Je klanten hebben er dus lang plezier van. Bovendien staat het schitterend bij elk kapsel en bij elke haarkleur. Je merkt het al, dit is een haarkleurtechniek die bij veel klanten zal aanslaan. Meer tevreden klanten en een hogere omzet, welke kapper wil dat niet? Zorg ook voor deze win-winsituatie in jouw salon en schrijf je in voor onze nieuwe Cursus Balayage technieken!

4. Cursus scheertechnieken (baard scheren en stylen)

Een andere trend die je ook vast niet ontgaan is, is die van de klassieke, stijlvolle en hippe baarden. Wil je ook leren hoe je mannen een passend imago geeft met de juiste baard en ze tegelijkertijd een heerlijk moment van ontspanning biedt in jouw salon? Aarzel dan niet om deel te nemen aan onze Training Scheertechnieken (baard scheren en stylen). Je leert gezichtsvormen analyseren en maakt kennis met talloze baardstijlen. Je gaat uiteraard veel praktisch aan de slag met: baarden wassen, het oefenen van uiteenlopende knip-, scheer- en trimtechnieken en baardonderhoud. Kortom, een echte hands-on cursus!

5. Training fading technieken (haar opscheren)

Er gaat niets boven een herenkapsel met een mooie fade! Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Is dat nog een van die kapperstechnieken, die je wilt leren? Dan vind je in het aanbod van de nieuwe kapperstrainingen van Wellness Academie ook een Training fading technieken (haar opscheren). Je gaat oefenen met het creëren van strakke contouren, perfecte overlopen en uiteenlopende soorten fades. Of je klant nu van een klassiek kapsel houdt of juist op zoek is naar een trendy twist? Na het volgen van deze cursus beheers je de fading technieken tot in de perfectie! Schrijf je hier in voor de Cursus Fading Technieken (haar opscheren).

Welke nieuwe kapperstrainingen spreken jou aan?

Wil je graag kennismaken met het vak van kapper? Of wil je jouw skills als kapper/kapster of barbier verfijnen? Dan vind je in ons aanbod aan nieuwe kapperstrainingen vast een cursus die op jouw lijf is geschreven. Bekijk hier ons volledige aanbod aan Kappersopleidingen en bijscholingen!

Cursussen die je mogelijk interesseren